5 gier ale tylko jeden Team

Dobra jak już mówiłem miały być wyniki o 17.30 więc:

Stwierdzam że więcej głosów jest na SIlkroad (jednak niewiem na jaką wersję) :D

A po niej jest Hero Online też ma swoje plusy :P

Ja osobiście będę musiał dla siebie sprawdzić te gry :) a wy zróbie może 2 tematy jedna osoba o gilidi/team silkroad a druga o hero online i obie strony będą mieć swoich ludzi ja dojde do tego teamu jak stwierdze która mi się gra bardzo podoba ;)

To wszystko z mojej strony wam też dziękuję i zobaczymy co dalej :D

Po co rozdzielać na dwie grupy i tak nie jest nas dużo. Wybierzcie silkroad lub hero i tyle. Mi to lotto, żeby tylko było z kim pograć.

Ale np. jak ta osoba chce Hero to nie zagra w SRO i zaś na odwrót to raz a dwa to wgl. jaka wersja SRO ???

Ja jestem za isro raczej .

Jak ty jesteś za zwykłym to ustalcie sb teraz jaką wersję i git :D

Co do pomysłu, żeby dzielić się na dwie grupy to też uważam, że nie jet to najlpeszy sposób. Będziesz musiał dokonać wyboru pomiędzy tytułami samemu.

Jeśli wybierzesz silkroad to wiadomo, że isro. Jednak wersja SRO-R, dużo przyjemniej się gra na tej wersji :) Jeśli chodiz o IS to w silku masz różne bajery, ale zasadniczo nic czego nie możesz zdobyć lub kupić za golda w grze.

Ja jestem za isro, obczaiłem moje stare konto z bowem 80lvl i mam tam jeszcze gold ticketa na 4 tygodnie, ponad 300M golda i inne pierdółki.

Na zwykłym sro też mam chara, ale moim zdaniem nie ma sensu tam grać, bo ludzie szybko się wykurszą. Na SRO-R można wspólnie robić questy, których jest dużo więcej, lecz grindu nie eliminują. Prócz tego mniej SP potrzeba na skile, co eliminuje konieczność długiego farmienia.

Mi już nie chodzi o tego chara ale o tego ticketa ale jeśli wolicie sro-r to się dostosuję, nie ma problemu ;)

A może spotkamy się na TS i podejmiemy razem decyzje?

Wybierzcie cos ale gramy wszyscy od nowa jak cos;p

no oczywiscie że od nowa ja bym pogral w SIlkroad

Dalej mowcie ktory gramy bo juz 2 dzien to wałkujemy....

trzeba podjąć decyzje i grajmy W KONCU W TEGO SILKA !!..

a hero online nie przyada do gustu skill za skilem skila pogania

To jak większość silka to chodźmy na tego sro-r na serwer merv bodajże.

załorzyciel tematu podziękował więc ktoś kto się zna na oby dwóch grach niech podjemie decyzje a ja czekać nie będę aż zdecyduje która gra mu bardziej przypadnie do gustu

Ja polecam Hero, mogę pomóc, wytłumaczyć.

Decydujcie wy.

Dobra to co wybieramy tego

SRO-R !!

ZASSYSAC TĄ GIERKE I O 20;15 Podam ts3 na którym wybierzemy serwer

ts39.net-speak.pl:6300 kanał ~-=League of Legends=-~Silkroad haslo 123 wbijajcie ja zasysam

http://www.joymax.com/silkroad-r/

tutaj link do pobrania