szukam ekipy 5v5 na godz 17, jak ktos chetny pisac w temacie, aha i trzeba miec mikro z ts'em bo inaczej lipa, lvl 20-30. Tylko ogarniętych co są co-op. pisać w temacie albo gg 5291395
Zbieranie ekipy
Ja moge zagrac ni ma problemu Moj nick w lolu to Stolarzek.
)
:)
dzisiaj to sie raczej juz nie uda, ale na jutro o 12 godz team ma być!
A kto kim gra i co preferuje, bo ja zwykle latam Karthusem.
szkoda że tylko 20-30 :F
Na jakim serwie?
Eu West Nordic, podajcie swoje nicki to zagramy jutro
CzyKtosToCzyta bede jutro o 12 ;]
Ja niestety gram na US więc lipa a z polaczkami bym pograł ^^
Też gram na US, IMO na EU jest za niski poziom w ranked(tak na EU też mam 30lvl), to już jakich tam graczy spotykałem, to szło się po prostu zabić. Ktoś gra kimś pierwszy raz i wybiera ranked chyba... NA US też się zdarzają takie mózgi, ale o wiele rzadziej
Dzisiaj chyba nici z grania ;/ odsyłam was do mojego problemu : ;/
Nimval, mogę z Tobą zagrać jak chcesz na US, name Asterus, mogę też zagrać z kims na EU, ale mam tam 16 lvl[albo 15], mogę grać talonem.
Okej, chętni niech wbijają na server team speaka 3(ip na dole) do 10 godziny ma być team Problem z monitorkiem rozwiązany
Ip Ts'a: ts3.team-speak3.pl:9987 pokój 261 (pod 261 pokojem jest League of Legends)
DAWAĆ DAWAĆ!
Asterek, chcesz to mogę Cię sprawdzić, ale tylko w godzinach wieczornych. Lubię grać z kimś bardzo ogarniętym, wiadomo, że każdy może mieć zły dzień, ale bez przesady staty 0/10 to nie moja liga:P Już samo to, że grasz na US sprawia, że grasz na nieco wyższym poziomie - częściej spotykasz lepszych graczy:)
JA ostatnio mam w LoL'u takiego pecha, że jak nie leaver to afk i na odwrót...
Ja mam tak dzisiaj, staty kog'mawem 5/12/16 coś takiego Ymmm ogar... Dobra ts3.team-speak3.pl pokoj 261 (tzn pod 261) wbijać
Grajcie na US poniewaz jest tam wyzszy poziom. EU jest dla noobow.
Też gram na US, IMO na EU jest za niski poziom w ranked(tak na EU też mam 30lvl), to już jakich tam graczy spotykałem, to szło się po prostu zabić. Ktoś gra kimś pierwszy raz i wybiera ranked chyba... NA US też się zdarzają takie mózgi, ale o wiele rzadziej
Granie solo ranked nie ma większego sensu w grze totalnie team-based i nie jest również w żaden sposób miarodajne jeżeli chodzi o poziom gry. Jeżeli spotyka się 5 osób, które nie mają pojęcia o swoim stylu gry to zwycięstwo jest na ogół dziełem przypadku lub drastycznych błędów team'u przeciwnego.
Grajcie na US poniewaz jest tam wyzszy poziom. EU jest dla noobow.
Ping 150 i granie na poziomie? W co? W szachy chyba.
Nie raz wygrywałem mecze 4 v 5 bez pre-made'a
trzeba tylko się dobrze skupić, dobrze grać i nie mięć problemów z komputerem
ostatnio gdzies się pojawiła opcja, żeby pograć z Shushei
Żeby wygrać 4vs5 to w tej drugiej drużynie musi być feeder albo oni muszą grać jak debile, bo biorąc pod uwagę normalnych graczy - to po prostu niemożliwe - nie da się i koniec kropka. Też wygrywałem takie mecze, ale co z tego skoro większość końćzy się w 20 minucie. Na normal już się widzi dużą różnicę w grze między EU a US, a na ranked, czuć jeszcze większy dystans. Co do pingu nie widzę, żadnych różnic w sposobie gry.
Co do grania z Polaczkami:
Ostatnio zagrałem ranked na EU, i trafił mi się pre made dwóch polaków. Poszli na bot i zfeddowali Jarvana i Nocturne, a grali Garen, Gankplank. I jak powiedziałem im, żeby trzymali się wieży a nie parli do przodu to może coś z tego jeszcze będzie. To Garen mi powiedział, żebym "zmaknął mo*de bo się nie znam i że kim ja nie jestem i, że noob" i nawymyślał i spamował do końca gry. Drugi tak samo. Wygraliśmy to dzięki mnie na midzie - skończyłem z 17/0coś tam. O to dowód rzeczowy:
Zapytałem, go jak to jest wygrać dzięki komuś innemu, to dalej mi nawymyślał - oczywiście poszedł ignore/report/screen na forum polskim. Teraz szukam go na Tribunalu Morał z tej bajki taki, że wolę nie grać z Polakami, większość z nich to flamerzy, feederzy i bardzo słabi gracze w LoLu - taka smutna prawda. Co prawda cały mój team jest Polski, ale wyjątek potwierdza regułę
Nie raz wygrywałem mecze 4 v 5 bez pre-made'a
Ja też, ale nie dlatego, że jestem taki niesamowity, tylko dlatego, że przeciwnicy popełniali błędy na każdym kroku.
@Nimval na prawdę chcesz powiedzieć, że nei czujesz różnicy 100ms pingu ? Musisz być jeszcze świeży w temacie gier multiplayer w takim razie.