Twoje po prostu bieganie po mapie i strzelanie to może być w casualowym gta. Jeśli uważasz że seria cs opiera sie tylko na strzelaniu ( właśnie to napisałeś ) to jesteś w ogromnym błędzie a Twoja wiedza o cs jest równa mniej więcej zeru.Prosze cie Nikt nie patrzy na rangi? Ranga zawsze coś znaczy bo kałach zawsze będzie grał gorzej od orła. To działa w taki sposób że jeśli jesteś przynajmniej troche zdolny to będziesz awansował i twoje umiejętności przyzwyczajają się do wyższych rang szybszego refleksu i lepszego aima czucia gry czytania gry etc.
Powiedź mi w takim razie jak bieganiem nie nazwać randomowy mecz z global elitami, bo robienie taktyk jest zbędne, strzelać możesz dobrze, ale guzik da jak wrogi team jest ogarnięty. Skoro moja wiedza jest równa zeru to jak wyjaśnisz, że jest totalne bagno jeżeli chodzi o granie? Może mi jeszcze wmówisz, że granie w CS'a to mega fokus, niektóre flashe to po prostu odruch, a snajperka to trudna rzecz? Nie, nie wmówisz mi tego, widziałem kilka gier, które są trudniejsze, a hs strzela się podczas różnych akrobacji i to nie tylko jakieś dupne skoki czy te super ,, bunny hopy '' których równie dobrze można nie używać (ba i tak jest). CS 1.6 to zupełnie inna sprawa, tam czuć tą starość, ten odrzut widać.
Na co komu rangi? Niech każdy gra z kim chce grać, skill to się powinno mieć w łapie, a nie jakiś obrazek o formacie png.
Czasami tak patrzę na te wasze wywody: jak dostosować psychikę pod CS'a, jaka myszka, podkładka, jak wczuć się w strzelanie karabinu, jak dobrze się w słuchać x pozycję na x pozycji, a tymczasem powiem wam jedno, grajcie, gracie jak jesteście zamuleni? Grajcie, staty najwyżej spadną, ale uczycie się grać tak czy siak, masz zły dzień? Zagraj chociażbyś miał staty jak ten cały GE ,, Izak '' (0-19).
Ja rozumiem poradniki typu: strzelanie 3 pocisków-przerwa-3 pociski lub wybiegnij, ukucnij-strzelaj-uciekaj, ale mieszanie w to psychologi, autonomii ludzkiej itp. itd. jest przegięciem, nic wam nie da ciało Pashy, jak mózg nie wyćwiczony.