Zgrana drużyna do DragonNest

Witam wszystkich fanów różnej maści gier MMOrpg!

Od jakiegoś czasu myślę nad pozbieraniem kilku osób do wspólnej gry w grę DragonNest , która startuje niebawem bo 16 sierpnia!

Nie wymagam od was konkretnego wieku czy wysokiego doświadczenia w owej grze.

Chce się tylko dobrze bawić i do tej zabawy zapraszam wszystkich chętnych :)

Rozmawiać możemy przez program TeamSpeak3.

Zainteresowanych proszę o pisanie do mnie na gadu-gadu (niewidok) lub napisanie mi prywatnej wiadomośći !

PS. jest nas już kilku , a przypływ większej ilośći graczy bardzo nas ucieszy :)

Pozdrawiam Devison.

http://www.paradise.pun.pl/ , jeśli nie jesteście 18+ to i tak możecie złożyć podania - wylądujecie na okresie próbnym.

http://www.paradise.pun.pl/ , jeśli nie jesteście 18+ to i tak możecie złożyć podania - wylądujecie na okresie próbnym.

ja mam 18 lat a temat jest dla tych którzy 18 lat nie ukończyli , niektórzy nie chcą być traktowani "gorzej" tylko dlatego ze nie ukończyli pełnoletności , niepotrzebny spam robicie wszędzie linkiem do waszej gildi

Prawdziwy nie zważający na wiek Polak! Ja z chęcią zagram jak coś wejdź na forum, tam wszyscy się zgramy, ale jakby co to masz mnie na liście ;D

Link: http://dragonnest.com.pl

PS. Ta Gildia Paradise jest już dla mnie przereklamowana... -.-

Coś w tym paradise nie mogę złożyć podania.Zarejestrowałem się na stronie i co dalej?

Najbardziej irytujące jest to, że uważacie jak ktoś ma 18+ to pełna kultura i wogule, a prawda jest taka, przynajmniej w moim przypadku, że spotkałem ludzi w wieku 13-15 lat, którzy byli bardziej kulturalni i ogólnie "normalni" niż ludzie mający 20+ lat.

ja na 100% zagram i na stronxe klanu jest błąd :) Możliwe, że grac będzie można od rana czasu Polskiego, a nie od 18.

Żałosne imo są klany i zespoły graczy którzy wyznaczają granice wiekowe by pozwolić innym ze sobą zagrać.

Przecież 18 lat to kultura, zachowanie na poziomie, inteligencja, pojęcie o świecie,ogólnie to cud miód i malina.

Jak by nie to ze jest wymagana tu na forum kultura to bym was tak pocisnął ze byście na to forum nie wchodziło przez miesiące :) tyle odemnie byebye

Drogie gimbusy, Paradise to tylko jedna z opcji. :) Grałem długo w Runes Of Magic i 14, 15, 16 latków NORMALNYCH* mógłbym policzyć na palcach jednej ręki, natomiast NORMALNYCH* 18+ poznałem stanowczo więcej. Okres próbny jest od tego, żeby właśnie sprawdzić czy osoba 18- jest równie dojrzała(może to złe słowo, ale czy chociaż przeszła mutację i czy nie 'żaluje', ''noobuje' bluzga bez sensu cały czas) co PRZECIĘTNY osiemnastolatek(plus). Cytując reklamę PZU - "Statystyczny polak nie istnieje" pragnę wam powiedzieć, że to 18+ jest elastyczne i wątpię żeby ktoś kto nie będzie upierdliwy jak gimnazjaliści i młodsi być potrafią, wyleciał z gildii za wiek.

*Normalny - nie robiący "trzepaka" z czatu, komunikatora gildiowego.

ps. Co do reklamy... Mam nadzieję, że jak będziecie już duzi i zajmiecie się poważnymi rzeczami - może otworzycie własną firmę, to nie będziecie pchać się pod strzechy tylko grzecznie będziecie czekać na klientów, którzy NIE PRZYJDĄ, bo nie będą wiedzieć o waszym istnieniu.

ps2. Spam? Nie sądzę - mój wcześniejszy post dotyczył grupy do gry Dragon Nest, której open beta zaczyna się od 16 sierpnia. Paradise to, dotychczas, największa taka grupa.

Szczerze mówiąc znam takie gildie takie jak właśnie Paradise i szczerze na tsie atmosfera jest straszna, ponieważ każdy boi się powiedzieć czegoś, zapytać czy chociażby zażartować bo zaraz wezmą go za nooba, nie mówie nawet o użyciu nie cenzuralnych słów gdy się na coś zdenerwujemy, bo przecież "my nie przeklinamy". Byłem świadkiem gdzie na tsie kolega przeklnął, ponieważ ktoś go zabił z czego, zrobiła się ogromna afera bo nie wolno przeklinać i w wyniku czego poleciał z gildi. Była właśnie to gildia z podaniami o wogule full kulturka. Może w Paradise tak nie będzię, nie wiem, nie siedzę na ich tsie i nie mam zamiaru nawet dołączać tam, ponieważ same pisanie podań, żeby dojść do gildi jest głupotą, a co dopiero spamowanie gdzie tylko się da, żeby zareklamować gildie, skreśla całkowicie w moich oczach ich.

Drogie gimbusy, Paradise to tylko jedna z opcji. Grałem długo w Runes Of Magic i 14, 15, 16 latków NORMALNYCH* mógłbym policzyć na palcach jednej ręki, natomiast NORMALNYCH* 18+ poznałem stanowczo więcej. Okres próbny jest od tego, żeby właśnie sprawdzić czy osoba 18- jest równie dojrzała(może to złe słowo, ale czy chociaż przeszła mutację i czy nie 'żaluje', ''noobuje' bluzga bez sensu cały czas) co PRZECIĘTNY osiemnastolatek(plus). Cytując reklamę PZU - "Statystyczny polak nie istnieje" pragnę wam powiedzieć, że to 18+ jest elastyczne i wątpię żeby ktoś kto nie będzie upierdliwy jak gimnazjaliści i młodsi być potrafią, wyleciał z gildii za wiek.*Normalny - nie robiący "trzepaka" z czatu, komunikatora gildiowego.ps. Co do reklamy... Mam nadzieję, że jak będziecie już duzi i zajmiecie się poważnymi rzeczami - może otworzycie własną firmę, to nie będziecie pchać się pod strzechy tylko grzecznie będziecie czekać na klientów, którzy NIE PRZYJDĄ, bo nie będą wiedzieć o waszym istnieniu.ps2. Spam? Nie sądzę - mój wcześniejszy post dotyczył grupy do gry Dragon Nest, której open beta zaczyna się od 16 sierpnia. Paradise to, dotychczas, największa taka grupa.

Prosiłbym moderatora o ostrzezenie (Warn) uzytkownika Porczysyn, Za nazwanie mnie gimbusem, ten wyraz jest nie stosowny, I obraza moją osobę.

Ps. ja dostałem warna za " chyba was d*pa boli chłopacy" to temu userowi tez się należy warn.

Drogie gimbusy, Paradise to tylko jedna z opcji. Grałem długo w Runes Of Magic i 14, 15, 16 latków NORMALNYCH* mógłbym policzyć na palcach jednej ręki, natomiast NORMALNYCH* 18+ poznałem stanowczo więcej. Okres próbny jest od tego, żeby właśnie sprawdzić czy osoba 18- jest równie dojrzała(może to złe słowo, ale czy chociaż przeszła mutację i czy nie 'żaluje', ''noobuje' bluzga bez sensu cały czas) co PRZECIĘTNY osiemnastolatek(plus). Cytując reklamę PZU - "Statystyczny polak nie istnieje" pragnę wam powiedzieć, że to 18+ jest elastyczne i wątpię żeby ktoś kto nie będzie upierdliwy jak gimnazjaliści i młodsi być potrafią, wyleciał z gildii za wiek.*Normalny - nie robiący "trzepaka" z czatu, komunikatora gildiowego.ps. Co do reklamy... Mam nadzieję, że jak będziecie już duzi i zajmiecie się poważnymi rzeczami - może otworzycie własną firmę, to nie będziecie pchać się pod strzechy tylko grzecznie będziecie czekać na klientów, którzy NIE PRZYJDĄ, bo nie będą wiedzieć o waszym istnieniu.ps2. Spam? Nie sądzę - mój wcześniejszy post dotyczył grupy do gry Dragon Nest, której open beta zaczyna się od 16 sierpnia. Paradise to, dotychczas, największa taka grupa.

Drogi Porczysynu :) nie mialem pojęcia ze zrobi się tu taka kłótnia ,ale mają trochę racji.. Niech piszą co chcą.

Chce ci również przekazać ze nie jesteście już najliczniejszą grupą.

Gdyby nie to całe zamieszanie z rejestracją i podaniem zagrałbym w tamtej gildi, chętnie dołączę do mniejszego klanu, bez konieczności pisania podania. I mimo tego iż mam te.. 16 lat ;)

Ziooom ja gram już od pewnego czasu w roma i jeszcze nie spotkałem ogarniętego +18, za to sporo ludzi ogarniętych jest poniżej 15 lat ;] jeszcze tego nie widzisz ? twoje paradise jest już na tym forum skończone :)))) tutaj ludzie nie uznają rasizmu wiekowego więc jeżeli chcesz sobie poszukać "dojrzałych graczy" bo mają większą wartość liczby w zakładce wiek, to powinieneś zmienić forum.

Do rozpoczęcia Bety uzbieramy więcej ludzi niż Paradise uzbierałoby przez rok z tą swoją poronioną polityką.

Ziooom ja gram już od pewnego czasu w roma i jeszcze nie spotkałem ogarniętego +18, za to sporo ludzi ogarniętych jest poniżej 15 lat ;] jeszcze tego nie widzisz ? twoje paradise jest już na tym forum skończone ))) tutaj ludzie nie uznają rasizmu wiekowego więc jeżeli chcesz sobie poszukać "dojrzałych graczy" bo mają większą wartość liczby w zakładce wiek, to powinieneś zmienić forum.Do rozpoczęcia Bety uzbieramy więcej ludzi niż Paradise uzbierałoby przez rok z tą swoją poronioną polityką.

Grałem dawno temu w RoM, widocznie średnia wieku ostro zmalała. Swoją drogą do efektywnej gry potrzebne jest 4-8 ludzi, więc nawet jeśli gildia jest skończona na tym forum to uzbierała sobie wystarczająco dużo ludzi.

Do Nefretiti24: Znowu dostaniesz warna, tym razem za spam, bo Twoje posty nie wnoszą nic do tematu.

A ja wciąż zapraszam w nasze szeregi - http://www.paradise.pun.pl/ Jedna z największych grup zrzeszających graczy na OBT Dragon Nesta od CherryCredits.

moim zdaniem powinniście zakończyć tą bezsensowną dyskusję, niech paradajs zajmie sie swoimi członkami, natomiast nasza grupa będzie przyjmowała kogo tylko chce. DZIĘKUJĘ DOBRANOC

Chętnie bym z wami pograł , ale na obóz jadę za 2 dni ; / .Mam szanse jakiekolwiek dostania się do gildii ?

Porczysny mam pytanie ; d , a mianowicie czy ty też jesteś z Tomaszowa Maz. ? ;d

Chętnie bym z wami pograł , ale na obóz jadę za 2 dni ; / .Mam szanse jakiekolwiek dostania się do gildii ? Porczysny mam pytanie ; d , a mianowicie czy ty też jesteś z Tomaszowa Maz. ? ;d

z nami zagrasz bez problemu :) daj mi na PW swoje gadu a powiem ci co i jak :)

Pozdrawiam

Podania? Jak dla mnie jest to śmieszne bo ktoś napisze coś w podaniu a okażę się że na TS jest zupełnie inny niż to co napisał w podaniu. Ograniczenie wiekowe i podania to jak dla mnie jest wywyższanie się. Od 5-6 lat gram z tymi samymi ludźmi na początku było nas 3, a potem 30-40 bez żadnych podań bo dlaczego? Ponieważ przez to jak ktoś pisze nie można określić jaki on jest i czy jest kulturalny a jeżeli wejdzie od razu na TS i się z nim pogada można się dowiedzieć jaki on jest, no ale wasz cyrk wasza małpa.

Ale człowieku... Koleś pisze o druzynie na dragonnesta. A ty co posta podajesz na przekór link do swojego Paradajsu.... n/c np np