Zarabianie przez internet?

Oto pytanie: czy zarabianie przez internet (LOCKERZ lub inne) działa? Zawsze myślałem że po nabiciu większej sumie blokują konto pod banalnym pretekstem - czy wy to przetestowaliście i coś z tego macie?

Pierwszy który ładnie odpowie będzie mnie miał w "zaproszonych" na swoim systemie do zarabiania :)

Oto pytanie: czy zarabianie przez internet (LOCKERZ lub inne) działa? Zawsze myślałem że po nabiciu większej sumie blokują konto pod banalnym pretekstem - czy wy to przetestowaliście i coś z tego macie?Pierwszy który ładnie odpowie będzie mnie miał w "zaproszonych" na swoim systemie do zarabiania

Ok, powiem tak, każdy serwis ma różne takie haczyki, np w lockerz w dniu dostawy wbija tak dużo osób że jest niemiłosierny lag... Kumpel jakimś cudem zamówił psp O_o Mi się nie udało... Na razie moge powiedzieć tyle, że koszulki dochodzą na 100% :P

Gratzy, dawaj linka i nick :)

no to Lockerz jest jednym z tych ufnych bo reszcie nie ufam !!!!!

Grognak, a czy twój kumpel dostał to PSP? Bo z tego co słyszałem, to Lockerz póki co nie wysyła nic poza granice stanów zjednoczonych... A tak btw, nie chce ktoś może zaproszenia na lockerz? :D

@Cocher

Wysyła , ale musisz 20 punktów dopłacić..

@Topic

Zgodzę się , że jak się wbija na dostawę to jest tai lag , że aż ci się załaduje "Kup teraz" to już nic nie zostanie .....

No , ale mi przysłali CoD 4 za 120 punktów :P Trzy tygodnie czekałem na dostarczenie przesyłki ..

@Cocher Wysyła , ale musisz 20 punktów dopłacić..@TopicZgodzę się , że jak się wbija na dostawę to jest tai lag , że aż ci się załaduje "Kup teraz" to już nic nie zostanie .....No , ale mi przysłali CoD 4 za 120 punktów Trzy tygodnie czekałem na dostarczenie przesyłki ..

hmm kumpel mi gadał że nic nie dopłacał :) a psp mu dopiero wysłali tydzień temu.

"Grognak, a czy twój kumpel dostał to PSP? Bo z tego co słyszałem, to Lockerz póki co nie wysyła nic poza granice stanów zjednoczonych... A tak btw, nie chce ktoś może zaproszenia na lockerz?"

od 1 października wysyła :P

Kozak podaj email na PW to ci pośle zaproszenie ^^

widzę że nikt z was nie bierze pod uwagę bux-ów (CTP). kilkasz linki i nabijasz kasz. w edicie dam screena ile mam kasy.

@EDIT

Big Money PTC (strona)

beztytuuey.th.png

A ty mój koleś uzbierał na NoMinimumCashout

Jesli bawic sie w buxy to tylko te ktore wyplacaja. Nie rejestruj sie z kazdego linku w kazdym programie.

Po czym poznac wyplacalna firme?

-liczba aktywnych uzytkownikow

-czas wyplat

-ilosc wyplaconych pieniedzy

Jak narazie moim faworytem wsrod buxow jest neobux. Osobiscie sie w to nie bawie,bo zeby dojsc do jakichkolwiek pieniedzy do wyplacenia musimy codziennie klikac w reklamy ( 0.1$ od reklamy) po jakims czasie uzbiera nam sie min. do wyplaty. 2$ co my z taka kasa zrobimy?

Ja też chcem zapa. Zaraz wyśle e-maila. A co do buxów masz tu ranking

Moja propozycja zarabiania jest taka

Projekt adresowany jest dla WSZYSTKICH, bez względu na wiek, płeć zainteresowania ... Nasza idea ma zachęcać Polaków do zwiększania wiedzy, czytania i poszerzania horyzontów. Akcja wspierana jest dzięki środkom i zaangażowaniu Partnerów i Sponsorów.

Nagrody:

Za czytanie w internecie otrzymujesz punkty, które wymienisz na atrakcyjne nagrody, każdy wygrywa

Mnie osobiście interesuje tylko jedna nagroda doładowanie telefonu 5,10,25 czy też 50 zł sprawdzone tel był doładowany na 2 dzień

Przejdź na stronę:http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-za...3430f1573ca9601i zarejestruj się teraz, otrzymasz 100 punktów na start.

Po wejściu w link można przyjąć polecającego lub go nie przyjmować.

Mógłby mi ktoś wysłać zapro do lockerz :) ?

Napisz na PW emaila/ Kuboszek

Dobra. Żeby nie było spamu, to wysyłać do mnie na PW e-maila, a wyślę Wam zaproszenie.

@top

Ja wierze. Mam już 184 punkty w Lockerz i niedługo PSP.

Kuboszek a ile trzeba mieć punktów na PSP ?

200 punktów na PSP + 20 przesyłka do Polski. Nawet szybko uzbierałem te 186.

Ja sam mam lockerz lecz nie wygrałem na razie niczego wiem że to ufna strona ponieważ mój kumpel wygrał xbox'a -.- no ja mam 44 a PSP kosztuje 200 PTZ a PSP GO 625 ptz chyba....

Zarabianie przez neta daje tak na prawde sens tylko gdy się zrobi sprawnie działającą stronkę internetową, która będzie pozwalała na stały napływ ludzi rejestrujących się przez reflinki. Jak wiadomo od poleconych ludzi i ich poleconych ma się % wyklikanych reklam i nie trzeba robić nic :P Natomiast klikanie w pojedynkę dzień w dzień przez miesiąc by zarobić 8$ trochę się moim zdaniem mija z celem.

Ja nie wiem co wy macie z tym 20 ptz... ostatnio przy dostawie pisali że free to all countries in world.

też się dołaczam do tego kto chce zapro pisać na PW !

Każdy zakupiony przedmiot na lockerz jest wysyłany w ciągu 3 tyg i nie trzeba za dostawę płacić w wysokości 20 ptz. Nie wiem kto wam tak mówił, nie wierzycie mi ? To sami zobaczcie www.lockerz.com.pl tam wszystko macie.

A tak P.S:

Tez wysyłam zapro ^^ jeszcze 48 pkt i ps3 lub xbox będzie ;D.