Zarabianie przez gry (Interes) tj.MMO

Hehe, dolary. O ile się nie mylę jest zakaz sprzedawania wirtualnych przedmiotów ("czasu") na ebay'u.

A co do Diablo III i kokosów z niego to już mity, pół roku temu można było jeszcze grubą kasę natrzepać, teraz itemy po kilkaset euro to już legendy, a standardowa farma golda to katusza w przeliczniku na zarobek.

No chyba że będziesz bawił się w ekonomie na AH.

Czekaj na TESO - tam jeśli zaczniesz umiejętnie koczować od samego początku, to na bank zarobisz kokosy przez pierwszy rok (nieistotne, czy będzie niewypał, ma tytuł i to wystarczy, będzie analogiczna sytuacja jak z D3).

Teso ? a nie tesco? Hehehe

Narazie nic nie znalazlem korzystne zarobki ale zobaczymy ;)

The Elder Scrolls Online

Wiem o co Ci chodzi. Dobra tylko teraz nie mam dobrego sprzetu wiec czekam do 20 czerwca.

warn_ico.png
Warn za trzy double posty. Łącze wszystko w całość.

-kristal

W diablo nic zarobisz nawet na 10 botach, ekonomia słaba ludzie przestali kupować.

Diablo 3 więc odpada...

Co można jeszcze zarobić nawet 300-400 zł mniej więcej w miesiąc ? Zbieram na nowy komputer i szczerze brakuje mi około 1200 zł

Jakieś pomysły?

na jednym bocie na globcu w wowie mozesz robic z 40pln dziennie

Zobaczcie jak wyglądają aukcje allegro z metin2 pl... na najnowszym serwerze "SOLAR" koleś wystawia 300 paczek ( 1 paczka 10kk - 6zł ) i wszystkie paczki schodzą w 2/3 dni z czego koleś ma 1800 zł , a jak się naprawdę jest nastawionym na zarabianie w tej grze to ładnie siano potrafi iść. Głupie 10 kk idzie zdobyć czasem w godzine już na 40/50 lvlu ( wiem bo wbiłem teraz 50 poziom i w nocy jak farmie to w godzine/dwie potrafię i do 30 kk dobić ) więc sami sobie widzicie czy się opłaca czy nie, a zauważmy, że mam tylko 50 lvl, a poziomy bije się szybko. Więc dobra ekipa w grze i zarobek murowany bo nic tak nie pomaga jak dobra ekipa. Mam kolesia co na itemkach robionych wspólnie z drużyną swoją 4 osobową ma na tydzień jakieś 1000 zł, a oprócz tego sprzedają yang.

A i pragnę podkreślić iż serwery będą łączone, a ludzie się wtedy za przeproszeniem osrają na punkcie lepszości i allegro będzie aż czerwone od gorąca :D, w takim tępię będą szły te wszystkie yangi itd.

Oczywiście jedni lecą na botach inni nie, a znam i tych i tych :P, ale tych bez botów jest więcej i przynajmniej nie banują im kont dzień w dzień

na jednym bocie na globcu w wowie mozesz robic z 40pln dziennie

Jak można to ciekawe ile najpierw trzeba wydać wszystko aby potem można zarobić?

Odswiezam temat.

Zakupiłem komputer tak jak pisałem. Teraz zastanawiam się co zainstalować najpierw gre zeby zarobić wiadomo ze na poczatku nie zarobie pare tys zl...

pytanie 2.

Czy ktos z was zarabia/zarabial z PPA ? I czy to jest oplacalne?

Ja zarabiam PPA,jest to opłacalne jeżeli wiesz co robisz i jak to robisz.Wiadomo,że na początku góry hajsu nie uzbierasz,natomiast z tego da się wyżyć,ale trzeba wiedzieć "JAK". :)

Pozdrawiam.

cześć chciałbym zarobić też troszkę kasy co polecacie z gier darmowych ? :) prosiłbym o szybką odpowiedz zeby zacząć w ostatni tydz juz iść sb waszymi sposobami zarobic ;)

Kupiłem komputer 2 dni temu za 6500 zł

Intel Core i7 4770

Ram: 16 GB

Karta Graficzna: GTX 760 2 GB

Dysk: 2.5 TB

Net: 10 mb/s

Więc co moge robic zeby bylo dobrze?

Rowniez moge zostawic na noc jesli ktos bedzie chcial bocic/zbierac itd.

Stały kontakt.

W koncu znalazlem

Teraz zarabiam 1000 zl dziennie ale nie zawsze a tak max pisze do 1000 zł

tu daje poradnik wiec juz nie bede musial szukac co i jak gdzie zarabiac.

http://burnshare.net...7279/DFhNWFhOD#

Pozdrawiam serdecznie ;) jak cos to gg.

warn_ico.png
Próba oszustwa, więc leci warn ~ blaumro

A na defiance da sie zarobic ?

tam wszystko jest jak sciagnalem i bylem zadowolony ;) jak by co poradnik nie jest moj.

Pewnie jakaś lipa nie pobierać

wstaw w pdfie

kolo chce zarobić na waszym klikaniu i pobieraniu stary temat jak świat... za tego typu podchody banik na 24h by sie nadał

Witam serdecznie

Moja przygoda zarabiania z gier zaczęła się od sprzedawnia złota (CC) w Tibii, potem założylem serwer OTS, z którego zrezygnowałem.

Teraz mam zamiar złożyć sobie porządny komputer i na nowo tworzyć OTS, jeśli ktoś jest zainteresowany tematem chętnie odpowiem na wszystkie pytania.

Aczkolwiek chciałbym się dowiedzieć czy wy również zarabiacie w ten sposób i na czym polegają wasze zarobki?

Ja mogę powiedzieć wam tyle, na złocie (CC) w Tibii zarobiłem mniej więcej 24 tyś zł na pół roku, wszystko poszło w świat (zagranicy), zakończyłem gre i sprzedałem wszystkie postacie łącznie było 6 postaci na których zarobiłem 5500 zł, natomiast z mojego serwera w ciągu 2 tygodni zarobiłem 1700 zł około.

Teraz jestem w trakcie robienia na nowo serwera zaczynając od podstaw.

Chciałbym się dowiedzieć o waszych pomysłach na zarobek z internetu (gry mmorpg, ots, postacie, strony internetowe, youtube, klikanie reklamy itp)

Liczę na ciekawe informacje z waszej strony.

Dziękuje.

Lista:

Tibia - Wyższy lvl (Postać i gold)

Metin 2 - Balmora - Złoto i postać.

World of Tanks - ?

World of Warcarft ?

Diablo 3 - Dużo ludzi kupują na allegro.

Dofus - Nowość.

Supreme Desiny - Nowość.

Aion - ?

Entropia Universe - ?