Zombi Apokalipsa

tez chce pograc :D juz pobrałem dodatek prawie 10 gb :D jeszcze mod.Powie mi ktos na ts czy skype jak to zainstalowac?? bo ja instaluje normalnie i chce potem uruchomic to mi sie nie wlacza jakies bledy itd.

Instaluje ArmA2 free potem dodatek CA proboje uruchomic i klapa :/

I mam pytanie. Koleś na yt w jednym ze swoich filmików napisał, że dobrze mnieć dodatek Private Military Company, bo ma się lepsze teksturki. Co o tym sądzicie?

Kwestia estetyki, jeśli zależy Ci na lepszej jakości teksturach to dołożysz parę euro, jeśli nie, to równie dobrze możesz jak wcześniej pisałem zamiast Arma II, zainstalować wersję free, która ma niższej jakości tekstury, ale zaoszczędzisz na kupnie podstawki.

Ale mając Arma II + OA z "niepewnych źródeł" można nawalać przez Tunggle tak? Nie trzeba Arma II Free? Pozdrawiam

Ok działa dodatek :D wystarczyło jeszcze raz zainstalowac :)

pobieram teraz moda :D

Właśnie troszkę pograłem i trzeba przyznać, ze gra się świetnie jeśli ktoś lubuje takie klimaty, no i ponawiam pytanie o to, czy ktoś się pisze na wspólne wypady :)

Ja jestem Bardzo chętny do gry :)

Hmm, żeby stworzyć konto na Tunngle muszę czekać, aż wznowią stronę, chociaż program już działa :/ Ma ktoś konto (tylko do czasu aż będzie można się zarejestrować) pożyczyć. Kurde, przerąbane...

Nieważne. Znalazłem stare konto w głębi mojej skrzynki pocztowej. Mam jednak problem. Co wybrać przy wybieraniu karty sieciowej? Jaki wybrać adapter? Nie można teraz wejść na forum Tunngle, więc pytam się tutaj. Pozdro

Pawlikgk, ale grasz normalnie, czy przez te całe tungle?

Jest możliwość gry na NS ?

aaa no ja przez tunngle bo niemam oryginalnej wersji ;/

Sorry, o normalną wersję mi chodzi :)

Szybka sprawa: skąd pobieraliście patcha 1.60 do OA. Byle fastem :D

Jak temat o Zombi Apokalipsie (a nie o grze -,-) to mam coś ciekawego.

http://czasprzebudzenia.wordpress.com/2011/10/29/miasto-ohio-poszukuje-ochotnikow-odgrywajacych-zombie-w-ramach-testow-do-sytuacji-wyjatkowych/

Kurde, byłem pewien, że temat został stworzony z myślą o modzie do Army II. Sory.

DO LUDZI CO GRAJĄ PRZEZ TUNNGLE: Jak ominąć "CD KEY in use?" Liczę na szybką odpowiedź. Pozdro

No i masz ci babo placek :lol: ! Straciłem sporo krwi i zdążyłem nawet zaopatrzyć się w krew do transfuzji (nie pytajcie skąd :rolleyes: ), ale okazuje się, że samemu nie można tego przeprowadzić, a wolał bym nie skończyć z kulą w głowie od osób które miały pomóc :D

TS: ts3.armasite.pl:7891 jest to oficialny kanal polskiej społeczności ArmA.

Co do samej gry... proponuje wieczorem... Cree odezwij sie do mnie na gg bym zapisał, bedzie można się ustawic. Ja ostatnio mam cholernie malo czasu na granie.(nawet Diablo 3 nie skonczylem... a Guru na moim koncie juz tak :P WTF :P )

Od razu mówie każdemu: Można grac poprzez CO albo ARMA 2 + OA przez tunngle. Jest kilka serwerów ping różny do 200 max miałem. Dla tych co nie grali i napalili się na wspólną grę: żeby grać razem trzeba mieć farta zaparcie i znać ruski oraz włączyć mapę w google. Zostajemy zespawnowani na wybrzeżu w jednym z losowych miejsc. mamy troche żarcia, flary pistolet i 5 magazynków. Na początku jedyna orientacja to albo rosyjskie znaki drogowe i mapa z google lub nawigacja z gwiazd (tak, jest to możliwe).

To jak jest z Operation Arrowhead z "niesprawdzonego źródła"? :D

TS: ts3.armasite.pl:7891 jest to oficialny kanal polskiej społeczności ArmA.Co do samej gry... proponuje wieczorem... Cree odezwij sie do mnie na gg bym zapisał, bedzie można się ustawic. Ja ostatnio mam cholernie malo czasu na granie.(nawet Diablo 3 nie skonczylem... a Guru na moim koncie juz tak WTF )

Jeśli tylko będę miał czas na grę to napiszę, bo jutro i pojutrze mam zaliczenia, więc zbyt długo wieczorem nie pogram, z tego co wiem, to też na polskim forum moda się zbierają na jakimś TS'ie, ja dziś przeprowadziłem samotny atak na lotnisko (czyt. przeczołgałem się przez wioskę, potem jakieś 300 metrów czołgania się polem, na końcu przez pas startowy i schowałem się w wieży nawigacyjnej :D)!