... Chodzi o to ze ludzie kupuja gre.. a ona mi albo tnie na maxa albo nie rusza...
Chyba "... a ona im albo tnie... "
A ty musisz spamować? Nic nie wnosisz do tematu! - Kubox66
Edit: no czasami trzeba.
... Chodzi o to ze ludzie kupuja gre.. a ona mi albo tnie na maxa albo nie rusza...
Chyba "... a ona im albo tnie... "
A ty musisz spamować? Nic nie wnosisz do tematu! - Kubox66
Edit: no czasami trzeba.
Czekajcie jeszce troche w lipcu windows 7 jak go kupie tez odpale dx10 i pewnie zaczne ch*jami strzelać
Liczba graczy malała bo byly inne zalozenia gry, a inna gra wyszla ~rok temu.
Rok temu dostalismy gre, ktora crashowala sie, lataly bsody, ciela sie na komputerach niemilosiernie.
Zapowiadali hardkorowa, swietna rozgrywke pvp - a dostalismy mierne pvp z open pvp na pvp serwerach bez zadnych korzysci czy tez strat. Ot takie nawalanie sie dla samego nawalania sie. Zapowiadane epickie siege, ktore - kiedy gralem - dawaly mozliwosc maksymalnie 48 graczy po jednej stronie, a same nie dzialaly przez 2 miesiace od premiery.
Content tez byl biedny. Dali nam trzy lokacje w Cymerii, trzy w Aquilonii i trzy w Stygii. Na wielki swiat stworzony przez Howarda to naprawde malo i w sumie po styknieciu 80-tki nie bylo za bardzo co robic.
Tyle pamietam problemow od premiery AoC.
Jak tylko ruszy polski PvP serwer to wbije na niego.
Arturnik w temacie siege na chwile obecną po każdej ze stron mogą być 4 składy po 48 ( ostatni patch )
No dokladnie, a zapowiadane byly jako epickie, wspaniale, nieograniczone siege.
Z uwagi na to, ze mam nowego kompa i chce sprawdzic jak dziala - reaktywowalem sobie na polskim serwerze konto.
Czekajcie jeszce troche w lipcu windows 7 jak go kupie tez odpale dx10 i pewnie zaczne ch*jami strzelać
Nie bedziesz... Win7 bedzie o niebo lepiej zoptymalizowany niz Vista... Ja mam Viste tylko dla tego bo mam na kompie 6GB ramu... tak to bym w ogole sie tym nie zajmowal.
Win7 juz w obecnej fazie, ma lepsze osiagi w niektorych grach, niz windows XP. Moze byc ciekawie....
A D10 to troche taka podpucha. Mogliby osiagnac te same efekty na D9. Wystarczy popatrzec na Crysisa. Pod d9 ma zablokowane opcje najwyzszych detali, ale roznymi configami mozna je odblokowac (tylko paru efektow nie da sie osiagnac) i jescze dodac troche od siebie. Kaaasaaaaa:)
Nowe screeny
Tutaj koles z gildi chwiali se ze umie fajnie czarowac
Tutaj w oczekiwaniu na Raid
A tu juz sama walka
I dalej....
Ktos nie wierzy w dziadka mroza? no to macie
A tu juz sama walka..... ojjj dzialo sie i to sporo
być może do was dołączę być może bo chce sobie kupić 2 części GW i9 nie wiem czy lepiej kupić AoC Czy GW
Piękneee screeny . Chętnie bym sobie pograł, ale wole sobie najpierw kupić nowego kompa, bo na moim by się ścinało. Na razie bardziej się zastanawiam nad GW. Postaram się namówić kolegów na kupno AoC to może u nich sobie pogram.
Ech, mam aktywne konto ale czekam sobie na polski pvp serwer, nie chce mi sie od nowa zaczynac.
Ech, wygląda na bardzo fajną gierkę... Brak RP mnie jednak odrzuca
Spawn, ile masz FPSów?
Ech, mam aktywne konto ale czekam sobie na polski pvp serwer, nie chce mi sie od nowa zaczynac.Grasz na DX10?Wybaczcie za double-posta, cos mi sie pomieszalo w przegladarce.
Przeciez to jest polski server i tak gram na DX10 mam okolo 30 FPSow... na DX9 mialem 70FPSow
Haniu jak chcesz RP to wbijasz do klanu ktory sie tym bawi
Joker z tego co sie doczytalem gra ma wyjsc w 2010 roku ... ale ok
Przeciez to jest polski server
Ale Pve.. a pve jest slabe. Mowie, ze czekam na www.polskavsrosja.pl
Spawn mi chodziło o dokupienie NightFall i Factions ale to tak na marginesie.U mamuśki mam załatwione granie z abonamentem a brat mi opłacać będzie więc Spawn szykuj się na wejście smoka (jutro zamawiam jak dostane kaskę dziś)Jak coś to nick Zdrajca a jak zajęte to Pustelnik-Druidzi obaj
Spoko... narazie se potestuj postaci.... a 30 zacznie sie masakra na servie PvP PL/RUS... dyskusja na ten temat na officialnej stronie Conana jest duza. Bedzie polaczenie gildi... w tym mojej(ktora teraz ma 104 czlonkow). Tylko wk***ia mnie to... bo na servie PvE malo osob gralo assassinem... bo na raidy jest w sumie zbedny... ma najwiekszy mele DPS... ale nie ma zadnych buffow dla party. A juz teraz na stronie klanu ludzie sie zadeklarowali i chca grac assassinami ;/. Jakies 30% ;/. Tak czy siak teraz testuje postacie. Ale tak to PM do Gambit albo Freeq.
Ja już tak mam jak jest druid tylko nim gram tak było w Diablo a w W gram czyś podobnym do druida czyli łowcą ale tak go wytrenowałem że jest taki mały druid z niego
Czyli co nie oplaca sie grac Assassinem?
Ja teraz na trialu testuje Zabójce i bardzo mi sie podoba. Takie Połączenie Sztyleciaza z Necromanta troche
Jak na PvE sie nie sprawdza to na PvP powinien byc lepszy, no chyba ze balans postaci jest do d*py
Ja już tak mam jak jest druid tylko nim gram tak było w Diablo a w W gram czyś podobnym do druida czyli łowcą ale tak go wytrenowałem że jest taki mały druid z niego
Pociesze cie.... W AOC jest Szaman Niedziwiedzia. Bardzo ciekawa klasa. Jak i na PvE i PvP
Czyli co nie oplaca sie grac Assassinem?Ja teraz na trialu testuje Zabójce i bardzo mi sie podoba. Takie Połączenie Sztyleciaza z Necromanta trocheJak na PvE sie nie sprawdza to na PvP powinien byc lepszy, no chyba ze balans postaci jest do d*py
Nie, nie, nie. Assassin jest bardzo ciekawa klasa... I jest wysmienity na PvP... znaczy to zalezy od wielu czynnikow. W tym od Buildu... nie da sie miec Buildu na wszystko... Jest sie dobrym w czyms a gorszym w innych sprawach. CHodzi o to ze Na Rajdy sa przydatne klasy ktory daja buffy. Defakto Assassin jest najlepszym mele DPSem a nie ma zadnych buffow dla party... jak samemu mozna wywnioskowac assassin jest postacia lubiaca samotny tryb gry. On wyciaga wrogow pojedynczo.. nie pcha sie w wir walki. A taka klasa Zdobywca... Ma tez spory DPS(nie tak dobry jak assassin) ale ma tez buffy dla party. Assassina bierze sie na rajdy Elite.. bo wtedy jednak jedo DPS jest bardzo przydatny. Na zwykle rajdy nie jest tak niezbedny... ALE za to.. jest niezastapiony w lokacjach Hero.