jak by były nie istotne to same warny też były by nie potrzebne, a jednak są więc jest to istotne.
Zażalenie
Jeśli ktoś napisze, że murzyn kradnie, kupa pachnie to też poczuje się urażony? Nie mamy zamiaru polemizować, czy tak absurdalne słowa kogoś ruszają bo na ogół nie powinny i nie zamierzamy takich usuwać (w sumie tylko ty się do tego przyczepiłeś), zamieniać. Jeśli określenie się nie spodobało Tobie to trudno, nam też wiele osób i ich sposób mówienia także nie odpowiada, ale nie zamierzamy poprawiać, zamieniać ich słów. Jeśli uważasz, że nie ważne iż post jest nie ważny, czy ważny z regulaminem to po co aż tak bardzo uporczywie domagasz się skasowania? To jest absurdalne co ty piszesz.
Uważasz, że Twój post trochę był na temat. Zazwyczaj każdy denny offtop trzyma się tematu.
Temat skończony, za słowo "polaczek" ostrzeżenia nie damy.
ja po prostu chciał bym w sposób normalny usuwać rzeczy które są nie na miejscu. post nie ważne czy zgodnie z regulaminem czy nie to i tak był potrzebny.
To zdanie zasługuje na uznanie....
post z murzynem mnie nie obraził i porównanie tego jest głupie, ale jak by na forum był murzyn którego by to obraził to byście to usunęli.
regulamin. i zgłoszenia po coś są i temat nie jest skończony bo w dalszym ciągu to zlewacie. Ja wiele rzeczy olewam, ale jak już o coś proszę i nie wymaga to wysiłku to czemu tego nie zrobicie?
jeden drugiego broni i wręcz nie wypada by któryś z was na siebie najechał.
jak chcecie ogarnąć całe forum jak macie w tyłku jednostke. nic was to nie kosztuje a wręcz zapisuję to u użytkowników bo komfort jaki daje normalne przeglądanie forum jest chyba wazny
I gadanie o tym, że są pisane rożne słowa itd itd to nie są argumenty bo jak na forum jest syf to świadczy to o was... jak nikomu ten syf nie przeszkadza to świadczy to też o użytkownikach, ale jak już komuś to przeszkadza, to wręcz zdrowym zachowaniem jest zrobić tak by jego poprzeć jego sprawe oczywiście nie szkodząc tym innym.
I nie patrzcie na to ze złej strony bo w tym momencie nie istotne są przekonania itd... istotne są zasady... zdrowe zasady których z pozoru się trzymacie, ale od środka coś śmierdzi.
I jak już pisałem nic was to nie kosztuje więc zastanówcie się nad tym.
Ironia to nie obraza. Dla jednej osoby nie będziemy stawać na głowie bo mu słowo nie odpowiada.
ale jak już o coś proszę i nie wymaga to wysiłku to czemu tego nie zrobicie?
Bo nie wykonujemy różnych zachcianek?
I właśnie to jest błąd w rozumieniu ! bo to nie wymaga wysiłku... i gdybym poprosił np ciebie na prywatnej rozmowie... "słuchaj crracked... na forum obrażają żółte kwiatki..., a przecież one są fajne" to jest to sprawa logiczna, żę na takie coś się uwagi nie zwraca. A biorąc pod uwagę to kim jesteśmy, gdzie żyjemy i to, że jako tako wiedze mamy to nie musze chyba nikomu tłumaczyć, że słowo "Polaczek" czy tego chcemy czy nie jest złym okreśłeniem i nie można mieć za złe komukolwiek, że go to określenie obraża.
I w tym momencie nie istotne są czyjeś przekonania itd bo przez właśnie krzywe spojrzenie osób które myślą inaczej jest jak jest i wiele spraw jest nierozwiązanych.
Mnie to obraża i to grzecznie zgłaszam, a jak odbija się to jak od ściany to potwierdza mnie to w przekonaniu, że trzymacie strone tamtej osoby, a to jest nie w porządku.
Jak bym był na waszym miejscu i ktoś by do mnie napisał coś w tym stylu i potwierdził to, że mu to przeszkadza... ja bym to przeczytał i zapoznał się z tym to bym podjął poważne kroki.
Jednak nie pisze do was osoba która ma 10 postów... ale osoba która ma ich 1000 i jest to już jakiś mały + by jednak brać pod uwagę chociaż by najmniejsze zdanie tej osoby.
Przepraszam was jak to jest dla was zawracanie tyłka... ale po prostu przez różne zdarzenia postanowiłem nie odpuszczać tego typu rzeczy i nie olewać ich bo ewidentnie idzie zobaczyć co się dzieje gdy pewne rzeczy się olewa. Niektórych rzeczy nie wolno olewać i tyle... czy się to komuś podoba czy nie.
Więc jeszcze raz grzecznie proszę by jednak uznać moje zgłoszenie za właściwe... gdyż jest ono tak samo właściwe jak te zgłoszenie na mnie, za offtop.
Offtop był? był... obraza była? była. Więc czarno na białym jest pokazane co w tym przypadku zrobić.
Bądźmy ludźmi... nie jestem w Niemczech czy w Rosji by musieć przełykać tego typu rzeczy... Zostałem obrażony, że tak powiem na swoim polu i chciał bym by były z tego jakieś konsekwencje wyniesione. Mogę się zgodzić, że jestem tylko zwykłym użytkownikiem forum... ale jednak z takich jak ja te forum się składa i przydało by się czasem trochę uwagi.
Za takie słowa na realu potrafił bym chwycić taką osobę za pysk, a, że jesteśmy w internecie, a ja jednak mam trochę zdrowego rozsądku to staram się być miły i wyrozumiały... Ale jak tu być wyrozumiałym jak ktoś inny cały ten mój spokój i zdrowe podejście bezcześci.
I by właśnie ku waszej wygodzie nie musieć się spuszczać nad każdą taką rzeczą to takie bajerki powinny być kasowane z automatu... I nikt nie będzie ich niepotrzebnie używał, a i nie będą w oczy strzelać jak się przypadkiem na nie trafi.
Wagon ten komentarz, który napisałeś i za który dostałeś warna to offtop przez duże O i nie ma co dyskutować. Jest opcja pw i mogłeś do tej osoby zwrócić się prywatnie, a nie w temacie. Zamykam

Nie ma czegoś takiego jak ogólny temat. Dział powstał właśnie w takim celu, żebym ja nie musiał się zastanawiać i przeglądać tematu, który ma xx stron i szukać posta, który ma sens. Zamykam.

Użytkownik Xaorus obraził mnie, zgłosiłem sprawę do pani moderator, która to:
gdzie? ja nic nie widzę. Zachowujecie się jak dzieci. Dajcie na luz i po problemie.
usunął mój post oraz swój, mimo iż jest VM powinien dostać co najmniej jednego warna, ale za próbę ukrycia swojego zachowania nawet więcej.