Oni myślą że nam się to znudzi?! Ciekawe kto stoi za tym atakiem... Mam nadzieje że Polscy hakerzy.
ACTA i SOPA
anonymous atakuja bo siedze na ircu nie powiem ze tez trochę pomogłem :)wy tez to zrobcie ukryjcie ip i sciagnijcie loic lub HOIC i dobry vpn

przez pomoc masz na mysli udostepnienie kompa dla hakerów? brawo dla ciebie... jeszcze się tym chwal
Musiałem Do czegoś takiego powoli świat zmierza.
świat do niczego nie zmierza, nie przesadzajcie, a właściwie to pozyjemy zobaczymy
Rzeczywiście to Anonymous? Popieranie tych hakerów uyważam za dobre? Wiecie czemu? No zgadnie ktoś kto chce dobra, wiem że hakerstwo jest nielega;lne, lecz do czego trzeba się zniżyć walcząc z prawem, dla nas mimo DEMOKRACJI, niedostępnego. Cieszę się że chociażAnonymous interesuję sie NAPRAWDĘ, a nie jak nasi politycy, pogadamy zobaczymy i ch*ja zrobimy.
Rzeczywiście to Anonymous? Popieranie tych hakerów uyważam za dobre? Wiecie czemu? No zgadnie ktoś kto chce dobra, wiem że hakerstwo jest nielega;lne, lecz do czego trzeba się zniżyć walcząc z prawem, dla nas mimo DEMOKRACJI, niedostępnego. Cieszę się że chociażAnonymous interesuję sie NAPRAWDĘ, a nie jak nasi politycy, pogadamy zobaczymy i ch*ja zrobimy.
Anonymus mają w d*pie naszą sprawę, oni to shackowali to 4 teh lulz - można napisać na ich forum requesta o atak ddos na dowolną stronę.
No tak akurat przypadkowo atakują strony rządu. 4 teh lulz? Czyżbyś prawcował w rządzie. Nierozumiem po co chcesz nam wmówić że jest inaczej? Chcieć można wszystko, ale wykonać już nie...
No tak akurat przypadkowo atakują strony rządu. 4 teh lulz? Czyżbyś prawcował w rządzie. Nierozumiem po co chcesz nam wmówić że jest inaczej? Chcieć można wszystko, ale wykonać już nie...
Geez wejdź na ich nowe konto na twiterze i zobacz jakie strony atakowli w ostatnio. ( np. www.konsoleking.com www.allsupergames.com )
Każdy użytkownik może wejść i dać im propozycje co shackować i tak też był z gov.sejm.pl - ktoś dał requesta.
Schakowane - www.justinbieberweb.com
Musieli ? ? OMG ...
Ministerstwo Kultury poof
www.mkidn.gov.pl/
Jeśli Ci anymo... Ci hakerzy zajdą za skórę rządowcą może coś ruszy...
Osobiście nie popieram ACTA.
Stop ACTA! Go Anonymous! Nie możemy pozwolić sobie na takie traktowanie .
Musiałem Do czegoś takiego powoli świat zmierza.
Hehe. Dzisiaj rano tego słuchałem i dokładnie tak samo pomyślałem.
Co do anonów, to popieram w 100%. Niech im z d*p zrobią jesień średniowiecza!
Hehe. Strona Biebera shackowana http://justinbieberweb.com/
Jest jakas akcja gdzie mozna poprzec ACTA czy tam SOPA? Chetnie bym to zrobil.
Po co? a tak btw. nie ma.