Zarabianie przez internet?

Lockerz może zarabiać poprzez reklamowanie samych nagród i spam na waszych mailach. A w tych ankietach nie ma żadnych nazw firm, produktów lub jeśli tam się gra w gry to przy starcie takiej gry nie ma nazwy firmy, która ją wydaje?

Najpewniejszą, lecz bardziej żmudną metodą zarabiania są te adbuxy, klikanie w linki itp.. Tylko do tego potrzebni są poleceni. Siedzi ktoś w ww. systemach? Jak tak to niech zapoda jakieś metody zdobywania poleconych. Na razie słyszałem o dwóch - strona internetowa i kupowanie reklam za pkt. w tych serwisach i reklamowanie swoich ref linków, ale konkurencyjnych stron.

Dobra, mam 50 euro z lockerza :X

http://img62.imageshack.us/img62/2978/lockv.jpg

Teraz na ebayu szybko sprzedać trzeba za 200 zeta xD

Jeżeli ktoś chcę zaproszenie na lockerz.com pisać na adres adaranix@gmail.com Mam nadzieję że kogoś to zainteresuje.

:lol:

Yyyy kto chce zaproszenie od Kuboszka nie bierzcie bo on już napchany PTZ, a ja tylko 96 :(.

Jeśli chcecie pisać na PW lub na moją stronkę wbijać i tam jest automat jak nie będzie działać pisać (polecam gmaila) tu link http://nagrodyzlockerz.50gigs.net/.

O_o

Wy wiecie że jak przyjdzie nagroda to się płaci vat (22%) od wartości tej nagrody?

No gratuluje że już wiesz.

Nie tylko vat ale i cła.

No gratuluje że już wiesz.Nie tylko vat ale i cła.

Re:Lockerz.com RoXxMmO [ Blokuj ] nie, 24 sty 2010 - 20:42

Re:Lockerz.com RoXxMmO [ Blokuj ] nie, 24 sty 2010 - 18:38

Re:Lockerz.com RoXxMmO [ Blokuj ] nie, 24 sty 2010 - 18:13

Re:Lockerz.com RoXxMmO [ Blokuj ] nie, 24 sty 2010 - 18:09

Re:Lockerz.com RoXxMmO [ Blokuj ] nie, 24 sty 2010 - 18:00

Re:Lockerz.com RoXxMmO [ Blokuj ] nie, 24 sty 2010 - 17:59

Re:Lockerz.com RoXxMmO [ Blokuj ] nie, 24 sty 2010 - 17:52

Re:Lockerz.com RoXxMmO [ Blokuj ] nie, 24 sty 2010 - 17:17

Lockerz.com RoXxMmO [ Blokuj ] nie, 24 sty 2010 - 16:54

Zawartości wolę nie podawać... bo pytania były tak idiotyczne że szok...

Napisałem to tylko dlatego żeby ktoś się nie żalił mi na pw że musiał coś zapłacić.

Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć to www.lockerz.com.pl

Cło to jest zabójcze 2% a nie 22... poza tym cło nie obejmuje przesyłek z naklejką gift.

Dostajemy z nagrodą tylko to, co zapłacimy jak byśmy ją normalnie kupili. Czyli podatek od kupionego towaru na rzecz państwa. Taki sam płacimy z chlebem, bułką czy kondonami.

To najlepiej brać euro...

Ajaj!

Dzisiaj do lockerz weszły filmiki za PTZ!

Za każdy jest 4 ptz.. A filmików jest.. dużo...

Ajaj!Dzisiaj do lockerz weszły filmiki za PTZ!Za każdy jest 4 ptz.. A filmików jest.. dużo...

Tsa, ja wogóle na strone lockerza wejść nie mogę.

Tsa, ja wogóle na strone lockerza wejść nie mogę.

Jaką używasz przeglądarkę? Ja używam Mozilli i czasami mi nie chciała wejść, to wchodziłem przez explorera i normalnie chodziła.

Jaką używasz przeglądarkę? Ja używam Mozilli i czasami mi nie chciała wejść, to wchodziłem przez explorera i normalnie chodziła.

W operze też śmiga... wyczyść pamięć podręczną

Oto pytanie: czy zarabianie przez internet (LOCKERZ lub inne) działa? Zawsze myślałem że po nabiciu większej sumie blokują konto pod banalnym pretekstem - czy wy to przetestowaliście i coś z tego macie?

Pierwszy który ładnie odpowie będzie mnie miał w "zaproszonych" na swoim systemie do zarabiania :)