d*pa, nie sprawdziło sie
11 sierpnia, Londyn
Stety czy niestety?
Te karty to jakiś szajs, można sobie nimi co jedynie d*pę podetrzeć...
chyba chodzi o 14;55 czasu miejscowego czyli 15;55 u nas^^
Jest nadzieja jeszcze
Taa nadzieja -,- Te karty to shit ! I tyle bynajmniej MI sie tak wydaje !
ludzie po fakcie dopiero doszukują się w nich jakiejś prawdy.
No trudno żeby ktoś miał informację że Pentagon będzie miał jakieś tam problemy czy może też 11. Września?
Jak dla mnie to jest Ciekawe, może fake a może ta karta odnosi się do Tsunami gdzie pierwszy wstrząs był o 14:55?
Jeszcze tylko kilka minut i wielkie rozczarowanie ;C
i nie bylo buuuum
I przez cały dzień nic. Oczywiście to oznacza że ktoś źle odczytał datę albo "elity" postanowiły zagrać miłośnikom teorii spiskowych na nosie i wycofać się z zamachu, prawda?
Teraz pewnie niektórzy stwierdzą, że administracja współpracuje z iluminatami, bo "oświecony" Psiryj, który głosił ludziom prawdę, został zbanowany...
A jak moglo byc inaczej?
Tak?
Kocham administrację tego serwisu!
I tak w ogóle, to nie smutajcie, kto powiedział, że 11 sierpnia, to w tym roku? Może za kilkanaście lat Londyn znowu dostanie możliwość organizacji Igrzysk?
Taa tylko, że jak zauważyliście na kartach nic nie mówiło o 11 sierpnia, może ktoś wymyślił tą datę. A igrzyska trwają..
Raczej chodzi o te deski, które ustawiły się w II (11, chociaż idąc tym tropem, powiedziałbym, że to dwa;p). Nie wiem tylko, skąd wytrzasnął 8 (VIII)..
Chyba nigdzie nie było wspominane o sierpniu, ale mówią o tym barwy igrzysk.
Ludzie przecież to nie chodziło o igrzyska tylko o trzęsienie ziemi w Japonii czy coś Japończycy mają podobny zegar do Big Bena, a godzina to 11:13-pierwszy wstrząs. Kiedyś coś tam było
Ludzie przecież to nie chodziło o igrzyska tylko o trzęsienie ziemi w Japonii czy coś Japończycy mają podobny zegar do Big Bena, a godzina to 11:13-pierwszy wstrząs. Kiedyś coś tam było
Yhy a co mają do tego kolory olimpijskie? + tytuł karty świadczy o mnogiej liczbie katastrof, może zegar odpowiada za jedną, kolory za inną.
Moża za 4 lata? Wymyślił sobie, że 11.08. ale IO są co 4 lata. Nie muszą być koniecznie te.