Autorowi tego watku chodzilo o to by ostrzec reszte ludzi, a Ty Bladek idz z tym swoim chamstwem na ulice, naprawde niefajnie sie zachowales.
Złodziej na mmorpg!
po prostu niech moderator usunie temat bo jeszcze niektórzy userzy nie dorośli do dyskusji na ten temat bladek nic sensownego nie ma w twoich wypowiedziach... tylko zbesztaj, z****j itd itp dziecinny jestes ...tylko posty sobie nabijasz i robisz z siebie chama na forum
napisal bo placze ze mu itemki zginely pewnie i robi szum zeby chlopa sie wystraszyl i tyle...."mam jego teelfon" na na 100% podal swoj telefon...eh i jak by mnie ktos okradl to nie chodizl bym po miescie i mowi ten jest zly on mnie okradl...tragedia zachowaj to dla siebie i sobie to rozwiaz...
Człowieku garnij się , bo ty w każdym temacie szukasz sprzeczki , albo się non stop sprzeciwiasz :S.Nie pasuje ci temat ?? Po co piszesz ? Użytkownik napisał , że nie chodzi mu o itemki , ale o jego dane , więc po co piszesz jedno i to samo ??
Tak samo w temacie którym napisałem , poniżałeś walke w parterze i piszesz jakieś bzdety , że jednym ciosem w wątrobe kolesia nie pokonasz.Proszę cię jeżeli nic o danym temacie nie wiesz , albo szukasz sprzeczki , to najlepiej wgl nic nie pisz....
Temat zamknięty na prośbę autora.
prosze uważać na użytkowanika ktory ma nick Arckapec, Arcey, Arckapec1999 !! szafraniec1999@hotmail.com jego mail !! kradnie konta mail a razem z nimi konta do gier , konta steam !! !! to nie żarty!! mam połączone konta bankowe z mailem takze sprawa wyladowała na policje,oto dowód po odzyskaniu maila .

jak ktoś nie wierzy moge dać więcej ss z zmianami haseł do kont steam itp.
link do profilu złodzieja http://mmorpg.org.pl/forum/user/11321-arckapec1999/