Drogie gimbusy, Paradise to tylko jedna z opcji.
Grałem długo w Runes Of Magic i 14, 15, 16 latków NORMALNYCH* mógłbym policzyć na palcach jednej ręki, natomiast NORMALNYCH* 18+ poznałem stanowczo więcej. Okres próbny jest od tego, żeby właśnie sprawdzić czy osoba 18- jest równie dojrzała(może to złe słowo, ale czy chociaż przeszła mutację i czy nie 'żaluje', ''noobuje' bluzga bez sensu cały czas) co PRZECIĘTNY osiemnastolatek(plus). Cytując reklamę PZU - "Statystyczny polak nie istnieje" pragnę wam powiedzieć, że to 18+ jest elastyczne i wątpię żeby ktoś kto nie będzie upierdliwy jak gimnazjaliści i młodsi być potrafią, wyleciał z gildii za wiek.
*Normalny - nie robiący "trzepaka" z czatu, komunikatora gildiowego.
ps. Co do reklamy... Mam nadzieję, że jak będziecie już duzi i zajmiecie się poważnymi rzeczami - może otworzycie własną firmę, to nie będziecie pchać się pod strzechy tylko grzecznie będziecie czekać na klientów, którzy NIE PRZYJDĄ, bo nie będą wiedzieć o waszym istnieniu.
ps2. Spam? Nie sądzę - mój wcześniejszy post dotyczył grupy do gry Dragon Nest, której open beta zaczyna się od 16 sierpnia. Paradise to, dotychczas, największa taka grupa.