Złe dni

Osobiście mam dmg i ogromną serię zwycięstw( z jeszcze jedna i orzełek pewnie) i muszę was zmartwić ale... ludzie nadal nie myślą.

Fakt, iż lepiej strzelają nie zmienia faktu że nie umieją się ludzie ustawiać, rzucać nady etc.

Przestańcie płakać na ruskich i skupcie się na swojej grze a gwarantuję wam że wyjdzie wam to na dobre.

Celem gry w cs nie jest zabawa tylko wygrana!

@UP.

Skoro to tak masz to skup się na grze a nie na tym jak ludzie o tobie myślą...

Nie ważne kogo masz w teamie, zawsze dawaj z siebie 200% i pomagaj teamowi, to jest moim zdaniem klucz do zwycięstwa.

Celem gry w cs nie jest zabawa tylko wygrana!

Wat? Ale gry powstaly po to, by dawac rozrywke.

Wat? Ale gry powstaly po to, by dawac rozrywke.

Zwycięstwo = przyjemność, dobra zabawa. Proste.

Celem gry jest aby dobrze sie bawic.

Dobra a co myslicie o autognojach, p90 juz zniose, bo na razie samych rusków z p90 widzialem co biegaja, wala full auto i nie trafiaja.

broń jak każda inna..

Celem gry jest aby dobrze sie bawic.Dobra a co myslicie o autognojach, p90 juz zniose, bo na razie samych rusków z p90 widzialem co biegaja, wala full auto i nie trafiaja.

Z dwojga złego P90 jest bardziej irytujące, bo kosztuje skrawek tego co auto a typki biegają AD AD AD podczas strzelania i napierdzielają po głowach.

"Autobeach" jest moim zdaniem gorsze od AWP jako snajperka i jest droga, więc nie jest tak źle.

Nie wszyscy ruski są źli, fakt faktem brakuje im cierpliwości, ale jak potrafią strzelać to czasem lepiej jest zmienić swój styl gry pod nich i czerpać z tego korzyść. Ruscy robią się lepsi kiedy w drużynie jest bot i mogą nad nim przejąć kontrolę po śmierci. Wtedy mogą raszować dwa razy xD .

Edit 14:37

vetro specjalnie tak napisałem żeby nie być wulgarnym, a ująłem w cudzysłów żeby ludzie używający przestrzeni pomiędzy uszami wiedzieli, że jest to specjalne działanie. Przykro mi, że nie zrozumiałeś :( .

"Autobeach" jest moim zdaniem gorsze od AWP jako snajperka i jest droga, więc nie jest tak źle.

"Autoplaża" ;D

Edit: @MasujDzika: Całkiem interesującyc pomysł z wymówką ;)

Celem gry jest aby dobrze sie bawic.

W większej części tak, ale jak słyszę podczas gry turniejowej "whatever it's just a game" to mnie trzepie... Jeśli ktoś gra w CS'a tylko żeby grać, a nie żeby wygrać, to niech chociaż nie wchodzi na turniejowy i psuje innym gry takim podejściem że: "to tylko gra po co się w ogóle starać wygrać". Niech idzie na casuala czy coś w ten deseń i wszyscy będą zadowoleni.

Mnie trzepie jak koleś mówi w meczu, że jest pro kałachem a potem stoi z tą autoplażą i tylko naciska przycisk.

^up.

Co ci to przeszkadza?

Z "auto szmatą" jesteś w stanie samemu przetrzymać bs.

AWP nie ma wymaganej szybkości strzelania aby dzięki niej powstrzymać w 100% rush.

Z auto szmaty 5x hs w ciągu kilku sek. A z awp zajmie ci to 2x dłużej.

Pooglądaj sobie mecze np. virtusów. Tam pasza non stop gra z auto snajpy.

Ludzie... broń jak każda inna, nie jest to oszustwo więc o co wam chodzi?

Jak was boli że inny tym grają to zabijcie go i mu zabierzcie broń -.-

Od tego ona jest w cs aby jej używać.

@Edit.

Całkowicie się zgadzam z Vetro.

Jeżeli nie zależy wam na wygranej to po co gracie?

Zagrajcie sobie na boty i tam grajcie dla zabawy, nie psujcie gry osobom które chcą wygrać.

@Edit2.

Gdyby ktoś miał zwarcie 4 liter i problem z wyrazem "szmata" - a wiem że takich ludzi jest od groma, to wstawiam małe info co do w/w słowa.

wiki

W przypadku takiego podejścia Mefisto ja mogę powiedzieć tak:

Co Tobie przeszkadzają osoby, którym nie zależy na wygranej; jeżeli chcesz wygrać to skompletuj sobie pełen 5 osobowy skład i ciesz się kiedy taką osobę wylosuje do przeciwnego teamu. CS to gra drużynowa, jeżeli faktycznie chcesz wygrywać to zrób premade gwarantujący Ci takie zwycięstwo. Przecież luzackie podejście do gry to nie przestępstwo.

Przytaczasz przykład Virtusów, którzy grają o stawkę, a w większości przypadków auto kupują w ostatniej rundzie. Znajdź mi turniej w którym Pasha gra cały czas z autosnajpą, bo stwierdzenie cały czas jest jednoznaczne. Chyba, że Tobie się AWP z autosnajperką miesza.

[...]"Autoplaża" ;DEdit: @MasujDzika: Całkiem interesującyc pomysł z wymówką [...]

Jeżeli uważasz, że wiesz lepiej dlaczego użyłem takiego a nie innego stwierdzenia to chętnie sprawdzę Twoje umiejętności komunikowania się w j. angielskim na voice chat'cie; bo ja w tej materii czuje się komfortowo. W swoim wieku nie potrzebuje żadnych wymówek.

Btw. EDIT dopisuje się na końcu a nie w środku posta, chyba, że masz coś do ukrycia.

@Parufkacz, tak albo okazuje się, że 300h zmarnował na P90 i bieganiu A-D A-D.

Jeżeli broń pozwala powstrzymać samemu rush 5 osób o podobnym poziomie umiejętności, jest bardzo dobra na krótki(no scope); średni i długi dystans to jest to broń OP. Z resztą widać to kiedy jakiś noobek nie radzi sobie przez kilka pierwszych rund, a po zakupie tego śmiecia kasuje wszystko co przed niego wyjdzie xD . Nie mam z tym wielkiego problemu, bo na dzień dzisiejszy CS GO kaleczą cziterzy i to irytuje bardziej niż ta snajperka, którą można ew. skontrować w kolejnej rundzie AWPką. Jeżeli twórcy nie nerfią tego ścierwa to znaczy, że taki był ich pomysł na grę, albo są ślepi. Wystarczyłoby zmniejszyć rof.

Jedno jest więcej niż pewne. Masz słabą rangę w CS GO? Czujesz z tego powodu dyskomfort? Używaj na przemian P90 i "autobeach"; odniesiesz ten sam efekt co w przypadku boostowania konta, nie uszczuplając jednak swojego portfela! ^_^

Up. Widzisz... Trudno jest znaleźć stalą 5 która będzie codziennie grać. Szukanie ludzi na kilka gier mija się z celem. Nadal uważam że jak ktoś nie gra dla wygranej tylko dla zabawy to również nie powinien grać rankedów tylko customy/boty. Wydaje mi się to oczywiste.

@edit.

Co do autoszmaty paszy to serio tego jest od groma, podam Ci tylko 1 przyklad. Ostatnia gra na tym turnieju co TSM wygalo obejrzyj sobie mecze polaków.

No tak, przegrywali więc użył wszystkich możliwych środków aby przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę. W meczu o stawkę zrobiłbym to samo tak jak wszyscy inni, szukałbym rozwiązania, które potencjalnie może dać mi jakąkolwiek przewagę. Jedynym minusem auto jest jej cena, w przypadku niepowodzenia towarzyszy broni palisz pieniądze :) .

Wiem, że znalezienie 5 osób nie zawsze jest możliwe, ale jest to tak samo trudne jak nie zgodzenie się z opinią, że auto jest bronią zbyt dobrą w porównaniu do innych dostępnych. Nie bez powodu stawiają na nią lamusy, a dobrzy gracze używają jej w sytuacji krytycznej.

Również zgadzam się, że kiedy komuś nie idzie, lub chce zagrać sobie 4fun powinien pójść na np. społecznościówkę, ja tak robie; ale nie uważam, że osoby, które robią inaczej powinny być za to wyzywane. Gdybym czuł się wystarczająco dobry i miał parcie na bezbłędną grę o stawki to nie grałbym rankedów tylko zmieniłbym środowisko na takie, w którym znajdę osoby o podobnym zdaniu do mojego. A team sam by się znalazł.

PS. Jakby co to nie oglądałem niestety, ale chętnie zajrzę wieczorkiem jak wrócę na chatę.

@up

ty nie grales przypadkiem na efantazji?

p90 czy autolama to broń jak każda inna. dużo pro nimi gra.. np: karrigan biega z p90 i auto, taz gra p90, smithzz i pasha też czasem biorą autolamke.

Prosy których wymieniles z kazdej broni wala buly, ale do cholery koles co ma przegrane 1,000 godzin, przez caly ten czas nauczyl sie tylko klikac to wlasnie ADADAD i trzymac przycisk.

To nie sa bronie jak kazde inne, to sa bronie stworzone dla ludzi co sie z CoD'a na CS'a przerzucili , P90 ma taki odrzut, ze jedyne co musisz robic to biegac I jechac celownikiem troszeczke w dol, o autoszmacie nie musze nawet wspominac.

A co do cziterów, to albo nigdy zadnego nie spotkalem, albo sie tak kryli, ze ich nie zauwazalem. Chociaz ostatnio mialem meczyk na duscie gdzie sam bs'a B trzymalem I bylo 1v1, wynik 14/2 dla nas I zabil mnie przez drzwi, bomba wybuchla, ale koles sie chyba wkurzyl, ze tak przegrywali wiec wzial znowu autoszmate I skanowal ostatnia runde przez sciany wszystkich.

Jak cziter sie kryje to go jeszcze bede tolerowac, ale te perfidne smerfy z szeryfa czy czegos tam, który cisnie nas jak chce, I na koncu sie jeszcze smieje, ze jestesmy noobami.

Smurf z szeryfa to kpina a nie smurf. Smurfem to można nazwać kogoś kto wbił normalnie na głównym koncie globala. Cała reszta z niższą ranga to zakompleksione lamusy, które przez to że nie potrafią wbić już wyższej rangi niż aktualnie mają, idą grać na niskie rangi żeby mogli się poczuć dumni z siebie i dowartościowani jacy to oni nie są "pro".

@upty nie grales przypadkiem na efantazji?p90 czy autolama to broń jak każda inna. dużo pro nimi gra.. np: karrigan biega z p90 i auto, taz gra p90, smithzz i pasha też czasem biorą autolamke.

Nie grałem tam. Gram na lucyferku dd2 only czasami.

Dobra a tak zeby nie zakladac nowego tematu, jak to jest z tymi overwatchami?

Koles zaznacza, ze masz czity i co? automatyczny ban, czy moze musisz dostac wiecej reportów z overwatcha? A jak nie masz czitów a ktos tak czy siak zaznaczy, ze odpalony jestes?

Dobra a tak zeby nie zakladac nowego tematu, jak to jest z tymi overwatchami?Koles zaznacza, ze masz czity i co? automatyczny ban, czy moze musisz dostac wiecej reportów z overwatcha? A jak nie masz czitów a ktos tak czy siak zaznaczy, ze odpalony jestes?

Jak dużo osób oglądających powie, że ma to idzie do Valve i dopiero oni o tym decydują :)

Auto lama jest dobra w bronieniu samemu bs-a..

Dla przykładu Auto snipe idzie na B, rzuca smoka na apartamenty (Mapa Mirrage) i kampi, a w tym czasie reszta kompanów

rozchodzi się na A i mida.. Wchodzą B ----> Instant Ace

edit.

AWP przy takim samym scenariuszu ma ~1,2 kille i bez wsparcia traci też BS.

O ile sama nie przypłaci tego życiem

Dobra a tak zeby nie zakladac nowego tematu, jak to jest z tymi overwatchami?Koles zaznacza, ze masz czity i co? automatyczny ban, czy moze musisz dostac wiecej reportów z overwatcha? A jak nie masz czitów a ktos tak czy siak zaznaczy, ze odpalony jestes?

Ludzie oglądają---- chyba ~30 musisz mieć reportów---- Sprawdza komputer--- wysyła do Valve raport-- oni sami sprawdzają- leci banik lub-

-graj sobie dalej.