Szaman druid jedno i to samo he he może w piątek będę już grać i do tego kupie AoC za 93.90 zł w 3kropkach.pl
Zaskoczenie
W takim empiku stoi 115zł, a miałeś z miesiącem grania?Ja ostatnio mam biede i na dodatek złe relacje ze starymi, ale się przypucuję to może i pogram z wami .
Teraz pytania.
Kto gra z forum w AoC? Ile dziennie gracie? Jakie macie levele? Czy jest jakiś dobry polski fansite opisujący postacie itd.?
Narazie to chyba na tyle.
W takim empiku stoi 115zł, a miałeś z miesiącem grania?Ja ostatnio mam biede i na dodatek złe relacje ze starymi, ale się przypucuję to może i pogram z wami .Teraz pytania.Kto gra z forum w AoC? Ile dziennie gracie? Jakie macie levele? Czy jest jakiś dobry polski fansite opisujący postacie itd.?Narazie to chyba na tyle.
Ja mam swoja postac na 68... ale narazie zatrzymalem sie z lvlowaniem. Czekam na PvP serv... No i ostatnio stoje kiepsko z czasem... praca, praca, praca. Zblizaja sie wakacje i naklad zamowien.
Co do funside... to oficlane forum AoC ktore posiada tez polskie forum i www.aoc.gram.pl
ja gram Barbarzyńcą 19 lvl Nick Semaranej
ja już gram na PVP ;] tylko tyle postaci robią że jest lag
No i jest serv PvP... Se gram se assassinem o nicku Spawn
Baaa nawet juz najebalem paru ludziom
Czy sinek rasy Aquilonian różni się od sinka rasy Stygian?
Na tym serwie nie masz swoich postaci?
Mógłbyś mi coś więcej powiedzieć o klasach Herald of Xotli(szczególnie) i Necromancer?
Niee.... na tym servie wszyscy zaczynaja od poczatku. A narodowosc nie ma zadnej roznicy. Poblokowane sa poprostu poszczegolne klasy.
HoX jest magiem walecznym atakujacym bronia 2-reczna. Cala jego magia jest skoncentrowana w ogolo miecza ktorego uzywa. Sam niestety moze uzywac tylko zbroi pluciennych. Ale posiada skill przemiany w demona.... ktory daje mu dodatkowe mozliwosci. Co do Necro.... jest to postac bardziej magiczna niz do walki jego slugami... narazie... Defakto ma ich sporo ale zadaja maly DMG... bardziej sie kreca pod nogami i blokuja przejscie do necrusa niz sami atakuja. Ale w Pathu 1.5 ma to sie zminic. Necro bedzie mial tylko czary debuffowe(klatwy) a do samej walki bedzie musial uzywac slugow.
Spawn a jak wygląda PvP??
Solidnie czy tak jakoś dziwnie może marnie??
Jak coś wklej screena ok?
A ja już sobie pykam na PvP assasinem o Nicku:Betty z levelem który wciąż rośnie
A ja już sobie pykam na PvP assasinem o Nicku:Betty z levelem który wciąż rośnie
a do mnie pisał jakiś master-of-puppets, że to niby ty ;o
http://www.xfire.com/video/afe72/
;]
a to stara postać była
No a my razem z kolesiami zalozylismy klan WarCry.... Tylko blagam jak jestescie w Polanach to nie podchodzcie do mnie.... jeden wielki klan noobkow... i wczoraj kolesia z mojego klanu wysmialismy bo gadal z Polanami.... A czemu... juz mowie.
Ja rozumiem ze wojna ruscy vs polacy... ok... ale jak 3 polanow na lvl 19 klepie 1 ruska na 13 lvl i sie smieja, potem go od noobow nazywaja... a potem widza 3 innych ruskow z klanu Russia i uciekaja.... No sorry ale zal i jedna wielka poraszka.... Ale i tak najlepsze bylo jak zapytalem kolesia czy chodza na Raidy T1 to powiedzial "ale o co chodzi" BUHAHAHA
No a my razem z kolesiami zalozylismy klan WarCry.... Tylko blagam jak jestescie w Polanach to nie podchodzcie do mnie.... jeden wielki klan noobkow... i wczoraj kolesia z mojego klanu wysmialismy bo gadal z Polanami.... A czemu... juz mowie.Ja rozumiem ze wojna ruscy vs polacy... ok... ale jak 3 polanow na lvl 19 klepie 1 ruska na 13 lvl i sie smieja, potem go od noobow nazywaja... a potem widza 3 innych ruskow z klanu Russia i uciekaja.... No sorry ale zal i jedna wielka poraszka.... Ale i tak najlepsze bylo jak zapytalem kolesia czy chodza na Raidy T1 to powiedzial "ale o co chodzi" BUHAHAHA
mogę dojść do war cry? ;p
ilu macie członków apropo
a dejavu leje wszystkich o 10 lvl mniejszych...
wdit:
jak będzie 10 małych gildii to na 100% nie damy rady... w polanach jest dobre to ze już jest ponad 350 osób
dołączyłem do polskiej husarii..
mogę dojść do war cry? ;pilu macie członków apropoa dejavu leje wszystkich o 10 lvl mniejszych...wdit:jak będzie 10 małych gildii to na 100% nie damy rady... w polanach jest dobre to ze już jest ponad 350 osóbdołączyłem do polskiej husarii..
dejavu leje nawet polskie gildie... z tego co ja wiem... a dokladnie jedna ktorej chca niby przemowic do rozsadku.... Poza tym co ci z polana... skoro polowa nawet i wiecej nie bedzie tam grac. Zrobili alty... by sprawdzic serv... juz teraz jest masakra . Ja chodze z moja ekipo 12 ludzi po mapie... i kazdy rusek obija nas szerokim lukiem... Baaa ostatnio sie nawalalismy z grupa 30 ruskow... To sa noobki nic poza tym.
... znaczy sa tez dobrze obcykani ludzie w MMO... ale inni to takie same cos co jest w Polanach... graja 1 raz i nawet nie wiedza jakie buildy sa dobre na Raidy, PvP, PvE.
Co do dolaczania... ja bede dopiero jakos po majowce...(chyba bo jeszcze sa juwenalia). Teraz nie mam czasu na granie teraz sa melanze, grille, jezioro... przez ostatnie 2 dni bylem na 30 min w grze
Spawn widziałem kilka osób z WarCry i jakoś lali mnie a ja im nic nie zrobiłem no ale jeśli da się dojść do z chęcią bym doszedł A poza tym to często na Globalu obrażają WarCry
@Spawn
Po 2 dniach gry na pvp (dzisiaj nie grałem) nabiłem 27 lvl... ;p nie wiem czy to wynik imponujący, ale się nauczyłem paru rzeczy, a mianowicie:
-widzę kogoś na horyzoncie chowam się, patrze kto to, jaką ma gildie a następnie parę możliwości:
a) za duży lvl: mam nadzieję że mnie nie wyczai ;p
sojusznik, ale uwaga, pewien pan z war cry mnie zaczął bić mimo tego że napisałem żeby przestał...
gdy miałem połowę życia zacząłem go lać... niestety za późno, jeden ciach i by był martwy ;p
c) rusek/polanie/dejavu z lvlem który mogę pokonać: atakuje ;]
btw.
imo ruski wygrają
Ja latam sobie hoxikiem i robie sobie quesciki. 26 poziom, zabitych 32, zgony 20. Nigdy nie bije osob o nizszym levelu niz moj. Tutaj moje dwie ofiary, z czego pan Kosciuszko mnie zaatakowal, a drugiego zaatakowalem sam.
http://img8.imageshack.us/img8/4650/kosciuszko.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/2628/lolw.jpg
Osobiscie widzialem tylko kilku ruskow, ktorzy autentycznie potrafili walczyc pvp, takie zergi jak Polanie i Warcry (z calym szacunkiem) byly rozgniatane przez nich. Nie pamietam z ktorej oni byli gildii, ale naprawde umieja skubancy walczyc.
Czemu ty masz taką słabą grafe w Aoc??
Uzywasz zlych pluciakow u tego HoXa.... szukaj takich ktore daja wiecej obr od magii... a nie pluciaki dla assassina. Poza tym.... Demonolog jest dopiero dobry po 60. Mroczny templariusz.... dla mnie to w ogole dziwna klasa.
Ja na mini grach PvP HoXa jechalem 3 skillami atak z zaskoczenia kopniak by sie wyjebal... i finishowy ciosik
Co do WarCry.... oczywiscie ze jestesmy nie mili.... Ja zawsze nalezalem do gildi ktore maja najwiecej wrogow... sojusze sa nudne nie mozna ich bic