Zgrana drużyna do DragonNest

Według mnie stworzony jest tutaj zbyt rozległy offtop, bowiem, ktoś chciał stworzyć społeczność graczy ( gildię ), a nie dyskutować o reklamującej się wszędzie gildii nastolatków bez jakiejkolwiek wiedzy o tworzeniu oraz prowadzeniu dojrzałej gildii na poziomie.

Wystarczy spojrzeć na posty w których reklamują swoją śmieszną stronę - począwszy od grafiki na domenie darmowej kończąc. Każda pełnoletnia osoba chyba potrafi stworzyć coś więcej niż taką stronę + wydać te 30zł na hosting + domenę.

Pozdrawiam

hardmen trudno zrobic strone taka :( w cholere ziooom :( Wiesz jak trudno dac jakis darmowy wyglad? albo np wgrac logo?albo napisac newsa? Człowieku.... Ty sie nia tym nie znasz

Wszystko było by spoko gdyby nie to że oni wszedzie jak ktos cos napisze o dragon nescie to oni musza wsadzic ten link...

Oj, taaak :)

Poważna gildia która wkleja wszędzie swój śmieszny adres z końcówką .pun.pl czy jakoś tak :) No ale dobrze, koniec offtopu.

Chciałem zaznaczyć ze jest nas coraz więcej. Nie spodziewałem się tylu chętnych :)

Prosiłbym o podsyłanie mi na PW lub gadu nazwy gildi , bo myslę ze załozenie będzie konieczne :)

Pozdrawiam.

36714338 to jest moje gadu . Niech ktoś napisze z tej gildii ,byłbym bardzo wdzięczny ! Chodzi o link do downloadu itp .

Również z chęcią pogram, jednak jak dla mnie wymaganie wiekowe to 17+,(najlepiej 18+) czyli aby w gildii / ekipie nikogo młodszego nie było. Jeżeli znajdą się osoby chętne do założenia takiej ekipy - z chęcią się dołączę oraz pomogę jeżeli chodzi o zaplecze www ( strona / forum ).

Proszę o pisanie na prywatną wiadomość.

Ja też chętnie wpadnę, ale w żadne gildie na razie się nie wiążę:)

Jeśli znajdzie się jeszcze miejsce dla 13-latka , to bardzo chętnie zagram :D

Jeśli znajdzie się jeszcze miejsce dla 13-latka , to bardzo chętnie zagram

Znajdzie :) prosiłbym o napisanie mi na gadu-gadu :)

Ponieważ Devision ma dużo roboty! :D

W sprawie rekrutacji pisać także do mnie na GG. ^^

Powiem co i jak podam ts itp :D

Hej. Ja chętnie dołączę do gildi :) klienta pobieram obecnie :) mam 20+ lat w gry mmo gram od 2006 wiec nie jestem noobem i nie ebde zadawac pytan gdzie co jest :) jak cos to moje gg 26543042 pozdrawiam i widzimy sie jutro o 8:00 w grze nick EvilSoul lub EvilSoul666

Ja chętnie dołączę do gildi mam 15 lat nick Yebiemieto

gg 9413367

Ja także dołącze jak dla drugiego 13 latka się miejsce znajdzie :)

Yoi asa! Tez sie do was dolacze na ten czas " wielkiego otwarcia " jutro o 8.

Co do Paradise Pun

Jestescie wg mnie strasznie banalni i wyznaczacie dziwne reguly. Czasem jak wiadomo 18-latek jest bardziej niedojrzaly jak mlodzieniec ktory posiada 13 lat.Znam ludzi ktorzy sa o wiele mlodsi ode mnie i poprostu nie uzywaja przeklenstw ( oczywiscie non stop ).Nie dajecie szansy "mlodzikom" dlaczego? Bo znajac zycie nie przeszli mutacji i maja piskliwy glos. To wszystko na temat Paradise.

Ja chętnie też podepnę się pod jakaś ekipe oczekuję na info;p

Porczysyn wiek o niczym nie swiadczy. Widac to wyraznie po twojej osobie wbijajacej sie do topicu rekrutacyjnego innej gildii z wlasna reklama... Widocznie zasady kulturalnego uzytkowania internetu sa Ci obce, wiec podpowiem- cos takiego jest najgorszym przykladem chamstwa jaki mozna zrobic :)

PS 18 lat skonczylem wiele lat temu i nie jestem czlonkiem zadnej ze stron tutak sie wypowiadajacych. Nie wiem czy wogole wstapie do jakiegos polkiego klanu, prawdopodobnie bede gral w jakims internacional...

Ja też chętnie zagram, uprzedzam, na wszelakie wypadki, iż jestem dziewczyną.

Nick najprawdopodobniej to Dillease.

Klasa to mag albo warrior. :>

Kontakt ze mną w jakiejkolwiek sprawie dotyczącej DN to gg: 25911515.

Zostawilem wiadomosc na gg ,jak bedziesz odpisz.

Jestem także chętny pograć w jakimś większym teamie.....

Nick jak na forum - Ghareel , lat 17 tylko jest jedno ale mam zwaloną kartę dźwiękową a dokładnie wejście pod mikrofon więc nie będę dostępny przez pierwszy tydzień właśnie szukam jakieś karty na Usb jak by co gg 9240122...Powodzenia w Grze..

Ja też chętnie dołacze do gildi.

Najprawdopodobniej będę grał paladynem dla supportu i jako tank. Nick: Pogromca