11 sierpnia, Londyn

Za 4 lata jest w Rio de Janeiro.

Jak już się dałem ponieść teorią spiskowym, to ta karta wcale nie oznacza, że takie coś się stanie na tej Olimpiadzie. Ci ludzie z tymi koszulkami mogą być w Rio de Janerio, a takie coś może stać się w Londynie.

O patrzcie ktoś zrobił ładne zestawienie

a6fc33d52958dc19f1204375e3c5b8cd.jpg?1344758777

@Up no bardzo ładne :D Ale jakoś mnie to nie przekonuje. Dla mnie to głupoty wyssane z palca i ten gościu co robił "zestawienie" musi mieć wyobraźnie że hoho.

@up up Wszystko prawdziwe, tylko to z Barackiem Obamą.. nie rozumiem.

jesłiken - nekiłsej, gdzie tu tenkjusatan?

Tak. Czyli jeśli byłbym fanem teorii spiskowych i wyszedł ze znakiem jakiejś tajnej organizacji, to znaczy, że do nich należę i się ujawniłem? LOL

WIedziałem, że Matrixa zrobili Srilluminaci, dlatego jest taki pogmatwany.

Btw. chyba z tym ogniem się sprawdza panowie :D ! W Londynie właśnie zapaliły się jakieś śmieci. Ponad 200 strażaków walczy z wielkim pożarem zakładu przetwarzania odpadów.

Matrix jak matrix, ale teledyski Lady Gagi, Beyonce, JayZ i Rihanny są naładowane Illuminatami jak nic. Co chwile są takie gesty jak zakrywanie jednego oka, trójkąty, czarne ptaki i ludzie bez oczu lub ludzie manekiny. Ktoś pomyśli "Po co to wszystko? Przeciez to na mnie nie działa". Ale widocznie ktoś to robi nie bez powodu, jakby ich to jarało że te symbole się pojawiają.

A moze jednak działa tak jak kiedyś wciskali "efekty podprogowe" w reklamy gdzie przez ułamek sekundy pojawiał się obraz, który rejestrował tylko nasz mózg a oczy nie zdążyły bo widzimy tylko 30 FPS.

Z tą muzyką jest jeszcze jeden bajer ale zapomniałem jak się nazywa, chodzi o to że tworzą muzykę zawsze na takim samym podkładzie i ZAWSZE dzięki temu zabiegowi te piosenki są hitami. Na youtubie gdzies jest zestawienie tych piosenek.

Katy Perry, niby taka sympatyczna, skromna a w "E.T" w pewnym momencie przez ułamek sekundy widać dziki sex jakichś kóz ;/

No, przyznam że ciekawie to wygląda.

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw&feature=endscreen

tutaj wyszukałem filmik z takowymi ,,znaczkami,, :).

Ale mimo wszystko nie przekonuje mnie to, bo po co niby mieli by się ujawniać, i co da im umieszczenie jakiegoś znaku w filmie, itp...

Ah... szkoda że nie ma psiego ryja. :(

Po pierwsze, 80% tego filmu to symbol tzw. oka opatrzności, m.in. symbolu Trójcy Świętej, a nie jakichś illuminatów. Samo oko, jak i oko zamknięte w trójkącie, to niejednokrotnie bezpośrednia symbolika Boga, więc tak, będzie tego trochę w mediach, gdzie byście nie spojrzeli. Kolejne 10 procent filmu, to zwykłe trójkąty i piramidy. Serio? Nie wiedziałem, że na stereometrii podświadomie dostawałem informacje z kosmosu o bzdurnych teoriach spiskowych. Pewnie w którymś zadaniu wyszło 9,11, a ja mogłem to przewidzieć :< Ostatnie 10 procent, to występowanie liczb 11 i 9 w różnych wariantach, co jest ZWYKŁYM ZBIEGIEM OKOLlCZNOŚCI. Są tysiące, dziesiątki tysięcy różnych filmów na przestrzeni lat do 2001, w których występują setki milionów minut akcji, podczas których rzeczywiście kilka razy pada kombinacja tych cyfr. Mówię tu tylko właściwie o przykładzie terminatora, bo reszta jest niemiłosiernie naciągana (za pięć dziewiąta - wiedz, że coś się dzieje). Inna sprawa, że jakby to zbiegiem okoliczności nie było, to w jakim celu ktokolwiek rządzący światem miałby zdradzać swoje intencje odnośnie masowych mordów i robić to w dodatku z użyciem simpsonów x.x musiałby być kompletnym kretynem... Gdyby istniał.

Jedynym poważnym spiskiem, jeżeli na ten temat schodzimy, który wydaje się być dla mnie prawdopodobny, to śmierć Bin Ladena. Według mnie Bin Laden żył (niewykluczone, że wciąż żyje) w momencie ogłoszenia jego śmierci przez rząd amerykański.

ps. najbardziej rozbawił mnie ten dym :D stare konie, a nadal w bajki wierzą ;c

@2Up nawet nie wiedziałem że tyle tych znaków w filmach.

Dym dymem, ale te słowa Obamy... Ludzie nadal wierzą że jak się puści piosenki albo słowa od tyłu to się usłyszy tajne wiadomości?

Jak smiecie wy niegodni:

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Poklon-sie-przed-czarnym-papiezem,wid,10542310,wiadomosc.html#czytajdalej :lol: .

@Up ooooo nie przecież nowe wybory prezydenckie w ameryce za nie długo !!!!!!!

Pod tym kwejkiem co Koneser wstawił pojawili się fani tych teorii i ich bronili. Tyle, że za każdym razem jak ktos dokładniejszych wyjaśnienień to" sam szukaj ja nie wytłumaczę". Sami się w tym Gmatwają. Ten kto interpretuje to wszystko jako globalny spisek ma ostrą paranoję i powinien się leczyć psychiatrycznie.

LOL. Wczoraj-dzisiaj sobie spałem i śniła mi się III Wojna Światowa.

Idźcie precz!

Wyraźanie słychać słowa thank you Satan, i ludzi powtarzających to samo.

[media=]

chyba ktoś tu słyszy, to co chce słyszeć ;x

Raczej nie. Ja od samego początku nie sugestując się co "niby" ma się tam słyszeć, słyszałem "Dziękujemy ci Szatanie."