Musiał nadejść kiedyś ten smutny moment
Dostałem bana od Admina do 2023 roku
Więc najwyższy czas się z wami pożegnać i skasować konto
Chciałbym wszystkim podziękować za mile spędzone lata na tym portalu, był dla mnie formą relaksu w oczekiwaniu na aktywności w różnorakich grach MMO, tak, gram w różne MMORPG, myślę że większa grupa z was zdawała sobie sprawę z tego że moje wpisy nt. World of Warcraft i reszty MMORPG były zwykłym trollingiem. gram zarówno w WOWA, TESO, SWTOR, GW2 i każde inne wychodzące i starsze MMO
GURU - trzymaj się tam z całych sił, psy szczekają a Ty dalej lecisz do przodu pod prąd, prawda jest taka że bez Twoich(głównie słabych) newsów ten portal nie miałby tylu wyświetleń ile ma teraz
ADMIN - Zadał mi pan, panie Admin, cios prosto w serce, i to w czasie poteżnej pandemii, do 2023 roku to prędzej umrę na Kolanowirusa niż doczekam się zakończenia mojego, moim zdaniem zbyt długiego wyroku. Mimo wszystko wybaczam panu.
XAORUS - życzę powodzenia w życiu prywatnym jak i zawodowym, spełniaj się w tym co lubisz najbardziej, będę zaglądał czasami na MMOPLAYA YT na live czy pod nowy filmik zostawić łapkę w górę i komentarz
BRUCELEEOSTATECZNESTARCIEZGURU - mistrzu, zostałeś sam na placu boju i musisz to dobrze rozegrać, ja za bardzo szarżowałem do przodu i mnie pokonali, atakuj nie za często ale boleśnie, pamiętaj o tym i nie powtórz mojego błędu w walce z nierównymi siłami
HASIRA - kimkolwiek jesteś, facetem czy kobietą, wybaczam ci hejtowanie WoWa, życzę wszystkiego co najlepsze
Przepraszam że nie będę więcej osób wymieniał, Kocham was wszystkich i WSZYSTKIM życzę sukcesów
////////EDIT
W odpowiedzi na poniższy wpis użytkownika, że nie można usunąć konta, proszę o usunięcie mojego konta całkowicie z bazy danych portalu/forum
Powodzenia
KolegaJezusaUpadłyTroll