Zaskoczenie

coraz bardziej się nakręcam na tą grę !!! Powiedzcie jeszcze chłopaki jak tam z PvP łatwo dostastać/spuścić komuś łomot ? :>

Jest to server PvE czyli bez pozwolenia nie zaatakujesz innego gracza... ALE jest masa mini gier PvP. Ogranizujecie sie. I wybieracie gre PvP... jak CTFy czy cos. Za nie zdobywacie jakies punkty... ktorych jeszcze nie opracowalem. Sa tez ustawiane wojny Guildi. Wchodzisz do kalendarza i patrzysz kiedy jest dana wojna... mozesz sie dolaczyc :D.

Joker podaj szczegoly konkursu:)

Klasy sa dość zrownowazone?

Wiecie co mnie najbardziej wkurza w tym AoC? Wszystkie klasy są naprawde fajnie grywalne . Spawn niema problemu bo on zawsze Rogale , a ja ciągle zmieniam postacie

ja tak samo jak spawn,że zawsze rogale,ale jak nie ma rogala to mam problem.Czy kupując grę wersje angielską to po miesiącu przechodząc na polskie serwy, będę mieć postać z ang.serwów??

ja tak samo jak spawn,że zawsze rogale,ale jak nie ma rogala to mam problem.Czy kupując grę wersje angielską to po miesiącu przechodząc na polskie serwy, będę mieć postać z ang.serwów??

Mozesz kupic angielska wersje potem sciagajac odpowiedniego patcha przejsc na polski server... Co do postaci.. jest mozliwosc transferu. Ale chyba tylko do konca kwietnia.

a dokladniej "Available until 28th February 2009"

Mozesz kupic angielska wersje potem sciagajac odpowiedniego patcha przejsc na polski server... Co do postaci.. jest mozliwosc transferu. Ale chyba tylko do konca kwietnia.a dokladniej "Available until 28th February 2009"

Do końca Lutego* :)

Pare screenow

Fajne widoczki :)

gambitpicture000.jpg

w1280.png

gambitpicture002.jpg

w1280.png

Miasto :) znaczy to akurat jest wies... w miescie bylem teraz jest ogromne :D

gambitpicture005b.jpg

w1280.png

A tu jakis koles z swoim zielonym przyjacielem :D

gambitpicture001.jpg

w1280.png

A tu juz walka... na 2 screenie koles dostaje po tetnicy :D co widac :P

gambitpicture004l.jpg

w1280.png

gambitpicture006.jpg

w1280.png

Niestety ja teraz bede nieosiagalny przez pare dni bo wybywam do rodziny. Jak co Broda wam pomoze :D

Pozdro all ;)

PS: Sorry za 2 posty ale bylo za duzo grafiki :) jak na 1.

PS2: jak chcecie powiekszyc obrazek to nad obrazkiem pisze o ile zostal zmniejszony... nacisnijcie na ten text co tam jest.

jak do końca lutego to raczej nie kupie,bo pograłbym na polskich serwach a nie angielskich.Grę Angielskiej wersji kupiłbym za 40zł z miesiącem grania,a polskiej za 100zł też miesiącem

Gra poprotu potega ale kompa trzeba miec poprostu wyj....... grałem u qmpla to po 1 poprawce musial detale o 3/4 zmniejszyc. Ogol mnostwo klas/questow bardzo rozbudowany swiat. Gra w pelni PL z serwerami usytuowanymi w Polsce do tego najtanszy abonament w grach MMO pierwszy miech free, nastepne 2 za 25 zl a pozniej 30.

Oto ja wraz z obstawą

Necro... zal :D char dla lamusow ;p;p :D sie prosto nimi gra w chu... ;D

Powiedźcie mi czemu każda fajna gra jest płatna? ^^ Pograłbym ale nie mam funduszy :/

Gumio właśnie dlatego że jest płatna , pbpwiązuje zasada płacisz-wymagasz

No może i tak. Coś mi się wydaję że zacznę jakoś na nią zbierać :D

ja jeszcze nigdy nie kupiłem żadnej gry i chyba mój pierwszy raz zalicze na AoC albo guild wars,bo z kolegą chcemy pograć w porządnego mmo

oto ja i moje ziomki

Przypomniało mi się diablo jak zobaczyłem te zombi z nekro.Niestety mam tylko 50zł i nie starcza mi na AoC.

łoś tu ktoś miał klucze na konto testowe , zakładasz je , a potem za te 50 dych kupujesz paca na 3msc i juz :)

Tortuga