Zgrana drużyna do DragonNest

Witam nazywam sie Krzychu/krzysiek kto jak woli mam 15 lat i mam zamiar grac w dn

i tu nadchodzi pytanie czy bd mogl byc z wami w grupie aby umilic sobiwe czas gry , jestem kulturalny i lubie sie smiac moj name bd

EtooLucznik

Profesja lucznik

GG 10978185 jak cos napiszcie ;D

Siemanko;] Pisze sie;] Weteran gier MMO:D pisac PM co i jak, jak jest ts to namiary;]

Też się pisze na wspólną grę.

W Dragona grałem na kr becie teraz aktualnie ciskam w Tere na jap op...

Może jakiś kanał TS by sprawnie dobrać server i dla lepszej wygody gry?:D

Widzę , że jest strasznie dużo chętnych!

Jestem zaskoczony. Jest nas ponad 40 nawet do 60 osob !

Zapraszam także pod gg : 290341 i 31725028. Moi pomocnicy bo ja nie ogarniam :)

Pozdrawiam. Zapraszam dzis na teamspeak3 : ts3.hussary.pl , wszystko powiem i wyjaśnię. Pisać mi także swoje nicki w grze ( na ts) , ponieważ zapisuje je w notatniku:) Nazywamy się Infnity.

Również jestem chętny do gry w DN! :)

Klasa: Cleric,

Nick: Awakened Mystic. Jeśli będzie za długi nick, to Sleepy Mystic, ale jeśli nawet ten za długi to po prostu Mystic :D

Żadnego komunikatora miał nie będę, nie lubię gadać przez mikrofon i słuchać innych jak gadają do mnie.

Siemka. ;D

Jestem chętny, jeśli znajdzie się miejsce oczywiście.

Grałem na CBT więc troche ogarniam. ;)

Nick: Leynn

Nad klasą się jeszcze zastanowie. Ale na pewno Archer albo Cleric.

Pozdrawiam i do zobaczenia w grze. :)

no tez bede sie pisac

ts2/3/vt/mumble ON

gaming exp~. 5lat wow obecnie LOL

Ja też będę grał w DN nick pewno Neoler klasa mag albo woj.

Witam a czy dla mnie tez by sie tam jakas miejscowka znalazla , ogarniety jestem w mmo sporo czasu ^^

Witam ;p Znajdzie się miejsce i dla mnie? Wspólna gra; rozmowy na ts to mnie głównie interesuje, moje gg 7397385

ja chętnie przystąpię nick w grze Irhim a serwer Westwood

Chętnie zagram z wami proszę o kontakt GG 3685119 Lat 14 ;]

Również chętnie pogram, nick w grze dzerson [serwer westwood mam nadzieje?], Cleric, później Paladin.

Gaming EXP: www.xfire.com/profile/zurek22

gg: 11231492

Witam , chętnie pograł bym z wami ale nie mam sprawnego micro ;( Jak cos w grze mam nick Frano siedzie na ch 1 lub 2. Moje gg 7407568. Aha i gram warriorem.

A ja zapraszam do gildi Recon serwer Westwood moj nick Jiraya

jak macie jakies miejsca mage lvl 5. Wiek 20l. micro itp;) Nefthis ign;)

pogram, jak ten drugi server, nie westwood, w ktoryms temacie pisalo ze 1 serv alfabetycznie..

gg : 852197

A ja zapraszam na nowy serwer GREENWOOD.

Nickname : SoundCloud / Cleric

Zapraszam serdecznie. Może jakąś gildię założymy jak więcej osób się zbierze i będą chętni do tego.

Pozdrawiam :)

Witam wszystkich fanów różnej maści gier MMOrpg!

Od jakiegoś czasu myślę nad pozbieraniem kilku osób do wspólnej gry w grę DragonNest , która startuje niebawem bo 16 sierpnia!

Nie wymagam od was konkretnego wieku czy wysokiego doświadczenia w owej grze.

Chce się tylko dobrze bawić i do tej zabawy zapraszam wszystkich chętnych :)

Rozmawiać możemy przez program TeamSpeak3.

Zainteresowanych proszę o pisanie do mnie na gadu-gadu (niewidok) lub napisanie mi prywatnej wiadomośći !

PS. jest nas już kilku , a przypływ większej ilośći graczy bardzo nas ucieszy :)

Pozdrawiam Devison.