Nowy Bug. Kiedyś też tak miałem, ale po 3 dniach oddali mi chyba z 20 PTZ, więc nie martwcie się.
Zarabianie przez internet?
Nowy Bug. Kiedyś też tak miałem, ale po 3 dniach oddali mi chyba z 20 PTZ, więc nie martwcie się.
Czasami są fajne bugi...
ostatnio nagrzmociłem 20 ptz na jednym pytaniu ^^
I to z czystego przypadku...
hmm dzisiaj znowu działa ten bug -.-
Dailies PTZ for October 30 will show "0" PTZ until 3am and then it
will credit properly (a bug we're working on).
Number of invited friends are now displaying correctly for most members.
Because of a recent spike in invites, our invites engine is running
very slowly. It may take a few hours for invites to arrive, but they
will arrive.
We had offered to provide 25 PTZ to new members who played the game
and didn't get their PTZ. We will provide those PTZ in the next two
weeks. Don't worry, we haven't forgotten about you.
In a few cases, nothing happens when you hit "submit" on the Dailies.
We're fixing this.
If you have been a Z-lister since before October 27, and if you
provided your shipping and shirt size information, your shirt has been
shipped or will be shipped by October 30. If you haven't provided
your shipping and size information, please submit that information on
your settings page within your Lockerz account.
Thanks for being part of the Lockerz community. Keep visiting Lockerz
to earn PTZ and learn about exciting new things that will be happening
at Lockerz in the next month.
- The Lockerz Crew
Jaki z tego morał?? Sprawdzajcie maila czasem.
Odys ogłosił amnestie dla cheatów... zgłosiłem sie Ciekawe czym to zaowocuje
Mozna zaproszenie?
noctemaeternuus@gmail.com
Ech, powstała jakaś strona typu "takeagift".
Nie wiadomo co z tego będzie... bo to polskie...
Swoją drogą zaczną dopiero jak bedzie 10k zarejestrowanych, jeszcze 1k i zobaczymy xd
Hasła mają fajne, ciekawe jak to wyjdzie... na 90% klapa ale zobaczymy
ref link:
http://www.takeagift.pl/8977/polecam
a jeśli nie chcesz mnie wspomóc to
www.takeagift.pl
Ech, powstała jakaś strona typu "takeagift".Nie wiadomo co z tego będzie... bo to polskie...Swoją drogą zaczną dopiero jak bedzie 10k zarejestrowanych, jeszcze 1k i zobaczymy xdHasła mają fajne, ciekawe jak to wyjdzie... na 90% klapa ale zobaczymy ref link:http://www.takeagift.pl/8977/polecama jeśli nie chcesz mnie wspomóc towww.takeagift.pl
Kolejny serwis typu Lockerz, tym razem polski. Nie wiem czy to gorzej czy lepiej. Mam nadzieje, że większość osób da sobie spokój z takimi pierdołami i to zignoruje. Może niepowodzenie jednej z takich stron spowoduje zniechęcenie tworzenia takich stron.
Jest jedna smutna prawda, że na Ziemi nie ma nic za darmo
Kolejny serwis typu Lockerz, tym razem polski. Nie wiem czy to gorzej czy lepiej. Mam nadzieje, że większość osób da sobie spokój z takimi pierdołami i to zignoruje. Może niepowodzenie jednej z takich stron spowoduje zniechęcenie tworzenia takich stron. Jest jedna smutna prawda, że na Ziemi nie ma nic za darmo
to co lockerz bierze za te nagrody co nam daje?
oprócz ankiet...
to co lockerz bierze za te nagrody co nam daje?oprócz ankiet...
A dostałeś jakąś wartościową nagrodę? A po za tym, jakieś zyski z tego musi mieć, bo na pewno by Wam tego nie fundował ten portal. A jakie, to skąd mogę to wiedzieć? Nie posiadam takich informacji.
A dostałeś jakąś wartościową nagrodę? A po za tym, jakieś zyski z tego musi mieć, bo na pewno by Wam tego nie fundował ten portal. A jakie, to skąd mogę to wiedzieć? Nie posiadam takich informacji.
czekam na wii, kolega psp dzisiaj na allegro z lockerz opchnął.
Więc jak dostałeś czy nie? Bo to ,że dochodzi to może być wkręt. To wasz bilet na przyszłość?
Więc jak dostałeś czy nie? Bo to ,że dochodzi to może być wkręt. To wasz bilet na przyszłość?
ja jeszcze nie, ale kurde moge sobie dać rękę uciąć że miał psp z lockerz. Zresztą z tym moim wii to wielka niewiadoma, bo mieli jakiegoś buga i teraz muszą wszystko ręcznie robić...
http://www.allegro.pl/item845926774_psp_30...5_03_gen_b.html
to była jego aukcja
a to to psp
http://www.lockerz.com/content/rock-band-bundle-psp-11001122
a te takeagift to na 99% będzie scam
Ostatnio na to trafilem. Nie wiem, czy mozna tu cos wygrac, ale sie w to bawie. Nie dla nagrod, ale dla samej przyjemnosci obstawiania. Boje sie grac za prawdziwe pieniadze, to przynajmniej wirtualnymi sie pobawie. Jak bede dobry, to moze kiedys przejde na real?
Zobaczy się co to za portal, ale coś mi się zdaję, że to będzie w 99% podobne do lockerza. Jeżeli ktoś wygra coś na tej polskiej stronie , to niech tu napisze . Chyba im jeszcze brakuje osób, więc się nie przekonam.
----------------------
Tak z ciekawości się zalogowałem, i mi wysłali takie coś:
*TakeAGift.pl* będzie portalem, dzięki któremu będziesz mógł zdobyć
niesamowite nagrody za niewielką ilość Twojego czasu.
Nagrody będą bardzo różnorodne. od niewielkich akcesoriów
elektronicznych po konsole, najnowsze telefony komórkowe oraz wiele, wiele innych!
Kiedy nasz licznik dobije zera Ekipa *TakeAGift.pl* udowodni Ci, że w
życiu można dostać coś zupełnie za darmo!
Zaczniesz zbierać punkty, które będziesz mógł wymieniać na nagrody. Do
Twoich obowiązków będzie należało odpowiadanie na pytania dotyczące
wcześniej przeczytanego tekstu. Będzie to prosty, szybki, wszystkim znany i
przede wszystkim bardzo łatwy test wyboru.
Chcesz zdobywać punkty już teraz?
Poniżej znajduje się link - rozdaj go znajomym!
http://www.takeagift.pl/10212/polecam
Jeżeli jakaś osoba zarejestruje się na *TakeAGift.pl* z tego linku na
Twoim koncie znajdzie się 100 punktów!
Rachunek jest prosty, im więcej osób, tym więcej punktów dla Ciebie!
Walcz o swoje, bądź szybszy i przede wszystkim nie daj czekać innym!
*Ekipa TakeAGift.pl*
Czyli ankieta, czyli to samo co lockerz.
Zobaczy się co to za portal, ale coś mi się zdaję, że to będzie w 99% podobne do lockerza. Jeżeli ktoś wygra coś na tej polskiej stronie , to niech tu napisze . Chyba im jeszcze brakuje osób, więc się nie przekonam.----------------------Tak z ciekawości się zalogowałem, i mi wysłali takie coś:*TakeAGift.pl* będzie portalem, dzięki któremu będziesz mógł zdobyćniesamowite nagrody za niewielką ilość Twojego czasu.Nagrody będą bardzo różnorodne. od niewielkich akcesoriówelektronicznych po konsole, najnowsze telefony komórkowe oraz wiele, wiele innych!Kiedy nasz licznik dobije zera Ekipa *TakeAGift.pl* udowodni Ci, że wżyciu można dostać coś zupełnie za darmo!Zaczniesz zbierać punkty, które będziesz mógł wymieniać na nagrody. DoTwoich obowiązków będzie należało odpowiadanie na pytania dotyczącewcześniej przeczytanego tekstu. Będzie to prosty, szybki, wszystkim znany iprzede wszystkim bardzo łatwy test wyboru.Chcesz zdobywać punkty już teraz?Poniżej znajduje się link - rozdaj go znajomym!http://www.takeagift.pl/10212/polecam Jeżeli jakaś osoba zarejestruje się na *TakeAGift.pl* z tego linku naTwoim koncie znajdzie się 100 punktów!Rachunek jest prosty, im więcej osób, tym więcej punktów dla Ciebie!Walcz o swoje, bądź szybszy i przede wszystkim nie daj czekać innym!*Ekipa TakeAGift.pl*Czyli ankieta, czyli to samo co lockerz.
No tak, tylko lockerz ma u podstawy dużą firme... zobaczymy .. jeszcze 276 xd
Grognak, czyli z tego co rozumiem, punkty zacznie się zbierać, kiedy będzie ta określona liczba użytkowników ?? Tak ?
Grognak, czyli z tego co rozumiem, punkty zacznie się zbierać, kiedy będzie ta określona liczba użytkowników ?? Tak ?
ta jeszcze 4
buahahhahaahahaa
no i lipa, wystartuje gdy licznik dojdzie do 0...
TYLKO W JAKICH JEDNOSTKACH? xD
own
buahahhahaahahaano i lipa, wystartuje gdy licznik dojdzie do 0...TYLKO W JAKICH JEDNOSTKACH? xDown
Też teraz zobaczyłem na tą stronę, śmiać mi się chce z tego powodu. Najpierw piszą, że wystartują jak dojdzie do 10 000 użytkowników, a teraz od 10 do 0. Mi się wydaje, że to przelicznik na dni.
Ciekawe czy to działa. Rejestrujcie się proszę z tego linka:http://www.takeagift.pl/22845/polecam
kozak jak lockerz się wykrwawia, a ty wierzysz polskiemu serwisowi ? xd
Hmm jak tam bede to przeczytam najpierw regulamin żebym za nagrody nie musiał płacić..
swoją drogą mam iskierke nadziei że ten mail o banie to przez przypadek doszedł do mnie... niektórzy dostali takie maile a potem potwierdzenia O_o