Zakupiłem i zaczynam

nie opłaca :P nosi się jedną sakwe i dwie torby :) i maly plecak na ekwipunek z tego co pamietam

A co z tym questem? Jak go wywalę to mogę go póxniej wziąć znowu czy nie?

tak

wagonik weź wgle nick podaj, bo nie podałeś :P

Podaj swoj nick ;d wiem na temat gw 1 wszystko :)

Nick jest na początku tematu podany.

Noku Ahim i jak by co robię sobie wszystkie misje poboczne w nigihtwalu :) bo wszystkie glówne wątki mam zrobione akurat , a kilka tytułów w homie może się wbije

Ty w Nightfallu siedzisz? Ja jestem dopeiro na pcozątku pierwszej kampanii ;d nie wiem ile zajmie mi skończenie jej :P zobaczy się

Tak w nightwallu

Tak w nightwallu :)

takiego nightwala z czyjąś pomocą przeszedł byś w 2 dni :P no może 3. Ale graj sobie normalnie i na 100 % rób misje ;). by ich potem nie powtarzać.

Jak by był problem z jakimiś misjami bo niekiedy po prostu nie daje sie rady zrobić na 100% misji z tą ekipą botów co sie ma to dawaj znak.

Jak już piałem ja robię teraz wszystkie misje poboczne z nightwalla :) , ale z wątkiem głownym mogę coś pomóc zawsze bo te misje są dla mnie już po prostu łatwe :). Niezniszczalna ekipa ;)

Mnie tez uradowała wiadomość, iż nigdy nie zamkną mojej ulubionej gry ;3

Grać będę w stanie dopiero jakoś na początku sierpnia, ale gdyby ktoś chciał porobić jakieś HM lub PVP, to dawajcie znać.(:

Grają w ogóle ludzie jeszcze w GW ? Ja popykał bym pvp. Do kampanii też mogę dołączyć ale od GW:F

Na amerykańskich dystryktach są dosłownie tłumy.

vaim.jpg

Parę osób chciało dojść w Factions więc informuję, że prop ukończony i zaczynam drugą kampanię. Oczywiście jeśli ktoś wciąż jest w pierwszej to zawsze się cofnę i mogę pomóc.

Mogę się dołączyć do ekipy? Czy może już zaprzestaliście grania w GW?

Ja mogę znowu trochę pograć. w Nightfallu jestem. Reszty nie ma. Część nawet nie dołączyła ;p pewnie zrezygnowali czekając.

Jaki masz nick główną postacią?

Gracie jeszcze? :]

Nie zauważyłem, żę ktoś później odpowiadał w temacie. Nick jest podany w początkowych postach no i wystarczy spojrzeć pod mój avatar prawda. Ja na razie na granie czasu nie mam niestety.

Ktoś kto jeszcze pogrywa w ów tytuł z trochę większą częstotliwością nizli ,,sporadycznie" i na trochę dłuzszą metę nizli tydzien.

Badz tez ma ochote zaczac epicka przygode?

PI PAPPA PARA PO ༼ ᕤ◕◡◕ ༽ᕤ PUNCH HIM

Jesli ktos chce grac zapraszam od 2014-07-19 gram , mam factions , propha i gwen , zaczynam tak jakby on "nowa" startuje w factions w grze nick "shaQ looney"