Witajcie
Poszłam za radą rozpoczęcia gry w inne produkcje, i nagrałam pierwszy swój odcinek z Hearthstone
Na razie bez intro, i z małym błędem widoczności okna actiona, ale mam nadzieje że na początek wybaczycie
zapraszam do oglądania:)
Witajcie
Poszłam za radą rozpoczęcia gry w inne produkcje, i nagrałam pierwszy swój odcinek z Hearthstone
Na razie bez intro, i z małym błędem widoczności okna actiona, ale mam nadzieje że na początek wybaczycie
zapraszam do oglądania:)
Fajnie czasem posłuchać kobiety zamiast jakiegoś dzieciaka, ale jak zwykle trzeba się do czegoś przyczepić ^^
Trochę życia, jakiegoś entuzjazmu, trochę weselszego podejścia. Jak ciebie słucham mam wrażenie że znów stoję przy okienku w urzędzie.
Karcianki!!!
Poleciał sub.
Trochę więcej życia w tych filmikach !
Dobrze dobrze, piszcie wszystko, to na mnie podziała i sie bardziej otworzę
RayXX, nie że hejt tutaj, ale ogólnie zazdrosne gimby widzą że youtuber ma dobry sprzęt to jest za ''hajs z jutuba''.
Przyjemnie się Ciebie słucha, zmień program do nagrywania bo to logo trochę wkurza, masz nowego stałego widza
Programu nie zmienię, po prostu jak skonczy się oferowany okres próbny gierki wykupię pełną wersję wtedy powinno wszystko zniknąć
Co sądzicie o Hearthstone?
AA od razu Was zapytam, na pewno coś mi poradzicie. Dostałam pewien filmik z występu w formacie 3gp, po odszukaniu odpowiedniegoprogramu okazało się że ten filmik to jakas pomyłka, taka jakosc ze ledwo postacie widać, czy jest możliwość poprawienia jakości takiego filmu?
Jak mariola jest to ogarne
3gp to było nagrane zapewne telefonem, jakimś starszym. Pewnie aparat miał koło 0,3 mxp.
Nie dam ręki uciąć, ale wiele z tym nie zrobisz. Jeśli w ogóle coś.
Nie oglądam takich filmików (poza paroma, które niestety widziałem i mnie raczej denerwowały), więc nie mam zbytnio porównania, ale ten był całkiem niezły. Obejrzałem tak przelotnie, bo w Tutorialu do Hearthstone nie ma nic ciekawego i nie wiem co musiałbyś zobić, żeby mnie zaciekawić
Mówisz fajnie, głos masz fajny, wybrałaś ciekawą i popularną grę - dla mnie bomba. Ale... jedna rzecz mnie denerwuje. Mlaskanie... Popracuj nad tym, bo to raczej każdego drażni i pewno jeszcze ktoś się znajdzie, kto powie Ci tak samo jak ja Na codzień pewno jest ok, ale mikrofon to inaczej wychwytuje i to niestety słychać.
I najważniejsza rada... bądź sobą, nie pajacuj, nie aktorz, nie podniecaj się byle drobnostką dla większego "show", jakby co to zjedz snickersa przed nagrywaniem, a na pewno będzie nieźle Nie żebyś teraz to robiła, taka rada na przyszłość. Te parę filmików, które kiedyśtam niestety widziałem, właśnie takie były... żenada.
Co do samego Hearthstone, mogę dać Ci małą radę, skoro dopiero zaczynasz. Pograj pierw na boty (trening) do 10 levela każdą klasą, chyba że jakiejś już nie lubisz i ją skreślasz. Wtedy będziesz wiedziała, która do Ciebie pasuję i którą gra Ci się najlepiej. Będziesz mogła wtedy zamieniać niepotrzebne karty z innych klas na karty dla tej jednej, czy dwóch klas. Nowe karty dostaję się rzadko i mało więc, warto przemieniać. Zwłaszcza jeśli to karta epicka, albo złota, bo te są warte sporo tego magicznego pyłu.
Aha, czyli filmik do śmieci, bo tej jakości sie nei da oglądać....a szkoda.
Staram sie, jak to nazywacie, nie mlaskać sama jak to usłyszałam to się zdziwiłam
ale juz w Hearthstone wyłapałam o wiele mniej niż w minecraft ;p
Co do pajacowania, to raczej nie należę do takich osób, a i jak widze taki filmik gdzie jest darcie japy siemanoooo, supciooo itd, to od razu wyłączam ....
Najgorsze jest to ze karcianka tak wciąga kminienie co wystawić za ile jaki atak itd chwila moment a juz godzina grania mineła
A po co od razu kupować program? Mogę Ci dać linka na pełną wersje, jak uda mi się znaleźć.
Bo to chyba mało legalne?
A po co od razu kupować program? Mogę Ci dać linka na pełną wersje, jak uda mi się znaleźć.
Nasze forum nie wspiera piractwa, a więc raczej nie dasz linka.
1.4. Nie wspieramy piractwa. Kategorycznie zakazane jest umieszczanie linków do stron z nielegalnymi kopiami oprogramowania (chomiki, torrenty itp.) Usuwane będą również tematy związane z problemami z działaniem pirackich wersji gier lub programów.
Tępić piractwo!
Mariola, kiedy nowy filmik?
Jak najszybciej jak tylko uporam się z obowiązkami
tym razem Minecraft i zamek:)
Napisałem, że dam jej linka nie, że wkleję go tutaj ...
''Tępić piractwo'' bo zawsze lepiej jest truć tyłek rodziców o kase na gry ;D Jak masz już wydawać kase na programy do nagrywania to nie wybieraj tego.
I przy okazjii, zmień tło w kanale bo ten napis ''Can Stock'' i aparacik trochę odrzuca. Czekam z niecierpliwością na następny odcinek.
Spokojnie, nie martw się o moich rodziców od jakis 7 lat nie biore od nich kasy Czemu mam nie wybierać tego programu? A jaki radzisz lepszy?
Co do tła, oki znajde jakąś lepszą fote albo wrzuce swoje
Bandicam jest dosyć dobry. Więcej życia w filmach i powolutku do celu.
Paroovka, wez pod uwage ze nie kazdy jest na garneczku rodzicow. Co do filmikow to mnie poprostu nudza.