ja mam 40lvl, ale już mi sie tak nie chce w to grać, że omg xD jak mnie dobrze zmotywujecie to zagram
Zbieramy ekipę do gry, mile widziani początkujący
Ale dlaczego mamy Cię motywować? Chcesz to grasz, nie chcesz to nie grasz. Nikt nikogo nie będzie prosił o grę.
Witajcie
Właśnie skończyłem aktualizować grę i zaraz tworzę postać. Czy dzisiaj wieczorkiem będzie można już z kimś zagrać ?
Ja mam dzisiaj zebranie Legionu, więc nie wiem, o której godzinie będę, ale postaram się na chwilę wejść. Sprawdzaj nasz TS, tam zazwyczaj siedzą aktywni gracze.
witam chciałbym se z kimś pograć bo jak wiadomo samemu szybko sie nudzi
jak narazie 5lvl mam ale wiadomo szybko mozna dobić
Nic z tego nie będzie muszę kupić nowego komp albo jakiś formacik bo nie pogram postaram się przez wakacje zarobić na kompa i zagram ;]
Szkoda. No ale cóż, pozostaje czekać .
G3nGaR, witamy w naszych skromnych progach. Łap kanał na ts:
serwer: 178.63.38.203
kanał: Le pacte des loups (brak hasła)
Ja sobie chętnie zagram. Nie grałem w to jeszcze. Ale nich mi ktoś powie ile gra zajmuje? Mam ściągnięte 12GB i pokazuje mi, że to jest 40%. Podobno tyle miała ważyć cała gra. Tym bardziej, że ten downloader jest upośledzony i jak się przerwie download to trzeba potem zaczynać od nowa...
Cała gra zajmuje 33 GB.
No nic to trochę sobie poczekam. A jak wyłączę ten download to potem będę musiał od nowa? Bo kiedyś tam tak miałem, jakiś miesiąc temu. Przez to nie mogłem tego pobrać i zrezygnowałem. Dziwne to jakieś jest. Mam 10mb/s neta a potrafi ściagać jakimś cudem 1600kb/s a potem się zatrzymać na pół minuty. Download zaczyna się od 12%. Beznadziejny ten downloader, żyje własnym życiem:D Mogliby to dać na torrent to już bym pewnie miał
Download zaczyna od 12% i tak do 50-60% wlecze się jak ślimak, ale potem idzie już szybciutko . Ja mam Internet 6 MB i pobiera mi Aiona średnio 2-3 godziny.
No nic zobaczymy. Pobiorę to do końca, zapoznam się z grą i jak będę miał zamiar zostać to się odezwę.
A i jeszcze jedno pytanie. Ile kosztuje ten Gold Pack czy Golden Pack co trzeba kupować co miesiąc bo inaczej nie ma sensu grać?
Ok. 40 zł, na Allegro możesz kupić taniej (ale nie wiem, czy to jest legalne). GP kupuje się dopiero na ok. 40 levelu.
No to przynajmniej wiadomo, że to prawdziwe f2p. Możesz grać za darmo ale jak nie zapłacisz to i tak daleko nie zajedziesz...
Aion jest akurat grą z jednym z najrozsądniej stworzonych item shopów. Wejdź sobie na stronę Gameforge i zobacz, jakie ograniczenia posiadają konta starter. GP przydaje Ci się w zasadzie tylko wtedy, gdy zamierzasz prowadzić handel w grze. Możesz grać powyżej 40 levelu bez GP i nie mieć gorszej postaci od postaci osoby, która płaci. Te 40 zł miesięcznie to dla normalnego, zarabiającego człowieka 3 paczki papierosów, a wydawcy też muszą z czegoś opłacić programistów, grafików i utrzymanie serwerów.
Z jakiej strony mam pobrać aion ??
aionfreetoplay.com
ok dziś zaczne zasysać myślę że jutro zaczne gre
a jakąś gildię robicie/macie ?
A czy polecasz kupowanie GP na Allegro? Chodzą po 1/2 ceny, ale nie wiem, czy to jest pewny, bezpieczny zakup...Poza tym myślę, że prowadzenie własnej, wewnątrzlegionowej sprzedaćy GP byłaby dobrą opcją wzajemnego wsparcia dla mniej zamożnych graczy. My jesteśmy dorośli i sobie zarobimy, ale grają też młodsze osoby, których nie stać na wydanie 40 zł miesięcznie na GP. Można byłoby pomyśleć o wyróżnieniu dla osób, które chciałyby wesprzeć w ten sposób młodszych graczy. To oczywiście jedynie propozycja, ale sądzę, że może być warta omówienia podczas jutrzejszego zebrania.
To jest indywidualna sprawa co do allegro, ja osobiście wolę Aion Shopa do jednorazowych, ale większych zakupów, ponieważ o wiele bardziej się to opłaca i o wiele taniej wychodzi, dzięki czemu mam jeszcze GP na 3 lata. Znudziło mi się totalnie PVE i farmienie, a od zawsze jestem graczem PVP. O wydawców się nie martw, bo to i tak pijawki
W Legionie to nie przejdzie, ponieważ ludzie ledwo sami mają na własne GP (a mówię o Kinach, a nie PLN, a sponsorowanie mija się z celem), a żeby mieć GP wystarczy po prostu farmić PVE (instancje) lub farmić Aether. Zysk to nawet +25kk w dzień Legionowicze pomagają sobie nawzajem na tyle ile mogą
Eustachy chyba nie czytałeś tematu od początku
P.S. UPAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!