Po pierwsze pysk posiadają zwierzęta, ludzie posiadają buzie więc mówiąc "zamknij pysk" to jest niestety obraza. Ja bym wlepił ostrzeżenie, ale cóż.
Święta racja moi drodzy. Powinno się ostrzeżeniami tępić wszelakie zachowania atakujące innych w bezpośredni sposób. Wtedy, pokaże się jednoznacznie, że administracja i moderatorzy nie pozwalają na takie zachowanie w żadnym aspekcie i będą je tepić.
Nie jest to z mojej strony natomiast żadna prywata odnośnie żadnego z użytkowników tego forum. Po prostu, tak się powinno załatwiać tego typu sprawy. Jasny, klarowny sygnał, że moderatorzy na to nie pozwalają. Nie ma znaczenia czy to nowy, czy stary, znajomy użytkownik.
Widzę, też komentarze odnośnie innej sprawy. Mianowie, że użytkownik Simeonus zamieścił jakiś żart odnośnie Katolików. Nie wiem jakiej był treści, ale tu akurat popieram działania moderatorów. Jeśli uznali, że to uraża inne osoby, to ostrzeżenie i usunięcie go są jedyną słuszną decyzją. Nie dziwie się natomiast, że jest to Mu wypominane, przy okazji, gdy sam domaga się szacunku i sprawiedliwości.
To tyle ode mnie, jeśli tylko kogoś interesuje opinia tak "anonimowego" dla większości "usera" jak ja. ![;)]()
Miłej nocy.