Nawet jeśli to prawda, to Obama nie pisze sobie przemówień...
On je dostaje. Dla takiego mózgu, pisanie przemówień byłoby zbyt wielki obciążeniem.
Nawet jeśli to prawda, to Obama nie pisze sobie przemówień...
On je dostaje. Dla takiego mózgu, pisanie przemówień byłoby zbyt wielki obciążeniem.
A który prezydent sam sobie pisze przemówienia? Wszyscy oni są manipulowanymi nic nie znaczącymi pionkami w tej grze.
Obama sługą szatana. Dobre.
Kurcze taka świetna, niekomercyjna artystka a tu też wyskakuje z symbolami illuminati. Zawiodłem się ;|
Kto powiedział że nienawidzę takich teorii? Mnie one po prostu śmieszą, i tyle. Może dlatego że za cholerę nie wiem jak można pomylić "nek ju sej" (czy co to tam jest) z "fenk ju sejten". Oczywiście, przy odpowiednim nastawieniu, liczeniu na takie słowa itd. można coś usłyszeć, ale to bardziej kwestia tego że CHCEMY to usłyszeć.
BTW. Czemu Obama miałby dziękować szatanowi? Przecież to "elity" wyciągnęły go na ten stołek. A nawet jeśli to nie on, to po co te "elity" miałyby wymyślać takie słowa? Przecież dawniej ponoć kierowano ludzkością za pomocą religii, więc szatan to też ich wymysł.
Wracając do tej śmiesznej infografiki z kwejka. Widzicie, karty są opisywane tak jak to wygodnie. Przy wypadkach w Tokio jest opisane dlaczego karta nazywa się Combined Disasters (ciekawe tylko, że tak naprawdę to wszystko spowodowało trzęsienie ziemi...), ale czemu nie powiedziano dlaczego dwie wieże nie są oznaczone jako Terrorist Attack tylko Terrorist Nuke? Ja tam atomówki nie widziałem. Nikt też nie mówi o ogniu w Pentagonie - zresztą, jak można było przewidzieć że samolot wpadnie w Pentagon, skoro to ludzie w środku zaatakowali terrorystów? No nikt chyba o zdrowych zmysłach nie wymyśli teraz, że Iluminaci postanowili że terroryści porwą samolot, a potem zostaną zaatakowani przez pasażerów i przypadkiem uderzą w Pentagon. No chyba że twórca był jasnowidzem. Wycieki ropy to nie jest coś co zdarzyło się raz w ciągu stulecia, a Tokio raczej z racji umiejscowienia jest narażone na trzęsienia ziemi. Obrazka z filmem i katastrofą w zatoce meksykańskiej nie skomentuję - ktoś po raz kolejny daje nam znać że coś się stanie. Cholera, od dzisiaj chodzę na wszystkie premiery, będę wiedział gdzie na pewno NIE wyjeżdżać żeby przeżyć. Podobnie z buźką z dymu - to także robota Iluminatów! Manipulacja prawami fizyki na naszych oczach, tak żeby zdjęcie robiło nam stracha!
Nie, naprawdę, nie jestem w stanie w coś takiego uwierzyć. To dla mnie po prostu bzdury bez sensownego podparcia, wszystkie wasze "dowody" to tak naprawdę poszlaki albo wasza wiara. A ja zwyczajnie wolę zająć się ŻYCIEM, zamiast szukaniem spisków, którym i tak się nie przeciwstawię (z Bruca Willisa we mnie zbyt wiele nie ma, więc świata nie uratuję). Ot, taka komformistyczna bestia ze mnie jest, że wolę skupić się na sobie, przyjaciołach i rodzinie niż spiskach na temat przejęcia ziemi przez jaszczuroludzi, szatana czy też dzikie chomiki żywiące się ludzkimi gałkami ocznymi.
PS. Ponawiam czyjeś pytanie: po co elitom władza nad światem i ludźmi? Po co do tego dążą, co z tego będą mieć? Przecież i tak mają wszystko co zechcą.
@up tak to sobie tłumacz.
Zaatakowanie Pentagonu było zamierzone i udało się uszkodzić jego część. Pomyliło ci się z kolejnym atakiem, w którym pasażerowie zaatakowali terrorystów i doprowadzili do rozbicia się na jakimś odludziu.
T
Myślisz, że dzięki komu Rihanna, Nicki Minaj, Katy Perry itd. osiągnęli taką sławę? To samo dzieje się ze wspomnianą przeze mnie Florence, kiedyś niekomercyjny zespół, którego spotkać możnabyło tylko na stacjach typu Rebel TV i internecie a teraz jej piosenki są już w najgorszym syfie jakim jest eska, viva, mtv. Wszystko dzięki illuminatim, których 'reklamują' w swoich teledyskach.
Buźkę w dymie wymyślili ludzie, nie iluminaci.
Wycieki ropy - czekam na linki z informacjami o ogromnych wyciekach ropy w latach 1992-2010.
@up tak to sobie tłumacz.
Dobre. Moim zdaniem na przykład osoby piszące takie pierdoły jak ty mają szare, nudne życie więc wymyślają i wyszukują takie bajeczki by choć na chwilę poczuć, że są w jakimś stopniu ważniejsi. Tyle
Myślisz, że dzięki komu Rihanna, Nicki Minaj, Katy Perry itd. osiągnęli taką sławę? To samo dzieje się ze wspomnianą przeze mnie Florence, kiedyś niekomercyjny zespół, którego spotkać możnabyło tylko na stacjach typu Rebel TV i internecie a teraz jej piosenki są już w najgorszym syfie jakim jest eska, viva, mtv. Wszystko dzięki illuminatim, których 'reklamują' w swoich teledyskach.
Rozumiem, że Bieber w takim układzie jest jakimś ultra illuminackim czempionem?
@up tak to sobie tłumacz.Zaatakowanie Pentagonu było zamierzone i udało się uszkodzić jego część. Pomyliło ci się z kolejnym atakiem, w którym pasażerowie zaatakowali terrorystów i doprowadzili do rozbicia się na jakimś odludziu.TMyślisz, że dzięki komu Rihanna, Nicki Minaj, Katy Perry itd. osiągnęli taką sławę? To samo dzieje się ze wspomnianą przeze mnie Florence, kiedyś niekomercyjny zespół, którego spotkać możnabyło tylko na stacjach typu Rebel TV i internecie a teraz jej piosenki są już w najgorszym syfie jakim jest eska, viva, mtv. Wszystko dzięki illuminatim, których 'reklamują' w swoich teledyskach.Buźkę w dymie wymyślili ludzie, nie iluminaci.Wycieki ropy - czekam na linki z informacjami o ogromnych wyciekach ropy w latach 1992-2010.
Pardon, co do ataku na Pentagon się zgadzam - on był zamierzony, nieco mi się popierniczyło, my bad. Inna sprawa że ja tam ataku na karcie nadal nie widzę - może jestem ślepy. Zresztą, nie wiem czy wybór tak strategicznego obiektu dla ju-es-ej jako atakowanego na karcie [w grze o takiej tematyce] to coś tak bardzo zaskakującego, ale nie będę na ten temat dyskutować.
Co do zespołów, to swego czasu na takiej Vivie puszczano na przykład Papa Roach, Linkin Park, Scootera, Rammsteina (no, przynajmniej America od Rammsteina, nie wiem jak z resztą), Mansona... możesz mi pokazać, gdzie reklamowali Iluminatów? Polscy hiphopowcy, których nasza Viva z uwielbieniem puszczała przez kilka lat też promowali elity?
Gdzie karta pokazywała WIELKI wyciek ropy? Ja tam widzę po prostu wyciek ropy, kawałek dalej tonący tankowiec, a jeszcze dalej - raczej czystą wodę. Takie katastrofy przecież się zdarzały, prawda?
EDIT: Tak btw, to argument "tak to sobie tłumacz" jakoś mnie nie rusza, jedynie pokazuje że druga strona nie ma zbyt wielu argumentów (jedyny celny to wytknięcie mi błędu z Pentagonem).
Wspomnicie moje słowa ;* mwhahahahaha
Pardon, co do ataku na Pentagon się zgadzam - on był zamierzony, nieco mi się popierniczyło, my bad. Inna sprawa że ja tam ataku na karcie nadal nie widzę - może jestem ślepy. Zresztą, nie wiem czy wybór tak strategicznego obiektu dla ju-es-ej jako atakowanego na karcie [w grze o takiej tematyce] to coś tak bardzo zaskakującego, ale nie będę na ten temat dyskutować.Co do zespołów, to swego czasu na takiej Vivie puszczano na przykład Papa Roach, Linkin Park, Scootera, Rammsteina (no, przynajmniej America od Rammsteina, nie wiem jak z resztą), Mansona... możesz mi pokazać, gdzie reklamowali Iluminatów? Polscy hiphopowcy, których nasza Viva z uwielbieniem puszczała przez kilka lat też promowali elity?Gdzie karta pokazywała WIELKI wyciek ropy? Ja tam widzę po prostu wyciek ropy, kawałek dalej tonący tankowiec, a jeszcze dalej - raczej czystą wodę. Takie katastrofy przecież się zdarzały, prawda?EDIT: Tak btw, to argument "tak to sobie tłumacz" jakoś mnie nie rusza, jedynie pokazuje że druga strona nie ma zbyt wielu argumentów (jedyny celny to wytknięcie mi błędu z Pentagonem).
True x4, wycieki ropy zawsze były, z tankowcami też co jakiś czas są sytuacje. Takie rzeczy łatwo przewidzieć, ponieważ nie jest to akcja za 5zł, w której każdy może uczestniczyć. Jedynie o czym można dyskutować to jakiś Pentagon czy jakiś WTC. Co do samej gry, jak pisałem wcześniej - tylko idiota zdradza swoje zacne plany, za duże pieniądze wchodzą do stawki.
Kheldar-multikonto Psiryj'a:D.
Najlepszy temat od początku mojej przygody z tym forum ludzie wierzący, że obama przez mówienie 'yes we can' czci szatana hahaha.Kheldar i jego teoria z zespołami do teraz nie mogę uwierzyć jak mogłeś coś takiego napisać.Ten filmik z symbolami na prawdę jak głupim trzeba być żeby myśleć, że figurka czy coś tam w kształcie cyrkla czy innego paskudztwa jest umyślne wtopiona w tło, żeby kontrolować ludzi..............................................................
figurka czy coś tam w kształcie cyrkla czy innego paskudztwa jest umyślne wtopiona w tło, żeby kontrolować ludzi..............................................................
Nie wiadomo jaki cel mają w tym illuminaci, nwo itd., ale umieszczone są one celowo.
Te organizacje nie są wymysłem kogoś komu się nudzi w domu, bo Metin się znudził. Radzę wam sobie o nich poczytać a dopiero później brać się za komentowanie.
Pozdrawiam serdecznie.
a co powiecie o grze assassin creed?? logo gry to trojkat .Walczysz przeciwko "złym" ludziom połączcie to:)
Nie ma że trójkąt czy kółko. To są charakterystyczne symbole a tu konkretnie chodzi o OKO W PIRAMIDZIE, nie mylić z chrześcijańskim okiem w trójkącie.
Radzę wam sobie o nich poczytać a dopiero później brać się za komentowanie.
Jasne, na pewno bardzo dużo dowiem się o super-hiper-ultra-mega tajner organizacji czytając wypociny jakiś nastoletnich, znudzonych życiem fanatyków na necie...
To co jeszcze robisz w tym temacie? Nie interesuje cię to to baj baj.
To co jeszcze robisz w tym temacie? Nie interesuje cię to to baj baj.
U mad? Czy po prostu skończyły się "argumenty"?
Moje argumenty do ciebie nie trafiają. Żegnam.