Widzę, też komentarze odnośnie innej sprawy. Mianowie, że użytkownik Simeonus zamieścił jakiś żart odnośnie Katolików. Nie wiem jakiej był treści, ale tu akurat popieram działania moderatorów. Jeśli uznali, że to uraża inne osoby, to ostrzeżenie i usunięcie go są jedyną słuszną decyzją. Nie dziwie się natomiast, że jest to Mu wypominane, przy okazji, gdy sam domaga się szacunku i sprawiedliwości.
Problem w tym, że to ja zostałem właśnie zraportowany przez xaorusa albo jednego z jego koleżków, w komentarzach, a trochę ich było nikomu żart nie przeszkadzał, co więcej wielu osobom się podobał i nie miał na celu nikogo urazić. Dlatego to ja teraz domagam się sprawiedliwości i szacunku, ponieważ bądźmy szczerzy, gdybym napisał do niego 'zamknij pysk' to przez co najmniej miesiąc moje konto na forum było by zablokowane, a biorąc pod uwagę jakie tu panuje kolesiostwo to równie dobrze bym mógł robić nowe na innym IP.
#UnknownPL
Akurat moderację, a konkretnie możliwość usuwania komentarzy w statusie ma jego twórca, więc to nie było nadużycie uprawnień. Chociaż powinno się to usunąć, skoro ktoś coś zamieszcza musi się liczyć z krytyką, a nie usuwać co nie pasuje.