U mad? Czy po prostu skończyły się "argumenty"?
Jego argumenty skończyły się w tym momencie:
Wspomnicie moje słowa ;* mwhahahahaha
U mad? Czy po prostu skończyły się "argumenty"?
Jego argumenty skończyły się w tym momencie:
Wspomnicie moje słowa ;* mwhahahahaha
Moje argumenty do ciebie nie trafiają. Żegnam.
No wiesz, argument że Kate Perry reklamuje illuminatów w swoich teledyskach i dlatego jest sławna nie trafi raczej do osób które potrafią samodzielnie myśleć
A popros... Wyjaśni mi ktoś czym się różni trójkąt Trójcy Przenajświętszej od trójkąta iluminatów?
@down aa, no tak.. nie doczytałem
A już pisałem, u illuminatów jest to piramida, czyli ostrosłup a u chrześcijan figura płaska - trójkąt.
Illuminaci, nwo itd. mają ogromne wpływy na takie gwiazdy jak Katy Perry itd. Tacy z was prości ludzie, zero zdolności interpretacji, IQ=61 (pies ma 60, ale wy umiecie czytać i pisać)
Ok, karty sklamaly, nie bylo ataku w Londynie! Jak to?! Ja wam powiem! Iluminaci dowiedzieli sie, ze caly swiat wie o kartach (jak oni zdobyli te tajne informacje, jak oni je rozszyfrowali, to bylo takie misterne?!) i postanowili przelozyc atak, nie wiem na kiedy, a wszystko po to, aby niedowiarki mialy jakies argumenty przeciwko ich istnieniu! Teraz, kiedy atak spalil na manewce, wielu przeciwnikow teorii ich istnienia bedzie mialo argumenty, a to sprawi, ze uwaga ludzi zostanie oslabiona, uspiona! Dzieki temu beda mogli wydac nowe karty i tam, aby caly swiat sie dowiedzial, bo po co kogokolwiek zaskakiwac, beda wszystkie dane, ukryte pod postaciami symboli, dotyczace kolejnych zamachow! A potem wydzadza gre komputerowa, w ktorej w jednym pomieszczeniu, ukryja swoj symbol i kilka cyfr, oznaczajacych date kolejnej akcji, a obok bedzie plakat przedstawiajacy zaginiona antlandyde, bo to tak naprawde ich siedziba i widza o tym wszyscy, tf, tfu, znaczy sie tylko elyty.
Co za brednie. Gdyby to wszystko bylo prawda, to po cholere ci goscie mieliby wydawac jakies karty, wsadzac wszedzie pelno znakow i innych gowien, no po co? Po to, aby ludzie mieli szanse poznac ich zmaiary? To pieprzenie, okropne, zabawne, dajecie sie zmanipulowac jakims gowniarzom nie majacym nic lepszego do robot, ktorzy wypisuja brednie w sieci, produkujac do tego jakies indoktrynujace filmiki, fajnie montowane, wyrafinowane do tego, a wy wszystko lapiecie i dajecie sie wodzic za nos. Szubienica dla tego, kt oto wszystko nakrecil i doprowadzil do obecnego stanu rzeczy.
Nie zdziwie sie, jesli rzeczywiscie istnieje jakas grupa, ktora sprawuje w pewnym stopniu wladze nad swiatem, ale z pewnoscia nie bedzie to wygladac tak absurdalnie, jak to, co w tej chwili pare osob probuje nam wcisnac.
@Dzz
Po co wydawali te karty? Żeby zasiać w nas ziarno niepokoju.
A czemu odwołali atak? Ażeby uśpić naszą czujność i wbić swe szpony w uśpione serca.
Troll Mode off.
@DzzPo co wydawali te karty? Żeby zasiać w nas ziarno niepokoju.A czemu odwołali atak? Ażeby uśpić naszą czujność i wbić swe szpony w uśpione serca.
Ale to Templariusze wydali te karty, bo mają wojnę z Iluminatami, bo ci ukradli ich złoto. Wiem, bo tak było w Deus Exie
Nie mogliby się po prostu połączyć ze sobą? Przecież chyba mają taki sam cel? Po co się rozdrabniać?
Ludzie! To Illuminati wydali te karty!
@VampirX4 Bo chcą władać światem NIEPODZIELNIE!
Co wy wszyscy gadacie... ja gram templarem i wale z aksa, a mój kolega gra illuminatem i wali z różdżki!
A tak w ogóle, to kolejny bezsensowny temat z cyklu ,,Your argument is invalid!,, się zrodził, i z dyskusji o kartach, mamy dyskusję o jaszczuroludziach, templariuszach, i kto wie czym jeszcze.
LUDZIE, NEWS Z OSTATNIEJ CHWILI!
SRILLUMINACI TO ŻYDZI! TO ZMIENIA POSTAĆ RZECZY!
#Up
Hmm. Widze, ze niezly z Ciebie ignorant.
Nie wiem jak dla niektorych, ale dla mnie to jest w miare oczywiste, ze w tym swiecie nie ma ladnie ulozonego systemu i spiski maja swoje miejsce w rzeczywistosci (wiadomo - nie wszystkie, ale mysle ze spora wiekszosc).
A już pisałem, u illuminatów jest to piramida, czyli ostrosłup a u chrześcijan figura płaska - trójkąt.Illuminaci, nwo itd. mają ogromne wpływy na takie gwiazdy jak Katy Perry itd. Tacy z was prości ludzie, zero zdolności interpretacji, IQ=61 (pies ma 60, ale wy umiecie czytać i pisać)
Oho, wielki yntelygent się znalazł. Możesz w końcu odpowiedzieć na mojego posta, czy nadal brak argumentów?
Spiski jakieś są, ale nikt nie spiskuje przeciwko całemu światu. A system się układa poprzez politykę tych którzy zwyciężają. Taka prawda.
To nie Iluminaci stworzyli te karty tylko Steven Jackson -,-'. Może temat Iluminatów zostawcie w spokoju, a weźcie się za temat NWO. Wiem, że oba tematy są powiązane, ale przynajmniej jak najdalej będziecie się trzymać od tematu wam nieznanego i tak bardzo wyśmiewanego.
W 1996 Steven Jackson stworzył grę planszową, którą nazwał po prostu "Illuminati".[2,3,4] Wcześniejsze wersje tej gry stworzył w latach 80-tych. Grasz w tę grę używając zestawu kart ukazujących ataki terrorystyczne, epidemie, sztucznie stworzone choroby, redukcję populacji, itp. Celem w tej grze jest mobilizacja zasobów, by stworzyć wojny, rewolty, ataki terrorystyczne, wpływać na umysły publiki, obalać rządy, etc.
Może Steven Jackons był Illuminatem?
Plis, Dwarfar, nie zabieraj nam topicu!
jak czytam komentarze nie których to zastanawiam się czy oni naprawdę w to wierzą i piszą serio czy to po prostu jest trollowanie... Spinaliście się z tymi kartami, jak nic się nie stało to teraz spinacie się, ze to zrobili specjalnie, aby uśpić czujność... Koleś zrobił karty w których chodziło właśnie o takie katastrofy, za kilka a może kilkadziesiąt lat coś się stanie takiego co jest na kartach i znów będzie przeżywanie tego... Najbardziej mnie śmieszy, że illuminaci mają wpływ na muzykę i to oni promują gwiazdy,nie wiedziałem czy z tego się śmiać czy płakać.. Od muzyki są wielkie korporację, które to one wybierają sobie najgłupszego człowieka na którym najwięcej zarobią a później robią z niego gwiazdę a nie illuminaci a to że raz na jakiś czas gdzieś się spotka symbol trójkąta czy też podobnego znaku illuminatów to nie znaczy, że to oni już tym sterują, przecież to jest zbieg okoliczności.. Jedyne co z takich spisków mogę uwierzyć to NWO, bo to naprawdę, jak się dobrze zastanowić to wszystko zmierza w tym kierunku ale to nie ten temat. Tak więc są na świecie Illuminaci, ale jeśli już to jakieś małe grupy lub sekty co się uważają za Bóg wie kogo...
@dadziu
Wiedziałem, że Doda to Illuminat!
A tak na serio, to czułem zawód w postach, że nic w Londynie nie wybuchło 0.0
Może Steven Jackons był Illuminatem?[media=] Plis, Dwarfar, nie zabieraj nam topicu!
Czyli mam rozumieć, że chcecie się tylko ponabijać z Psiego Ryja? Koniec poważnej dysputy?
Ale my nawet nie włazimy na temat magii ;(
A skąd ty takie trudne słowa znasz?