Aion Najlepszy Czas

Mam pytanie do posiadaczy gry bo cały czas walcze z supportem i nie działa mi zabardzo klient gry. Jak macie zainstalowana gre? Bo ja mam na partycji D około 30gb zas launcher z automatu instaluje się na C, tylko jak się wlacza launchera jest w ustawieniach ścieżka instalacji i ona się odnosi do launchera, bo nie wiem czy ma być zaznaczony czy odznaczony haczyk że po instalacji ma usunąć pliki? Kiedyś miałem Aiona zainstalowanego i wszystko działalo a teraz takie problemy się porobily :cry:

Kienta gry włączam, pokazuje się na 2 sekundy logo z gry i znika i nic się już nie dzieje

Ja mam tak w ustawieniach. Niestety gra potrzebuje sporo miejsca na początku. Później zajmuje około 30GB.

Zawsze możesz też zainstalować wersję Steam http://store.steampowered.com/app/261430/AION_FreetoPlay/

gf1.jpg

gf2.jpg

Muszę coś pokombinowac bo mam podobnie i nie działa, kiedyś robiłem uninstal i ciekawe czy się coś nie zapamietalo. Jestem bez formata od 6 lat, może w końcu będzie trzeba zrobić

Yo ludzie i jak gracie? Ja miałem ciężki tydzień w pracy teraz jestem w grze jak coś. Także wbijajcie dodawajcie do znajomych itd. Mój nick w grze jest taki sam jak na forum.

Informacja: Ten Team Speak który podawałem wcześniej wygasł jeżeli chcecie porozmawiać lub o coś zapytać piszcie mi na priv'ie to podam Legionowy Team Speak ^^

Yo ludzie i jak gracie? Ja miałem ciężki tydzień w pracy teraz jestem w grze jak coś. Także wbijajcie dodawajcie do znajomych itd. Mój nick w grze jest taki sam jak na forum.

Informacja: Ten Team Speak który podawałem wcześniej wygasł jeżeli chcecie porozmawiać lub o coś zapytać piszcie mi na priv'ie to podam Legionowy Team Speak ^^

Dziękuję przedewszystkim za utworzenie tematu, gdyby nie ty to nie wróciłbym do gry. Osobiście rzuciłem inne "Gry" i tylko Aion. Wciągneła mnie fabuła jak i przypomniało się jak grało się za "Młodu". Przypomnienie "Soundtracków" w tle z czasów "Młodości" - Bezcenne :P . Nie jestem "Smakoszem" "Soundtracków" w aion'ie, głównie chodzi mi o przypomnienie. Rada dla kogoś kto chce powrócić chociażby dla "Fun" lub dla "Przypomnienia" jak to było albo coś innego jak kto woli :) - Polecam.

Pozdrawiam.

Dziękuję przedewszystkim za utworzenie tematu, gdyby nie ty to nie wróciłbym do gry. Osobiście rzuciłem inne "Gry" i tylko Aion. Wciągneła mnie fabuła jak i przypomniało się jak grało się za "Młodu". Przypomnienie "Soundtracków" w tle z czasów "Młodości" - Bezcenne  . Nie jestem "Smakoszem" "Soundtracków" w aion'ie, głównie chodzi mi o przypomnienie. Rada dla kogoś kto chce powrócić chociażby dla "Fun" lub dla "Przypomnienia" jak to było albo coś innego jak kto woli  - Polecam. 

Pozdrawiam.

Brałeś może ten Początkowy GP który był w mega promocji ?:) Pytam tylko czy się opłaca i czy są w nim fajne bonusy do postaci np itemki które duzo wspomagają ?

Mam pytanie do posiadaczy gry bo cały czas walcze z supportem i nie działa mi zabardzo klient gry. Jak macie zainstalowana gre? Bo ja mam na partycji D około 30gb zas launcher z automatu instaluje się na C, tylko jak się wlacza launchera jest w ustawieniach ścieżka instalacji i ona się odnosi do launchera, bo nie wiem czy ma być zaznaczony czy odznaczony haczyk że po instalacji ma usunąć pliki? Kiedyś miałem Aiona zainstalowanego i wszystko działalo a teraz takie problemy się porobily 

Kienta gry włączam, pokazuje się na 2 sekundy logo z gry i znika i nic się już nie dzieje

Po długiej walce się udało, nie wiem tylko która aplikacja była przyczyną ponieważ sporo ich wyrzuciłem i później sprawdziłem, na szczęście się udało i Aiona już mogę włączać bez problemu.

Brałeś może ten Początkowy GP który był w mega promocji ?:) Pytam tylko czy się opłaca i czy są w nim fajne bonusy do postaci np itemki które duzo wspomagają ?

Opłaca się, diatajesz z niego dużo bonusów do expa i EQ.

Jaką klasę polecacie na start? W większości gram solo.

Bard, kleryk lub gunner napewno nie polecam Ci brać na początek sina czy sorca zwłaszcza jak chcesz grać pod pvp

Bard, kleryk lub gunner na pewno nie polecam Ci brać na początek sina czy sorca zwłaszcza jak chcesz grać pod pvp 

Z tego co widziałem to chyba gunner jest spoko, kiedyś grałem Bardem i nie wiem ale później nie potrafiłem go ogarnąć choć pewnie przyczyną było brak dobrego eq ale skille miał dość mocne, gunner też świetnie sobie radził na pvp i pve, tylko wiadomo, trzeba zdobyć eq aby coś myśleć o pvp bo na początku będziesz ginąć :/

Nie wiem dlaczego większość pomija Aethertech'a. Zauważyłem, że ogólnie jest bardzo mocno niedocenianą klasą postaci. A z tego co wiem to sprawdza się i w pve i w pvp. Ma dużo aoe, potrafi wykręcić naprawdę duży dmg no i potrafi przytankować jak trzeba. Naprawdę miłobyby było w końcu zobaczyć ogarniętego Techa na serwerze ;)

Nie wiem dlaczego większość pomija Aethertech'a. Zauważyłem, że ogólnie jest bardzo mocno niedocenianą klasą postaci. A z tego co wiem to sprawdza się i w pve i w pvp. Ma dużo aoe, potrafi wykręcić naprawdę duży dmg no i potrafi przytankować jak trzeba. Naprawdę miłobyby było w końcu zobaczyć ogarniętego Techa na serwerze 

Mi się wydaje że pomijanie Aethertech'a przez graczy aion'a jest spowodowane przez to że "Ktoś" gra i ciągle kogoś spotyka się tę klasę. Oczywiście inne klasy też się spotyka często. Niewiem czy macie takie odczucie ale ja posiadam coś że nie wybierają (Gracze z Doświadczeniem) Aethertech'a ponieważ jest rozpoznawalną klasą.

Edit. Zgadzam się z użytkownikiem powyżej. Może brakuje tego "czegoś" lub jakiegoś "Dopingu" żeby pokazać tą klasę.

Pozdrawiam

Ja właśnie rzadko widuję Tech'ów xD najwięcej Bard'ów. Przypadek? Nie sądze xD

Jeszcze mam pytanie dot. gp, jak bym kupił grę płyta+ kod to będzie on dawał takie same bonusy jak ten gp poczatkowy? Który jest lub był na promocji, ktoś się orientuje?

Jeszcze mam pytanie dot. gp, jak bym kupił grę płyta+ kod to będzie on dawał takie same bonusy jak ten gp poczatkowy? Który jest lub był na promocji, ktoś się orientuje?

Zależy bo w sklepach można spotkać dwie wersje pudełkowe za 9,99zł i za 39,99zł ta droższa wersja daje dodatkowe bonusy jak jakiś pet itd. A ta za 9,99 działa jak zwykły Gold Pack.

Dzięki za temat, też wrócę sprawdzić jak to wygląda. Co do Tech'a, to jak grałem było ich sporo. Tylko, że to było zaraz po jego premierze. Później był chyba spory hejt, że klasa jest bardzo OP i dla noobów (co uważam za głupie). Może przez to ludzie przestali grać? No i pamiętajmy, że nie ma aż tak dużej ilości osób które przepadają za mechami ;). Pozdrawiam.

Bard, kleryk lub gunner napewno nie polecam Ci brać na początek sina czy sorca zwłaszcza jak chcesz grać pod pvp 

Zdecydowałem, że będę grał klerykiem i mam co do tej klasy pytanie. Na co zwracać większą uwagę grając tą klasą, na healowaniu czy na jak największym DPS?

Może znacie jakieś aktualne poradniki do owej klasy?

Ogarnij sobie kanał na yt The Arena Master 석사 . Rób dwa sety pod heal i pod dps .

Ja trochę z innym pytaniem. Poszukuję legionu po stronie Ely na Barusie... Legionu w którym nie trzeba zgłaszać 2 dniowej nieobecności :p. Ts oczywiście na instancje, ale nie żeby zamulać pół dnia zwłaszcza jak nie ma partnerów do rozmowy ;). Ogólnie ciekawej i fajnej grupy ^^