Zażalenie

Użytkownik Xaorus obraził mnie, zgłosiłem sprawę do pani moderator, która to:

gdzie? ja nic nie widzę. Zachowujecie się jak dzieci. Dajcie na luz i po problemie.

http://imgur.com/7bz60JU

usunął mój post oraz swój, mimo iż jest VM powinien dostać co najmniej jednego warna, ale za próbę ukrycia swojego zachowania nawet więcej.

Użytkownik Xaorus obraził mnie, zgłosiłem sprawę do pani moderator, która to: http://imgur.com/7bz60JU usunął mój post oraz swój, mimo iż jest VM powinien dostać co najmniej jednego warna, ale za próbę ukrycia swojego zachowania nawet więcej.

Jakie forum taka moderacja. Zresztą sam nie wiem co tutaj robie.

No nie wiem. Dla mnie "zamknij pysk" to nie jest obraza. To jest chamskie zachowanie, ale nie obraza. Jakby nazwał ciebie "debilem" to już by było. Według mnie ciebie nie obraził, ale niech wypowie się reszta modów i adminów.

@UP No faktycznie też nie wiem. Coś mnóstwo hejterów się znalazło tutaj co ciągle gadają jak jest źle, ale sami żadnych propozycji zmian na forum nie dają. Na dodatek jeśli im się tu nie podoba to co tutaj robią.

Dobre sobie. Mój żart o krzyżu był straszną obrazą dla pseudokatoli na tym forum, za który to dostałem 2 warny i bana na 1 dzień, a on obraża mnie i to nie jest obraza? Rozumiem, że normalnie się tak do rodziny zwracasz jak Ci przeszkadzają?

Nie wiem po co do mnie ten płacz, bo ja tobie za krzyż warna nie dałem. Nie dałbym za tamto i nie dam za to warna Xaorusowi. Nie powinien też usuwac tego statusu, bo to tylko źle działa w jego stronę, ale ja warna bym nie dał. Tyle.

blaumro zamknij pysk!

warn_ico.png
Spam, post nawet odrobinę nie nawiązuje do dyskusji (jakbyście chcieli się przyczepić, że warn tak naprawdę jest za to, że niby kazał mi zamknąć pysk to xen0n warna nie dostał) ~ blaumro

Jaki płacz :D Po prostu wyrażam swoją opinię. Rozumiem, zawsze będą równi i równiejsi, ale jeśli widzimy coś czarno na białym to chyba powinno się coś z tym zrobić. Albo on dostanie warna, albo ja chce żeby zdjęto moje. Z tego co mi wiadomo to niektóre dostałem je przez namolne trucie jego i jego koleżków na mój temat, z wczorajszym włącznie.

3xUp
Tak to jest jak na forum jest z 5-10 moderatorów, którzy kompletnie nie umieją współpracować, i mają kompletnie w d*pie co robi jeden i drugi. Zostawić z 2 modów i nara, bo tak to robi się burdel.

Ps. Zamknij pysk

No to blamuro zamknij pysk.

Pociśnij mu na pm,a nie warnami straszysz.

W statusach tego nie widziałam, widocznie zostało usunięte zanim zobaczyłam. Serio zachowujecie się jak dzieci, ale nie będę wnikała. Swoje interesy i sprzeczki załatwiajcie na pw, lub na ulicy. Simeonus Ty wcale nie jesteś lepszy i specjalnie prowokujesz, a potem do mnie przychodzisz z płaczem. Usunęłam Twój głupi żart bo mógł obrazić większą grupę osób. Warna nie dostałeś chociaż podnosiły się o to głosy i wytłumaczyłam Ci to na pw, a Ty wrzuciłeś ten dowcip znowu na złość, olewając to co Ci napisałam i żeby pokazać jaki z Ciebie kozak. Za to dostałeś warna.

Xaorus nie wiem co ostatnio się z Tobą dzieje.... wulgaryzmy i szaleństwa na SB, oraz dziecinada z Simeonusem. Jako videomaker powinieneś być przykładem, że dzięki pasji i ciężkiej pracy można coś osiągnąć. Zawiodłam się.

Temat zamykam, bo widzę zaczynają się przepychanki i zostawiam do wglądu dla administratorów.

Serio skąd wy się ludzie wzięliście?

Simenous skoro masz problem z jakimś warnem to pisz do moda, który go dał i z nim wyjaśniaj. Zresztą płacz to ty masz właśnie. Nie ma równych i równijeszych. Ja daję tej osobie warna, która według mnie go dostanie i Xao np. też dostał ode mnie ostatnio.

blaumro zamknij pysk!

Dobry żart. Takie coś to już jest spam i tak czy siak warn będzie

Ja znowu otwieram.

Sorry zmuliłem. Post napisałem, ale zapomnaieł motworzyć. Już poprawione.

"Co za mózg"

Jak dla mnie to sam go sprowokowałeś.

Hejtujecie forum ,że na psy spadlo. A tak naprawdę to wy je niszczycie.A obrażanie ludzi jakiegoś wyznania nie tylko pokazuje jaką ma sie kulturę ale też jest to karalne.Ewidentnue widać ,że prowokujesz Nie podoba się nie wchdż na te forum. Ps. Sprowokowałeś go a teraz z płaczem zażalenia robisz.

Forum tworzycie Wy, więc teksty o tym, że poziom jest beznadziejny świadczą o tym, że Wy jesteście beznadziejni (My, Wy, team również wchodzi w jego skład), my pilnujemy porządku, ale nie zawsze da się go upilnować szczególnie gdy sami siebie prowokujecie.

ketiow - zdjąłem Ci 4 warny jako prezent z okazji poprawy zachowania.

Po pierwsze pysk posiadają zwierzęta, ludzie posiadają buzie więc mówiąc "zamknij pysk" to jest niestety obraza.

Użytkownik Xaorus obraził mnie, zgłosiłem sprawę do pani moderator, która to:http://imgur.com/7bz60JUusunął mój post oraz swój, mimo iż jest VM powinien dostać co najmniej jednego warna, ale za próbę ukrycia swojego zachowania nawet więcej.

Ja bym to do sądu dał.

warn_ico.png
Na co ten Offtop, po co stroisz pajaca? - crracked
Po pierwsze pysk posiadają zwierzęta, ludzie posiadają buzie więc mówiąc "zamknij pysk" to jest niestety obraza. Ja bym wlepił ostrzeżenie, ale cóż.

Święta racja moi drodzy. Powinno się ostrzeżeniami tępić wszelakie zachowania atakujące innych w bezpośredni sposób. Wtedy, pokaże się jednoznacznie, że administracja i moderatorzy nie pozwalają na takie zachowanie w żadnym aspekcie i będą je tepić.

Nie jest to z mojej strony natomiast żadna prywata odnośnie żadnego z użytkowników tego forum. Po prostu, tak się powinno załatwiać tego typu sprawy. Jasny, klarowny sygnał, że moderatorzy na to nie pozwalają. Nie ma znaczenia czy to nowy, czy stary, znajomy użytkownik.

Widzę, też komentarze odnośnie innej sprawy. Mianowie, że użytkownik Simeonus zamieścił jakiś żart odnośnie Katolików. Nie wiem jakiej był treści, ale tu akurat popieram działania moderatorów. Jeśli uznali, że to uraża inne osoby, to ostrzeżenie i usunięcie go są jedyną słuszną decyzją. Nie dziwie się natomiast, że jest to Mu wypominane, przy okazji, gdy sam domaga się szacunku i sprawiedliwości.

To tyle ode mnie, jeśli tylko kogoś interesuje opinia tak "anonimowego" dla większości "usera" jak ja. ;)

Miłej nocy.

No nie wiem. Dla mnie "zamknij pysk" to nie jest obraza. To jest chamskie zachowanie, ale nie obraza. Jakby nazwał ciebie "debilem" to już by było. Według mnie ciebie nie obraził, ale niech wypowie się reszta modów i adminów.@UP No faktycznie też nie wiem. Coś mnóstwo hejterów się znalazło tutaj co ciągle gadają jak jest źle, ale sami żadnych propozycji zmian na forum nie dają. Na dodatek jeśli im się tu nie podoba to co tutaj robią.

Już było wiele takich sytuacji. Nie raz guru po wyzwiskach kasował nieprzyjemne komentarze albo kompromitujące jego po czym osoby, których posty z kłótni widniały dostawały bany. I niby my nie dajemy propozycji zmiany? Już kiedyś padła propozycja poparta przez wielu, że odebrać redaktorom, czy np. w tym wypadku video makerom możliwość moderowania komentarzy pod newsami czy jak w tym wypadku chatboxa. Od tego są modzi, a przez to, że zamiast ich zajmują się tym osoby, które wykorzystują to do własnych celów powstają takie sytuacje.