Zaskoczenie

tylko kto miał te klucze i skąd wziąść grę podobno dużo zajmuje

Spawn po przeczytaniu twojego opowiadania jestem w stanie powiedzieć; TY BRUTALU :P . Narobiłeś mi apetytu na tą grę, a widziałem jeszcze filmy w HD to już teraz nie mogę wytrzymać.

Gra jest za***ista, seksistowska, wulgarna, krwawa.
To jest to co tygryski lubią najbardziej! Ja niestety wyjeżdżam, ale będę przejeżdżał przez Koszalin, ale skoro wyjeżdżasz do rodziny, to na piwko raczej nie wyjdziesz :P

Nie no. długie (niezbyt pouczające), interesujące. Bardzo fajny tekst musiał się napracować. Ale na początku nie kapowałem o jki gry chodzi.

Przecież w pierwszym poście spawn napisał jaka to gra.Tylko kto miał te klucze??

Spawn po przeczytaniu twojego opowiadania jestem w stanie powiedzieć; TY BRUTALU . Narobiłeś mi apetytu na tą grę, a widziałem jeszcze filmy w HD to już teraz nie mogę wytrzymać. To jest to co tygryski lubią najbardziej! Ja niestety wyjeżdżam, ale będę przejeżdżał przez Koszalin, ale skoro wyjeżdżasz do rodziny, to na piwko raczej nie wyjdziesz

Bo gra jest warta swieczki... Po nie udamym poczatku w maju tamtego roku... gra teraz nabiera rumiencow :) A co do wyjazdu... to juz wrocilem :D

Nie no. długie (niezbyt pouczające), interesujące. Bardzo fajny tekst musiał się napracować. Ale na początku nie kapowałem o jki gry chodzi.

Specialnie napisalem na sam koniec tytul gry :)

Przecież w pierwszym poście spawn napisał jaka to gra.Tylko kto miał te klucze??

Sprawdzalem na czy moge zapraszac znajomych.. Niestety nie.. I nie wiem od czego zalezy dostanie klucza do zaproszenia kogos na 7 dni. A sam klucz na PL mozna kupic pewno na gram.pl czy allegro(tutaj trza ograniczyc zaufanie... lepiej czytac komenty dla tej osoby)

A TU NOWE SCREENY :)

Oaza :D az dech zapiera :D

gambitpicture007.jpg

w1280.png

A tu nastepne krajobrazy :D

gambitpicture010.jpg

w1280.png

A tu cos co jest nowoscia w swiecie MMO. 2 nawalajace sie Moby :)

gambitpicture009.jpg

w1280.png

Ładne screeny, ale jedno mnie przykuło, mianowicie, że w AoC nowością są dwa nawalające się moby.

Przeca w World of Warcraft: Wrath of the Lich King, mobki o nazwie Shovel Tusk ( takie dziki ) także się nawalały. Dwa samce się pojedynkowały, a reszta stada stała z boku.

Dodatkowo nie raz widziałem jak wilki zabijały tam jelenie, bądz atakowały dziki itp itd. ;)

Żadna nowośc :P

Ładne screeny, ale jedno mnie przykuło, mianowicie, że w AoC nowością są dwa nawalające się moby. Przeca w World of Warcraft: Wrath of the Lich King, mobki o nazwie Shovel Tusk ( takie dziki ) także się nawalały. Dwa samce się pojedynkowały, a reszta stada stała z boku.Dodatkowo nie raz widziałem jak wilki zabijały tam jelenie, bądz atakowały dziki itp itd. Żadna nowośc

No bo wprowadzili to w ostatnim dodatku... :D. Za to w AoC podoba mi sie swiat Conana. Tam w poczatkowych etapach gry nie spotkasz zmutowanych grzybkow czy lisow. Albo zajacow z duzymi uszami :). W tym momencie WoWa ratowal tylko Undeath... gdzie na poczatku gry byly zombie :).

Grałem jakiś czas AoC na koncie brata, lecz po angielsku, grałem Demonologiem, czy jakoś tak. ;)

Powiem szczerze, że wywarła na mnie o wiele lepsze wrażenie niż sam WoW, ale póki co pograc nie dam rady. :D

Dodatkowo w języku ang nie mogłem poznac wszystkiego, ale zaamierzam z innym bratem kupic AoC Pl za jakiś czas, więc może tam się Pało zobaczymy. :lol:

Pozdro

Hmm... Jak to jest gdy np oplace abonament na miesiaąc lub na 3, a po upływie tego czasu np. wyjade na miesiąc i nie opłace abonamentu to konto mi się skasuje czy bezie zablokowane do czasu aż opłace abonament?

ty chyba abonament w grze porównujesz do abonamentu w telefonie, jak kupisz na miesiąc to masz miech gry potem blok jak nie placisz

Ok ale np są wakacje i gdzies jade nie płace przez 2 miechy wracam opłacam i dalej moge cisnąć? Bo jeżeli nie to troche kiepsko

Mozesz robic sobie przerwy w placeniu abonamentu. Nic sie nie stanie. Chyba, ze gra upadnie, bo nie zaplaciles !!!:o

A to spoko dzięki za odpowiedź ;)

Znaczy tam coś na rorum bąkali że konta są 4ever ale może sie zdarzyć że usuną je jeśli nie płacisz 1 rok+

Yeti :D

gambitpicture012.jpg

A tu kolejny widoczek :).... Dla mnie bomba :)

gambitpicture013.jpg

Spawn, w poście z 3marca Twoja postać ma fajne sexowne niebieskie japonki :D

Jestem opętany , szukam egzorcysty:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0dd31078f6bf4922.html

Spawn, w poście z 3marca Twoja postać ma fajne sexowne niebieskie japonki

BO to byly japonki od Gussiego :D dalem za nie sporo kasy.... daja sporo do sily w nogach :D i silnego low kicka :P

eh te wymagania sprzetowe:(

tam wymagania ujdą,ale abonament nie