11 sierpnia, Londyn

Dla niektórych dlatego to śmiesznie brzmi, bo wszystko idzie zamienić w "dobry humor". Religie, politykę, pracę, życie, no i "teorie spiskowe", które mają więcej w sobie prawdy niż kto by przypuszczał. Zanim przejdziecie to tematu Reptilian, polecam zapoznać się od podstawy z tematem: telewizja, leki, farmacja, gazety, szkolnictwo, jedzenie, woda. A następnie przechodzić dalej.

Czy zrozumielibyście całki nie znając podstaw dodawania i odejmowania? Tak jest z "teoriami spiskowymi", nie wolno (teoretycznie) skakać od razu do tematu Reptilian nie znając praw rządzących niższymi szczeblami. Na to potrzeba lat, a nie tygodni. Całki też wam wydadzą się totalnie bez sensu, tak jak teraz Reptilianie. Uczcie się od podstaw!

Czyli jednak istnieje jakakolwiek nadzieja na to, że w przyszłości zostanę sławnym trenerem pokemonów,Ale chwila,chwila przecież pokemony nie istnieją a co jeśli jaszczuroludzie czy jak tam wolisz ''reptilianie'' to tylko przykrywka żebyśmy nigdy nie dowiedzieli się o istnieniu pokemonów.A one tym czasem rozmnażają się pod ziemią jak króliki i 11 sierpnia za atakują?.

Jeśli wydaje Ci się to bez sensu, to może zacznij uczyć się od podstaw?.

Właśnie mi mój informator przysłał zdjęcie jednego z nich, zdjęcie pochodzi z pewnych źródeł więc nie ma tu mowy o photoshopie czy czymś innym.Tym samym udowodniłem, że pokemony istnieją.

http://imageshack.us...63c4bc4cdb.jpg/

Bardzo polecam zapoznać się z tematem MILAB (inaczej uprowadzenia)

http://davidicke.pl/...dzenia-f78.html

Psiryju zostań moim miszczem !!!!! A tak na poważnie to kto wie. Ale tej jedenastki to za ch*ja nie widze.

Darklord, pokemony?! zacznij od podstaw...

A tak w ogóle, to potrzebuje pomocy bo reptilianie porwali mi młodszego brata, i chcą zgwałcić mu mózg wpajając magię astralną!

jak to nie widzicie 11 sierpnia przecież są dwie kreski... jedno mnie bawi :) karty zostały stworzone w 95 a igrzyska olimpijskie z tego co mi wiadomo ustanawiane są w danym kraju z 8 letnim wyprzedzeniem tak więc, osoby które to stworzyły były jasnowidzami, że akurat zostanie wybrany Londyn w 2012 ?

Zamiast pisać na temat tych twoich ''potwierdzonych faktów'' i ''niepodważalnych dowodów'' podał byś przynajmniej jeden o istnieniu jaszczuroludzi:).Nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie jak tam twoja nauka magi ognia?:).

Najlepszy dowód na istnienie Reptilian, to rozmowa Davida Icke'a z Credo Mutwa, afrykańskim szamanem.

Tu masz pierwszą z dwudziestu dwu części. Wywiad z 1998 roku.

[media=]

Dawno temu obejrzałem całe, i naprawdę robi wrażenie. Jego inteligencja, wiedza i charyzma.

Ja też mam jeden dowód:

''Wszystkie starożytne księgi, w tym Biblia, odnotowują niezwykły wkład istot gadoidalnych w rozwój ludzkości. Wąż pojawiający się w ogrodzie Eden to reptilianin dokonujący zaszczepienia w ludziach gadziego pierwiastku dającego im poznanie dobra i zła.''

A jakiego dowodu byś chciał? By ci ktoś gadziego trupa pod mieszkanie zostawił? Byś mógł go polizać, powąchać i sekcje zwłok zrobić? Takie rzeczy tylko w T-Mobile.

Chciałbym jeszcze seksowną reptiliankę do łóżka, międzygatunkowy seks zawsze mnie to kręciło..,

Gdyby jakiś admin uważał, że przesadzam to niech mi da jakoś znać powiedzmy warn czy coś w tym stylu:).Bo nie wiem czy przesadzam, ale aktualnie mam dobrą zabawę.

Ok, to teraz na serio. Jakiego dowodu się spodziewasz? Jaki by cię usatysfakcjonował?

Już nie potrzebuję wszystko stało się jasne.Przez tyle lat byłem głupi na szczęście dzięki wam się obudziłem, w sumie nie wiem jak wam za to podziękować, ale coś wymyślę.

Dobra uciekam, psiryj dostał bana więc:

nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg

To może Centaury, Meduzy itp. też istnieją, bo we wszystkim jest ziarnko prawdy.

To może Centaury, Meduzy itp. też istnieją, bo we wszystkim jest ziarnko prawdy.

to meduzy też tak naprawdę nie istnieją? całe życie w kłamstwie GODDAMNIT

Trolling, trolling.. EVERYWHERE :D Ja tak samo jak inni nie widzę tam 11 sierpnia ;)

Taaa a Maria niebyła Niepokalana tylko została zaplodniona metodą in vitro i tak narodzil sie Jezus który jest jednym z Nfilin.Chrześcijanstwo temu sie rozwinęło bo ludzie dali się omami jego telepatii i poszli za nim.Cudów nie było wszystko poprostu to jedna fikcja wkodowana w ewangelie i spisama :lol: .

@Dwarfar inteligencja, wiedza i charyzma Hitlera też robiła wrażenie na ludziach.

Ok, to teraz na serio. Jakiego dowodu się spodziewasz? Jaki by cię usatysfakcjonował?

Koleś, szukasz domysłów jakiś fanatyków na YT i sam sobie reszte dopisujesz z głowy... Niezbyt to przekonujące, nie?

zobaczymy czy coś sie dziś stanie