Znowu moje MMORPG

zagrozenie dla szczerbca nadchodzi

Może dostane bana. Jeżeli ku**o jests antyfanem to nie pisz ch*ju p*****lony w moim temacie!! Szczerbiec juz dawno się pogrążył!!! Myślisz, że Szczerbiec będzie lepszy?? Takiego ch**a! Nie wku****j mnie więcej i nie pisz w tym temacie k**asie!!!

Ban na 48h - ventis

Skromny, życzliwy i obojętny wobec innych opinii. Może gra się uda ,ale takim nastawieniem nie zbierzesz w miarę porządnych graczy.

Jak idą prace? Może troszkę inaczej: "Jak idą do k***y prace?".

No to dla pana antyfana też proponuje bana.

Może dostane bana. Jeżeli ku**o jests antyfanem to nie pisz ch*ju p*****lony w moim temacie!! Szczerbiec juz dawno się pogrążył!!! Myślisz, że Szczerbiec będzie lepszy?? Takiego ch**a! Nie wku****j mnie więcej i nie pisz w tym temacie k**asie!!!Ban na 48h - ventis

off

kto to ventis? :<

Ech, czemu on dostał banana, a tamten za offtopa ani warna...

Skromny, życzliwy i obojętny wobec innych opinii. Może gra się uda ,ale takim nastawieniem nie zbierzesz w miarę porządnych graczy.Jak idą prace? Może troszkę inaczej: "Jak idą do k***y prace?".

wiesz, jak byś coś robił... i przez pare stron by ci co chwile jedna i ta sama osoba pier*****a o tym jakie gówno robi to też byś sie wnerwił.

brawo za załatwienie sprawy z serwerem :P

Nie czytałem wszystkich postów także nie chrańcie za wszystko xD

Sam to zrobiłeś? Gra jest...Wypas :P i jeszcze to 3D :D bosko , jak już ją skończysz nie zapomnij mi dać PM`a :P

Przestań pisać używając kolorów oraz pogrubienia! - Kubox

Wiesz co mi sie nie podoba? Ludzie wymyslaja questy, a nawet nie wiedza, o co chodzi w twoim swiecie. Z tego wnioskuje, ze ten swiat jest nijaki. Ot: Tu postawie wies, tam jakis potworek, a o za tym kamieniem pierdykne wychodek.

Wiesz, zeby nie bylo, ja lubie amatorskie projekty mmo i mam nadzieje, ze twoja gra zostanie ukonczona, ale proponuje zabrac sie do tego troche inaczej, bo co nam po kiepskiej grze? Wiadomo, ze technicznymi sprawami nie nadrobisz, to moze chociaz klimatem?

Mam pytanko. Może ktoś z GowGame pomoże. Jak odpalić aplikację serwera na VNC??

Poszukiwany grafik 3d i 2d.

-----

Projekt zawieszony do odwołania.

Przyczyny:

-brak grafików

-brak czasu

-problemy w szkole

____

Od razu z grubej rury mówię co jest co. Z racji tego, że grafik, którym jest na ten czas sqito, uczy się Blendera, a teraz właściwie modeli to ja jako wzór do naśladowania, postanowiłem zakończyć moja naukę C++. Jeżeli trzeba będzie to zamknę projekt na bliżej nie określoną przyszłość, ale od razu potem będzie kolejny projekt na moim silniku. Wiem co teraz myślicie. Nie dam rady napisać chodź w połowie tak dobrego silnika jaki ma naprzykład HL2. Postaram się, żeby was zadowolić. Pozdro.

1. Brak grafików- sqito jest grafikiem

2. Brak czasu - jest czas

3. Problemy w szkole - ogarnięte.

Nie pisz posta pod postem. Tutaj nawet combo poszlo, bo 3 byly. -Dzz'

Koleś ten twój cały projekt przestał nas fascynować. Od dawna wiedzieliśmy ,że te FAKE! Chce dowodów. Szykowałeś już betę ,a teraz mówisz ,że nie masz silnika? i tak nie zagram, zniechęciło mnie przekonanie Dzz.

http://www.youtube.com/watch?v=s17BVOpG-0o

Ja wiedziałem, że tak będzie. I wszytko w tym temacie ;)

Koleś ten twój cały projekt przestał nas fascynować. Od dawna wiedzieliśmy ,że te FAKE! Chce dowodów. Szykowałeś już betę ,a teraz mówisz ,że nie masz silnika? i tak nie zagram, zniechęciło mnie przekonanie Dzz.

Jakich dowodów. Silnik mam ten stary ale chciałbym mieć swojego autorstwa. Jeżeli nie będę miał silnika to chociaż będę coś dorabiał do bieżącego.

@EDIT

Temat do zamknięcia. Nie chcecie to nie! Ja z sqito skończymy projekt. Tylko żeby nie było, że "a nie mówiłem". Mam nadzieję, że jak najszybciej ją skończymy.

W końcu jakaś inicjatywa Polska. Brakuje mi tego. :) Wszędzie tylko chińszczyzna.

Życzę powodzenia w pracach. ;)

Nie czytałem całego topica, więc czy jest jakaś strona oficjalna?

tej gry wogóle nie bedzie. Zaczeli robić inna gra

tej gry wogóle nie bedzie. Zaczeli robić inna gra
Tylko żeby nie było tak samo jak z grą szczerbiec (chyba nie pomyliłem nazwy?). Tamta też się na początku ciekawie zapowiadała, a później klapa totalna.

Ja przeczytałem cały topic i na początku nawet się zainteresowałem grą i oglądałem rozwój tematu, a tu nagle autor nam wyskakuje z pytaniem o silnik do gry - żenada. Podejrzewam, że na początku wszystko pięknie szło, ale twórcy się odechciało, jeśli się mylę to przepraszam. ^^

Zapowiadało się pięknie, co będzie dalej ? Zobaczymy ;)

Z takim serwerem to można co najwyżej OTS Tibii postawić a nie grę 3d. Mam jednak nadzieję, że projekt wypali, a jeśli nie wypali to przynajmniej doświadczenie z robienia skryptów zostanie oraz same skrypty.

Heh autorem jestem ja. XD Grę przestałem robić, ponieważ

Szczerze mówiąc to Project Seven był wymysłem Whiskasa, który nie ma pojęcia o programowaniu. Chłopak ma extra banie, ale nie na moje umiejętności. W Project Seven by nie wypalił. Powody:

-za duże wymagania Whiskasa

-moje skromne umiejętności

No no no... ładnie, nie wiem jak wam, ale mi się podoba i chętnie ją przetestuje :].

Poprawka:

Nie zauważyłem takiej ilości stron, teraz doczytałem. No cóż szkoda, że jednak nie powstanie.

PS: post mi się 2 razy dodał :/

Zamykam. Projekt upadł, a tu zaczyna się robić spam.

Witam to znowu ja i moje MMORPG. Tym razem jest ono w 3D. Jest system skilli ( taki jak w tibi i taki ktore kastujemy ( att, buffy)), są mounty ( nie mam tylko jeszcze latajacych), fabłe opracowuje kolo. GUI przejdzie totalny "remont". Daje screena.

http://img168.imageshack.us/img168/3828/beztytuugq.png

PS. Questy nie będą polegały na idź, ubij, przyjdź i w kółko to samo.