Zombi Apokalipsa

Czy ten mod działa tylko na Steamie czy działa też na grze spoza Steam?

Działa poza steam można grać na piracie przez tunngle. Czytajcie od początku. Nie zrażajcie się pierwszą godziną. Znienawidzicie tą grę. Ja znienawidziłem, twórcy, każdy. Pierwsza godzina to próba dostania się do miasta bez zwrócenia uwagi zombie, a że jesteśmy nobkami to nie wiemy że siedzi tam mnóstwo PKerów i dostajecie banię, przy następnym odrodzeniu albo uda nam się coś zdobyć albo giniemy kolejny raz. Potem troche ogarnięcia i można zaczynać grę. Polecam ogarnięcie sobie nawigacji z gwiazd przed grą i odpalenie mapy czarnorusi w google.

Jak niby ominąc CD KKEY in use na Tunngle?

Moge zuploadowac ale wyrzucal mi virusy wiec wole nie ryzykowac.

Panowie bez takich tematów, bo to forum to nie warez, żadnych linków i instrukcji.

filmiki zyoutubowalem i przyznaje, ze troche mnie podgrzalo :o jakie koszta trzeba wliczyc dla tej rozrywki? Chodzi mi oczywiscie o te wszystkie dodatki, niedodatki, dlc czy inne pierdoly...

Wystarczy samodzielny dodatek do Arma II, zwie się Operation Arrowhead + Arma II Free, lub zwykła wersja Arma II, różnić się to będzie jedynie jakością częśći tekstur.

Nie wiem czy ArmA II free bedzie kompatybilna z dodatkiem Operation Arrowhead :). Ona jest obcieta i pozbawiona mozliwosci dodawania do niej modow.

Na steam CD-KEY do AmrA 2 i dodatku mozna kupic za grosze. Inne dodatki takie jak BAF etc. sa juz zaimplementowane w gre(doszly z którymś patchem). Jedynym minusem jest to ze sa w niskich teksturach. ALE WSZYSTKIE DZIALAJA.

Mam pytanie - jakie są rzeczywiste wymagania tej gry? Pytam bo powszechnie wiadomo iż te "oryginalne" bywają grubo przesadzone.

Pentium D (dual core) 2x 2.8GHz

2GB Ram

Nvidia GeForce 8600GT (podkręcona z 256MB na 725MB, shader model: 4)

Pójdzie mi na tym złomie? Na canyourunit.com wszystko jest na tak, tylko procesor na nie. A dokładniej procesor się nie zgadza ale jego szybkość jest odpowiednia [według tej strony... Rotfl]

Ściągnij Arma II: Free i sprawdź. bo nikt Ci dokładnie nie odpowie, chyba, że ma taką samą konfigurację.

Ogolnie bedzie zle :)

Dzis po ponad godzinnej walce z probami wejścia na servery, znalazlem taki ktory mnie interesowal :D. Gralem z koleszka z ktorym juz gramy jakis czas w ArmA 2 :). I musze przyznac ze na maxa sie wczuliśmy w klimacik :). Najlepsze bylo to ze po dojściu do Elektrogorka stanęliśmy do walki z innymi ocalałymi(jakas grupa... okolo 5). Nasza przewaga bylo to ze wczesniej znalezlismy naprawde ciekawe gnaty :). Ale ogolnie chodzi o to ze naprawde ciekawie sie walczy z przeciwnikiem a jeszcze do okola masa zombiakow :D. Aaaa i prawie naprawilismy smiglowiec....

No cóż, chyba trzeba zakupic Operation Arrowhead :D Czystą, pełną wersje mam.

http://www.youtube.com/watch?v=9M6u7TZw4aE

:D

xD

Komuś się nudziło :D

Po dzisiejszej rozgrywce stwierdzam ze kusza to piekna sprawa :)... jak mowa o zombie :D

oooo taki filmik z nudow mojego teamu :)

Ludzie lubiący serial The Walking Dead powinni byc zadowoleni :). Do ArmA 2(+dodatek) pojawił sie mod DayZ. Głównym celem modu jest przetrwanie na wyspie opanowanej przez zombi. O wszystko musimy walczyć: wodę, jedzenie, amunicje, bron, medykamenty itp :). Ale co ja będę mówić... proponuje wejść na youtube i wpisać DayZ arma 2 :). Dodam tylko ze gra w to naprawdę MASA ludzi(sprzedaż ArmA2 od czasu wyjścia moda wzrosła o 600% na steam :D ). Dodatkowym plusem jest to ze serwery zapisują stan naszej postaci. Czyli jak musicie odejść od kompa i rozłączenia się z servera postać jest zapisywana w logach servera(ocieczcie serverow jest masa i postać jest zapisana na serverze na którym graliśmy :) ).