Zapraszam na mój kanał Youtube - MariolaKatarzyna :)

Tak jak, wyżej było wspomniane, zagadaj do kogoś, kto się zajmuje amatorsko montowaniem intro/outro, jestem pewien, że kobiecie pomogą - uroki Internetu.

xD ewentualnie masz czym zapłacić takiemu nołlajfowi huehueszki

warn_ico.png
Ostrzegałem, że głupie uwagi i docinki będą nagradzane warnami ~umbra

Dobra, filmik nagrany , jakość o niebo lepsza, tylko teraz ostatni problem, gdy wrzucam na youtube, on zmienia mi jakość nagrania na 360p.......pomożecie?

Ok udało się :)

Zapraszam teraz :)

https://www.youtube.com/watch?v=Lzjbpi1SUd0

Lepiej. Nagrywaj dalej, a może nawet się wybijesz. Zmień gierkę, bo minecrafta to raczej juz nikt nie oglada.. Mam na myśli to starsze community.

Nie ma wiele do oceny:1. Intro... (Ale to pierwszy taki filmik na kanale, więc domyślam się, że je zmienisz z czasem).2. Zmień program, tak jak wyżej ktoś napisał na Fraps/Action, nie będziesz musiała wtedy nagrywać całego ekranu, tylko okno gry3. Nie mlaskaj tak głośno, nie wiem jak inni ale mnie troszkę irytuje takie omlaskiwanie co drugie słowo Może to wina zbyt czułego mikrofonu, możesz trzymać go trochę dalej/ściszyć.4. Zmień grę na miłośc boską, jeżeli nie chcesz żeby oglądały Cię tylko i wyłącznie dzieci w wieku 8-12 lat, to graj w cokolwiek innego. Powodem NIE jest minecraft sam w sobie, ale to, że jest go od zaje*ania na YT, a dobrych kanałów, które idzie obejrzeć też będąc starszym jest 4, góra 5, żaden z nich nie jest polski. Minecraft w polsce jest głównym siedliskiem agresywnych i przygłupawych dzieci (głównie - są wyjątki), dlatego jest to kiepski materiał dla startującego kanału.5. Poza tymi aspektami nie jest źle, cały czas mówisz, nie ma jakichś zacięć czy pauz umysłowych na wymyślenie co powiedzieć - myślę, że jakbyś zaczęła nagrywać coś porządnego, innowacyjnego, coś co nie wylewa się już każdą stroną YT'ba (minecraft xD), to mogłoby być naprawdę nieźle.6. Zwracaj uwagę na ortografię, "wierza" - really? Dobrych kanałów jest 4-5 a Polskich nie ma ??? ._.1 - PolskiPingwin (nazwa głupia jak gówno, ale koleś ogarnia i jest wporządku)2 - Mandzio3 - Rezi4 - MultiGameplayGuy5 - Buraczek Cebulaczek6 - Minecraft Blow7 - Hendel78 - KapitanAlienwszyscy powyżej 18 roku życia, i 500 tysięcy + subów każdy.Tyle ode mnie, nie wypowiadaj się jak się nie znaszCo do koleżanki, nie słychać cię wcale, klatkuje, mlaskasz jakbyś jadła przy nagrywaniu...

@PanKremator Obrońca się znalazł XD Czytałeś posty pod filmami tych gameplayerow?Tam przecie panuje przedszkole.

@PanKremator, oglądałeś drugi film czy tylko pierwszy? w drugim jest poprawione i nie ma klatkowania.

Tak jak już pisałam, nie zmienię na razie gry bo to w minecrafta gram dlatego jego nagrywam :) nie gram na razie w inne gry, nagrywam dla przyjemności :)

Dobra, filmik nagrany , jakość o niebo lepsza, tylko teraz ostatni problem, gdy wrzucam na youtube, on zmienia mi jakość nagrania na 360p.......pomożecie?

Wynika to z tego, że JuTubek uploaduje twój film od najniższej rozdzielczośći do najwyższej. Więc czasami trzeba odczekać swoje.

Nie wiedziałem że oglądanie filmiku może boleć. Ale racja - lepiej się ciebie słucha jak gimbów przed mutacją.

@Andi czemu boleć ? :) aż taka zła grafika na drugim filmie Twoim zdaniem?

Rzeczywiście SŁUCHA się naprawdę przyjemnie, a na pewno przyjemniej niż tych wszystkich chłopaczków- jutuberów co mają 500 tyś. + subskrypcji. Nigdy nie zrozumiem jak można oglądać ich filmiki w których pierd... od rzeczy i śmieją się z każdego wypowiedzianego przez siebie słowa.

Dlaczego tylko słucha się przyjemnie ? Ogólnie nie przepadam za oglądaniem gameplay'ów, a Minecraft to temat już całkowicie wyczerpany. Pisali Ci to jednak już inni ludzie w tym temacie i odpisałaś, że nie chcesz nagrywać niczego innego więc trzeba uszanować twoją wole.

Smutno mi, bo 'Krab 3 miesiące' zniknął :c .. lubiłem go, nawet dałem mu imię...

KRAB NA MASKOTKĘ KANAŁU!

@PanKremator

Jedyny z tych kanałów, które wymieniłeś >naprawdę< warty obejrzenia to Buraczek Cebulaczek, sam lubiłem go oglądać, ma niesamowity głos, idealny do radia. Reszta z kanałów, które wymieniłeś są zawalone stereotypowymi "dziećmi minecraft'a" tak jak mówiłem i głównie one oglądają te filmiki, "poważniejsi" ludzie preferują inne serie, głównie dlatego, że minecraft jest WSZĘDZIE. Deal with it.

@MariolaKatarzyna

Kolosalna różnica, da się? Da się! ^^ Pokombinuj, żeby nie było loga programu na filmiku (wykup subskrypcje, czy nie wiem jak Action działa), dźwięk i wideo - wszystko w porządku. Tylko zmień tą grę, bo z tą naprawdę nic nie osiągniesz, lubisz ją? Nie ma sprawy, nagrywaj dla zabawy jako jakiś dodatek, ale jeżeli poważnie myślisz o karierze YouTube'ra to nagrywaj coś, co sprawi przyjemność w graniu Tobie i w oglądaniu widzom. Życzę powodzenia w rozwijaniu kanału, poza grą idzie w dobrym kierunku.

heh kanał nie był stworzony pod nagrywanie filmików z gry, dlatego były tam prywatne filmy, a Wy uczepiliście się biednego kraba :P

Wiem, każdy pisze zmień grę, a ja mówię, ze to jedyna gra w jaką gram, nawet nie wiem w jaką inną mogłabym grać :) może z czasem jakiejś się nauczę :)

Dziękuję :)

@MariolaKatarzyna ~~ chodziło mi o pierwszy filmik, a w drugim jest o niebo lepiej... chociaż możesz się podgłośnić lekko.

I ten, no... pokaż kraba, bo ja jeszcze nie widziałem, a też bym zobaczyć chciał! :D

No i spoczko teraz jest najs ale jeszcze intro musisz zrobić trochę lepsze i nagrywaj kilka gier a nie tylko mc

Majnkraft? Nuda. Stwierdzilas wyzej, ze nie grasz w inne gry, ale kiedys pewnie zaczniesz. Dlatego moze dobrym pomyslem bedzie krecenie filmikow z innych produkcji, co pokaze, jak zupelnie zielona osoba wkracza w swiat elektronicznej rozgrywki.

Intro sama nie zrobię, przynajmniej jeszcze nie teraz, chociaż szukam osób specjalizujących się w tym :) Na razie z innych gier moge jedynie pasjansa nagrywac heh :)

@ElectricEye, masz racje super pomysł, tylko nie wiem do jakich produkcji sięgnąć :) pewnie z czasem na coś trafię. Mój zawód kompletnie odbiega od świata gier, wiec na razie jest czas tylko na minecraft, zobaczym co dalej :)

ps. wrócił krab hehe, jak zastosuje do niego to czego się nauczyłam przy polepszaniu jakości, bedzie skubańca lepiej widac ;)

Polecam ci League of legends,aion,smite,dot 2

^ jest wiele wdzięczniejszych gier do nagrywania. Wolf Among Us, Child of Light, są to świetne produkcje. Zwłaszcza dla osoby, która wkracza w temat rozrywki elektronicznej. Nie będzie ją cisnęło wysokie tempo rozgrywki, przez co umożliwi to bezstresowe komentowanie tego co się dzieje na ekranie.