Dobra też się zacznę w to bawić....DAWAĆ ZAPA ! ! !
Zarabianie przez internet?
może jakis tutek do logowania dacie bo same errory mam.
Wysyłajcie zapro dla kozak993@gmail.com, kliknę w pierwsze które przyjdzie, bo to od Groknaka coś długo idzie
Wysyłajcie zapro dla kozak993@gmail.com, kliknę w pierwsze które przyjdzie, bo to od Groknaka coś długo idzie
i nie dojdzie... roboty na serwie maja bo się lognąć nie mogę.
Kozak. To z reguły wolno dochodzi. aha... Jak wysyłacie Mi emaila , to wysyłam od razu, nie mówie później " Poszło" jak wysłaliście. to czytam i wysyłam. proszę czekać.
Hmm, co do lockerz...
To zapowiedzieli że nie będą gadać kiedy będzie dostawa...
Chyba dlatego żeby im serwery znowu nie siadły
Ja wysyłam zaproszenia jak wiadomość przeczytam...
Kozak, doszło już?
Jeszcze nie, może na jutro będzie.
o jejku tylko za bardzo sie nie wczujcie i nie zdziwcie gdy wasze upragnione psp nie dojdzie do rak wlasnych
Ja tam sie zdziwie jeżeli dojdzie xd
Kto czeka, ten... nie pamiętam jak to sie kończyło
Czy długo nabija się np 100 pkt? Tylko po przez granie w jakieś gierki? Czekaj cały czas na aktywacje a ,że jestem chory mogę posiedzieć troszkę dłużej przed kompem o poklikać. Jeżeli mówicie ,że te nagrody jednak do was dochodzą.
Zobaczcie moj temat w ktorym sprobuje wyjasnic wszystko na temat lockerz.
http://www.mmorpg.org.pl/forum/Jak-dziala-...erze-t5647.html
No i dobra, postanowiłem zacząć się w to bawić bo mnie to bardzo zaintrygowało. Niby gierki i konsole dochodzą, jest fajnie i tak dalej ale na stronie nie widzę żadnych reklam. Nic. Nie mam zielonego pojęcia jakim cudem to w ogóle działa. Wszędzie są tylko wymijające odpowiedzi "no to jest prawdziwa firma, sponsoruje" bla, bla, bla. Żadna firma debilem nie jest i nikt nie daje nagród za darmo. Nawet w supermarkecie jak się dostaje długopis to mają jakąś reklamę, a oni dają w cholerę drogi sprzęt elektroniczny a na stronie nie ma żadnych reklam. Więc ja pytam: WTF? Tu musi być jakiś haczyk, kruczek, szwindel. I to na gigantyczną skalę. Coś tu jest nie tak i to bardzo. No ale, że tak jak wszyscy powiem: też wysyłam zaproszenia
PS. i tak potem na bank będzie - "a nie mówiłem?"
Mr.Hania - Dokładnie na to samo zwróciłem nie dawno uwagę... Skoro firma na siebie nie zarabia poprzez reklamy to w jaki sposób? Nie możliwe jest że daje to wszystko w zamian za uśmiech konsumenta... Teraz pewnie wszyscy się cieszą ze swoich konsolek, a tu za 2 miesiące przyjdzie rachunek na 5.000$ "A bo odsetki rosły"
Ja o tym, że sprzętu nie dostana jestem przekonany od dawna. A to co napisał, że Mr.Hania to tylko jeden z argumentów. Taka jest prawda, że nikt za darmo nic nie da. W dzisiejszych czasach na sponsoring nie ma co liczyć. I tylko czekać jak większość ludzi będzie z żalem oświadczała, że nic nie dostali. Sam mam na Lockerz kont kilka, bo kolega mnie prosił żeby robić konta, bo będzie miał dużo punktów. Za pewne nic nie wygra. Wyobraźcie sobie ile jest osób takich jak wy, ile tych gier czy sprzętów musieliby posiadać. Zwykły pic na wodę i strata czasu, więc radze sobie darować
Ja o tym, że sprzętu nie dostana jestem przekonany od dawna. A to co napisał, że Mr.Hania to tylko jeden z argumentów. Taka jest prawda, że nikt za darmo nic nie da. W dzisiejszych czasach na sponsoring nie ma co liczyć. I tylko czekać jak większość ludzi będzie z żalem oświadczała, że nic nie dostali. Sam mam na Lockerz kont kilka, bo kolega mnie prosił żeby robić konta, bo będzie miał dużo punktów. Za pewne nic nie wygra. Wyobraźcie sobie ile jest osób takich jak wy, ile tych gier czy sprzętów musieliby posiadać. Zwykły pic na wodę i strata czasu, więc radze sobie darować
To po co sie trudzić nagrywając codziennie filmiki, albo chociaż daną ilość nagród co dostawe dodawac
...
To po co sie trudzić nagrywając codziennie filmiki, albo chociaż daną ilość nagród co dostawe dodawac ...
I?ve been with Lockerz since its initial ?closed beta? state. I?ve accumulated approx. 721 points. I redeemed them for an Apple iPod Touch 32Gb, and guess what?
I just received it today. My iPod Touch was sent to my home via UPS, and well within the 7-10 days they claimed it would take. (It took 6 days, to be precise.)
So, is Lockerz a scam? I?d have to say most certainly not.
To napisał jeden z angoli, który przez miesiąc pisał to co wy.
Daje zapy na lockerz
Na start jak się zalogowałem była taka gierka na punkty, da się w nią zagrać jeszcze?
Jeśli tak, to jak?
Cold
Nie da się, to było jednorazowe, ale pod koniec miesiąca (podobno) zostaną dodane gry, muzyka etc za które dostaniemy PTŻ...
Mateki
Ok, wszystko fajnie, ale wytłumacz mi, jakie oni z tego mają przychody, bo jak wspomniałem to nie rozdają tego wszystkiego w zamian za uśmiech konsumenta...
Grognak
Tego jeszcze nie wiemy...
MatekiOk, wszystko fajnie, ale wytłumacz mi, jakie oni z tego mają przychody, bo jak wspomniałem to nie rozdają tego wszystkiego w zamian za uśmiech konsumenta...
A jak byś cie pomyśleli to byście wiedzieli. Pytania są w formie ankiet. Dają różne takie ankiety, a później (tak mi się wydaje) sprzedają je dalej. Odpowiedzi mają z całego świata,więc chętnych na takie ankiety jest sporo. Policz ile wyniosły by ich koszty wysyłania ludzi i robienie ankiet. Tak jest taniej i chętniej ktoś kupi ankiety.
@EDIT
Odpowiadzialem na wczorajsze i dzisiejsze pytania i 0 PTZ why??