Zapraszam na mój kanał Youtube - MariolaKatarzyna :)

Ja bym poszedl w jakiegos prostego, przyjaznego RPG'a albo przygodowke. To the moon, Syberia, The longest journey i tak dalej. Wydaje mi sie, ze to dosyc kobiece gry, poniewaz radosc z ich obcowania polega na doznaniach artystycznych, estetycznych, a nie na rozlupywaniu czaszek niewiernych orkow. Dobre pozycje na wejscie do swiata gier rowniez dlatego, ze taki To the moon mozna wrzucic do worka interaktywnego filmu. Rozgrywka jest mialka, przeciez moc tej gry opiera sie o swietny scenariusz, a takze sposob jego opowiedzenia.

EDIT:

Daj sobie na intro balerine:
https://www.youtube.com/watch?v=8rzeGqqethE

yeah

Jak potrzebujesz intra to mogę coś ładnego wykombinować ;)

Po tytule tematu myslalem ze cos nowego bd a tu psikus i to co juz widzialem tylko glos zmieniony na damski;p

Na razie to za dużo zobaczyć nie można, bo biłam się z jakością filmów i z techniką :) jak się rozkręcę mam nadzieje że zaprezentuje coś interesującego dla Ciebie :)
Co do gierek jakie doradzacie, popatrzyłam o co w nich chodzi, i spodobało mi się " to the moon", "Wolf Among Us" i "The Longest Journey", więc za jakiś czas, jak będę miała troszke wiecej czasu to się w nie zagłębię.

Pytanko, Rayman ?:)

Rayman 3 Hoodlum Havoc może być świetny do nagrywania. ^^

Na razie to za dużo zobaczyć nie można, bo biłam się z jakością filmów i z techniką jak się rozkręcę mam nadzieje że zaprezentuje coś interesującego dla Ciebie Co do gierek jakie doradzacie, popatrzyłam o co w nich chodzi, i spodobało mi się " to the moon", "Wolf Among Us" i "The Longest Journey", więc za jakiś czas, jak będę miała troszke wiecej czasu to się w nie zagłębię.Pytanko, Rayman ?

Na yt malo kto juz nagrywa filmy z grami to pierwsza sprawa. NIe wiem moze mlodsze osoby to ogladaja . Chcesz sie wybic i cos pokazac - STREAM STREAM STREAM - TWICH /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> Jak masz neta z upem powyzej 3mb/s smialo wbijaja na twicha , przez to , ze jestes kobieta szybko sie wybijesz jak wszystkie.

Twitch a YT to dwie zupełnie inne bajki. Aby nagrywanie na Twitchu miało jakikolwiek sens, to trzeba bardzo dużo czasu dziennie poświęcić, tak aby każdy mógł załapać się na stream. Chyba, że ja coś nie rozumiem i oglądanie historii z Twitcha ma sens.

No i co z tego że jesteś baletnicą, myślisz że jesteś lepsza ? Że możesz nagrywać majnkrafta ? Majnkraft to piękna gra, która została zniszczona przez Kaczyńskiego, ale świetna społeczność (większość +18) próbuję ją odbudować. Nie przeszkodzisz im w realizowaniu swoich marzeń. Oni ciężko nad tym pracują, a ty myślisz że jak jesteś baletnicą to od razu wszystko możesz ? Hahaha to się grubo mylisz, Hitler też tak myślał i z presji popełnił samobójstwo. Nie życzę tobie abyś tak skończyła, więc szybko przemyśl swoje działanie, bo to może się źle skończyć.
 Ręce opadają  ~Leman

Mój mózg nie ogarną twojego posta.

Na razie to za dużo zobaczyć nie można, bo biłam się z jakością filmów i z techniką jak się rozkręcę mam nadzieje że zaprezentuje coś interesującego dla Ciebie Co do gierek jakie doradzacie, popatrzyłam o co w nich chodzi, i spodobało mi się " to the moon", "Wolf Among Us" i "The Longest Journey", więc za jakiś czas, jak będę miała troszke wiecej czasu to się w nie zagłębię.Pytanko, Rayman ?

Z chęcią bym obejrzał ALE od pierwszej części (...) nie od którejś tam.

No i co z tego że jesteś baletnicą, myślisz że jesteś lepsza ? Że możesz nagrywać majnkrafta ? Majnkraft to piękna gra, która została zniszczona przez Kaczyńskiego, ale świetna społeczność (większość +18) próbuję ją odbudować. Nie przeszkodzisz im w realizowaniu swoich marzeń. Oni ciężko nad tym pracują, a ty myślisz że jak jesteś baletnicą to od razu wszystko możesz ? Hahaha to się grubo mylisz, Hitler też tak myślał i z presji popełnił samobójstwo. Nie życzę tobie abyś tak skończyła, więc szybko przemyśl swoje działanie, bo to może się źle skończyć.
 Ręce opadają  ~Leman

Wspaniała twórczość, takich ludzi nam brakuje na stanowiskach jak ty. Jeżeli wystartujesz w wyborach to masz moje pełne poparcie. Mam nadzieję że zobaczę jeszcze wiele twoich postów.

Co do nagrywania streamów, na razie nie planuję bo nie mam tyle czasu żeby na to poświęcić, za dużo pracy mam. Ale jesli chodzi o inne gierki, to intensywnie myślę, i jak tylko mój grafik się rozluźni to zadziałam :) W Raymana grałam na ps, i jeszcze w little big planet, co myślicie?:)

Może penumbra?Na pewno bym obejrzał,choć znam to już na pamięć.

Najlatwiej jest sie wybic na grach z wczesnym dostepem, albo na wersjach alpha bo malo osob w nie gra. Jak masz jakiegos znajomego youtubera to moze Ci kanal zapromowac.

Zawsze jest jeszcze opcja robienia z siebie pajaca jak to robi np. Rojo gimby leca na to darcie sie i "szerzenie mordoru".

Jeszcze rada dla Ciebie, gdy nagrywasz to nigdy nie uzywaj angielskich slow "lat da fak", "yolo", "swag" (podobno ten skrot wymyslila grupka gejow i znaczy to "secretly we are gays").

Tak gadacie o tym wybijaniu sie, ale moze jej wcale nie zalezy na jakies wielkiej popularnosci i workach z pieniedzmi?

@par00vka

pierwsze słyszę o takich wyrażeniach :)

a pajaca nie mam zamiaru z siebie robić, okropnie mnie to irytuje jak ktoś przesadnie się wyglupia, i na dodatek rzuca tak zwanymi "sucharami" na potęgę ^^

@Temutsi

Chcesz słyszeć co chwile pisk jak mi jakis stwór wyskoczy zza rogu?:P

@Dzz

Racja, nie zaczęłam nagrywać dlatego że potrzebna mi góra kasy z youtuba, gdyż mam swój zawód :) Narzeczony polecił mi spróbować, jak ktoś będzie oglądał to będzie, nie to nie, dla mnie to fajna zabawa :)

Ta ''kasa z jutuba'' to chyba 50 gr na miesiąc, mnie też wkurza jak próbują być fajni na siłę.

@par00vka

Właściwie koleś z 400k subskrybcji (nie one się liczą), zarabia od 4 do 5 tysięcy miesięcznie, oczywiście nie z samego YT, bo z YT, koszulek i stream'ów, ale jakaś większa część z tego musi pochodzić z YT, więc to nie jest kwestia 50gr. :P

Czemu jest taki hate na tą ''kase z jutuba'' skoro oni z tego żyją? Praca jak każda inna.

A możesz mi wskazać choć jedną osobę która zaczęła tu hejtować ?

Bo ja jakoś żadnej takiej nie widzę, a ty tylko zbaczasz na temat z którego często wynikają kłótnie.

@TemutsiChcesz słyszeć co chwile pisk jak mi jakis stwór wyskoczy zza rogu?

Mnie to by bardziej śmieszyło ^^ Choć z takich gier mogę Ci polecić Alan'a Wake,nie jest straszne a bardzo fajne.

Dobra, nie wiem czy Wam się spodoba czy nie, ale wybrałam jedną gierkę którą miałam w pamięci, i nagrałam pierwszy odcinek, może i on znajdzie swoich zwolenników :)
pierwszy odcinek Hearthstone - https://www.youtube.com/watch?v=6ZgQ86JzgZ8 , na razie bez skomplikowanego intro :)

Co do strasznych gier, pomyślimy ;)
Niedługo powinnam zaopatrzyć się w Raymana, zobaczymy jak tam pójdzie :)