I arent think that auto szmata zazwyczaj stoi i jak wyleci w nią 5 osób to przy dobrych wiatrach ubije 2 osoby. BS spokojnie zajęty.
Złe dni
I arent think that
Błagam, powiedz, że to specjalnie.
Pytam o te overwatche bo zabiłem kolesia z AWP przez smoke, i zaczął się pluć, że cziter, że wh, że ma 300 kumpli, powysyła im linki do profilu i będę mieć bana i takie tam, zacząłem się trochę cykać.
I arent think that auto szmata zazwyczaj stoi i jak wyleci w nią 5 osób to przy dobrych wiatrach ubije 2 osoby. BS spokojnie zajęty.
Jak smoke leży to Auto snipe strzela do kaczek..
Nawet przy średnim refleksie o ACE nie trudno.
Zagrałem 2 mecze na poziomie gold nova 2 i oba przegrałem, co zaskutkowało tym, że cofnęło mnie do golda 1. Czy od poziomu goldów i wyżej, tak bardzo łatwo dostać deranka? Ile meczy muszę wygrać, by znów wbić tą rangę?
Zdaje mi się, że teraz wszystko zależy jak wysoko jesteś w tabeli swojego teamu. Jeżeli będziesz otwierał, środek tabeli to max 4 gry.
Deranka nie tak łatwo dostać, jak się na prawdę starasz i postaraj się grać z kolegami niż z randomami ; )
Zauważyłem, że teraz łatwiej po 10 grach początkowych dostać od razu Legendary Eagle.
Chyba zrobię sobie dłuższą przerwę od cs. Główne założenie wyjścia z silvera mam zaliczone. Myślałem niedawno, by grać póki kałacha zdobędę, ale przejadł mi się cały cs na razie, co przekłada się na moją formę w meczach. Zrobię sobie cały miesiąc urlopu począwszy od grania w cs, aż po oglądanie rozgrywek na yt i twitchu. W tym czasie dokończę parę innych gier i może kupię Wiedźmina 3.
na range ma wpływ twój udział w rundzie. Czyli kill asysta przetrwanie rzucony granat zaplantowanie paki rozbrojenie paki.
Ja mam szczególnie ciężki przypadek. Gram beznadziejnie od jakiegoś czasu, wiem że wcześniej rewelacji nie było, ale aż tak źle nie było. Gram sporo deathmatchy i mapy do trenowania aima (konkretnie Aim Botz), i nic. Żadnego efektu, mimo że kiedyś pomagało mi to bardzo. Dzisiaj rozgrzewałem się przez godzinę, odpalam rankeda, i dzieje się to:
Robiłem przerwy, nic to nie pomaga. Miałem tak kilkanaście razy w innych grach, za każdym razem nagłą utratę skilla powodował jakiś problem, ze mną albo z ustawieniami. Play more nie działa u mnie, gdy mam taką blokadę na skilla. Co robić?
Palnij się w łeb, bo to się dzieje w twojej psychice tylko Nie masz żadnej blokady, tylko wydziwiasz. Graj dużo, skupiaj się maksymalnie na grze, czerp z tego fun, nie skupiaj się tylko na statystykach, ale na tym, żebyś się jak najwięcej uczył. Gl
Trening i jeszcze raz trening to nie jest gra, gdzie przerwa czyni Cię pro, to jest gra oparta na sillu, a wiec konieczne mapy do trenowania aima i mapy do trenowania recioila polecam trenuje na tych mapach od miesiaca i podpatruje movment na streamach i używanie granatów, mało tego ściągam swoje demka i analuzuje błedy, naprawde polecam nic innego nie poprawi gry.
no to nie wiem.. zagraj sobie na serwerze pistol dm. Tam uczysz sie movementu wraz z strzelaniem. Czyli o ile przesunąć celownik gdy chodzisz. Bardzo pomaga nie tylko w pistolach.
Te trening aimy to pic na wode i tyle w temacie....zebys zrobil sobie "pamiec miesniowa" musial bys grac w to 24/h pamiec miesniowa uczysz sie w dziecinstwie od poczatku zycia i czasem nie udaje ci sie poprawnie zlapac danej rzeczy wiec pisanie , ze granie aima 1x dziennei cos ci da to smiechu warte pograj w csa 3-4 lata wtedy bedziesz gral na poziomie virtusow o ile bedziesz myslal ....przez niewiadomo ile czasu. Graj poprostu turniejowki bo tylko tam nauczysz sie grac...DM mozna pograc dla zabawy albo jako rozgrzewka bo zazwyczaj graja tam mega lamerzy bez skila :X wiec lepiej pograc z najlepszymi botami. 2 jezeli podgodzisz do meczu gram zeby grac przegram to przegram to twoj skil nigdy w zyciu nie urosnie....bo nie masz zadnego stresu 0 adrenaliny. Musisz zaczac chciec wygrywac i zmuszac sie do celowania w glowy probowania roznych kombinacji taktyk itp itd graj z randomami wtedy nauczysz sie myslec sam. Kumple wygraja za ciebie mecz i tyle ci z tego zostanie.
Sam gralem w fpsa Mohaa dawno temu oko lo 5-6 lat i ludzie grajacy po 4-5 lat byli mniej wiecej na tym samym poziomie co topowi gracze na swiecie...skill sam wpada z czasem Dlugim czasem.
Wczoraj gralem z typem , ktory mial 4k godzin ja mam ledwo 1k i nie mialem wiekszego problemu po kilku rundach by jechac go. Wszystko zalezy od dnia jeden jest gorszy moga byc 2 gorsze ale w koncu nastepuje przelamanie i w jednym dniu masz 4 mecze po 30 fragow.
Nic nie wiesz, a głupoty gadasz Skoro już tak się odnosisz do tego, że za kilka lat będzie na takim samym poziomie co topowi gracze, zdradzę ci sekret: topowi gracze grają dmy po kilka godzin dziennie. No i cały czas polepszają swojego skilla, więc dogonić też tak łatwo nie będzie. Tu nie chodzi o to, żeby grać, żeby wygrać, tylko grać, żeby polepszyć swoje umiejętności. Czyli skupić się na swojej grze, a nie na wyniku.
Nic nie wiesz, a głupoty gadasz Skoro już tak się odnosisz do tego, że za kilka lat będzie na takim samym poziomie co topowi gracze, zdradzę ci sekret: topowi gracze grają dmy po kilka godzin dziennie. No i cały czas polepszają swojego skilla, więc dogonić też tak łatwo nie będzie. Tu nie chodzi o to, żeby grać, żeby wygrać, tylko grać, żeby polepszyć swoje umiejętności. Czyli skupić się na swojej grze, a nie na wyniku.
piszesz kolego glupoty ;] W pewnym momencie nastepuje miejsce i czas kiedy twoj skill nie bedzie juz lepszy...poprostu nie bedzie mozliwosci na rozwoj skilla i bedzie tylko zalezal fart czy ty trafisz 1 czy przeciwnik...myslisz ze graajc casualowo podniesiesz swojego skilla i bedziesz w stanie ogarnac w stresujacej chwili....jest pewien poziom , ktorego nie da sie przekroczyc pomijajac , ze w cs go hitbox jest poprostu tragiczny i kazdy to powtarza a valve ma to gdzies :)bo jakim cudem 1 hit moze zadac 1 dmg(gdzie przeciwnikowi wystaje tylko glowa i kawalek ramienia) .
Ja mam szczególnie ciężki przypadek. Gram beznadziejnie od jakiegoś czasu, wiem że wcześniej rewelacji nie było, ale aż tak źle nie było. Gram sporo deathmatchy i mapy do trenowania aima (konkretnie Aim Botz), i nic. Żadnego efektu, mimo że kiedyś pomagało mi to bardzo. Dzisiaj rozgrzewałem się przez godzinę, odpalam rankeda, i dzieje się to:http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/544153241551355781/F5B85D8C492422D3B838B7D4FE3E99B3A01C20FF/Robiłem przerwy, nic to nie pomaga. Miałem tak kilkanaście razy w innych grach, za każdym razem nagłą utratę skilla powodował jakiś problem, ze mną albo z ustawieniami. Play more nie działa u mnie, gdy mam taką blokadę na skilla. Co robić?
Miałem też tak+ od początku nie potrafiłem grać AWP.
Poszukałem serwera społecznościowego z jedną mapą, która mi pasuje i którą lubię i grałem tam sobie 4fun. Żadnej rankingowej spinki itd.
Chwilę przed rozpoczęciem gry na tym serwie, odpaliłem sobie swój "serwer" i pobawiłem się recoilem w broniach, które najczęściej używam.
Koniec końców potrafię już grać AWP lepiej od graczy, którzy AWP nie masterują(dla mnie ta broń też jest dodatkiem). Przy okazji poprawiłem sobie strzelanie z deagle. Całym kluczem do powrotu do formy jest granie bez spinki, nie patrzenie na staty; podejście luzackie. Jak nie idzie totalnie to kup sobie P90, postrzelaj troche, jak celność się potrafi to przejdź na coś innego itd.
W moim przypadku ten serwer społecznościowy zadziałał lepiej niż DM/gungame.
donek ty chyba z konia spadłeś...
Topowi gracze grają kilkanaście lat to po pierwsze.. Po drugie grając turniejówki najbardziej uczysz się kontroli mapy i zachowania w poszczególnych sytuacjach. Twoje umiejętności rozwijają się na aim mapach i np 1vs1 multi arenach. DM to jedna wielka kupa... więcej biegasz niż strzelasz i często zostajesz zabijany w plecy.
Powinieneś sie cieszyć że zadaje ten 1 dmg jak nabój leci przez grubą ściane. Na mapie awp india dostałem 3 skany z awp i żyłem bo typ strzelał w ściane.
Czy wy też teraz macie lagi na turniejówkach? Pytam bo ostatnio (2-3 dni z rzędu) mam tak że Dm i inne serwery to normalnie 100 pingu, a turniejowy to ping oscyluje w granicach 500-1500. Macie jakieś porady? Czy wam też tak się dzieje?
Czasem są lagi jak coś robią na serwerach. Ale pingów 500-1500 nie spotkałem jeszcze.
Ja przerwę robię, bo czuję zmęczenie materiału. Po 3 miesiącach, kiedy żyłem cs, nadszedł czas przygotować się do sesji, dokończyć gry, które przechodzę już prawie pół roku i może kupię po sesji Wiedźmina 3. Liczę, że w lipcu jak usiądę to do końca sierpnia wyjdę z golda.
Rozumiem ze wiekszosc nie moze zrobic skilla bo komunity cs go jest tak toksyczne ze poprostu tu sie enid a grac a grajac z polakami ktorzy maja premade w 3 to juz w ogole patologia 90% polakow patrzy tylko na staty innych (oni sami leca na pale i nabijaja Bog wie ile fragow ginac w 10 sec gry ) wiec jak mozna grac w tak toksycznym komuniti jak ma cs go ?ruscy przy polakach to normlani ludzi , ktorzy praktycznie nigdy nie kickna cie z party a polacy ?Ppo jeden nieudanej akcji odrazu kicki ^^ mi odrazu odechciewa sie grac + kicki w 15 rundzie - za takie cos dla kazdego , ktory votuje powinien byc ban na 24 ale valve chyba tego jeszcze nie ogarnelo.
Dlatego gra sie ze znajomymi a na serwerach społeczności banuje
tzn to zależy od regulaminu danego serwera.