W przypadku takiego podejścia Mefisto ja mogę powiedzieć tak:
Co Tobie przeszkadzają osoby, którym nie zależy na wygranej; jeżeli chcesz wygrać to skompletuj sobie pełen 5 osobowy skład i ciesz się kiedy taką osobę wylosuje do przeciwnego teamu. CS to gra drużynowa, jeżeli faktycznie chcesz wygrywać to zrób premade gwarantujący Ci takie zwycięstwo. Przecież luzackie podejście do gry to nie przestępstwo.
Przytaczasz przykład Virtusów, którzy grają o stawkę, a w większości przypadków auto kupują w ostatniej rundzie. Znajdź mi turniej w którym Pasha gra cały czas z autosnajpą, bo stwierdzenie cały czas jest jednoznaczne. Chyba, że Tobie się AWP z autosnajperką miesza.
[...]"Autoplaża" ;DEdit: @MasujDzika: Całkiem interesującyc pomysł z wymówką [...]
Jeżeli uważasz, że wiesz lepiej dlaczego użyłem takiego a nie innego stwierdzenia to chętnie sprawdzę Twoje umiejętności komunikowania się w j. angielskim na voice chat'cie; bo ja w tej materii czuje się komfortowo. W swoim wieku nie potrzebuje żadnych wymówek.
Btw. EDIT dopisuje się na końcu a nie w środku posta, chyba, że masz coś do ukrycia.
@Parufkacz, tak albo okazuje się, że 300h zmarnował na P90 i bieganiu A-D A-D.
Jeżeli broń pozwala powstrzymać samemu rush 5 osób o podobnym poziomie umiejętności, jest bardzo dobra na krótki(no scope); średni i długi dystans to jest to broń OP. Z resztą widać to kiedy jakiś noobek nie radzi sobie przez kilka pierwszych rund, a po zakupie tego śmiecia kasuje wszystko co przed niego wyjdzie xD . Nie mam z tym wielkiego problemu, bo na dzień dzisiejszy CS GO kaleczą cziterzy i to irytuje bardziej niż ta snajperka, którą można ew. skontrować w kolejnej rundzie AWPką. Jeżeli twórcy nie nerfią tego ścierwa to znaczy, że taki był ich pomysł na grę, albo są ślepi. Wystarczyłoby zmniejszyć rof.
Jedno jest więcej niż pewne. Masz słabą rangę w CS GO? Czujesz z tego powodu dyskomfort? Używaj na przemian P90 i "autobeach"; odniesiesz ten sam efekt co w przypadku boostowania konta, nie uszczuplając jednak swojego portfela! ![^_^]()