To się kur*** nie da grać w żadne free mmorpg ;/
Allods Online
Da sie : RoM
Ja tam gram w Allodsa, bez żadnych dodatków związanych z "real cash", i gra się dobrze. Mam pytanie. Gdzie będzie grało więcej osób z forum? Na tym nowym serwerze ZAK, czy pozostaniecie na ISA? Bo nie wiem, czy mam później zmieniać serwer, czy nie.
Da sie : RoM
A czemu, bo Ty nagle w niego grasz ? Bo nie pamiętam, byś kiedyś uznawał RoM-a za takiego ciekawego.
Ja tam gram w Allodsa, bez żadnych dodatków związanych z "real cash", i gra się dobrze. Mam pytanie. Gdzie będzie grało więcej osób z forum? Na tym nowym serwerze ZAK, czy pozostaniecie na ISA? Bo nie wiem, czy mam później zmieniać serwer, czy nie.
Zmieniłem zdanie , a IM przynajmniej normaalny
Hej, grałem wczoraj w tego całego Allodsa i walka ze szczurem która trwała 40 sekund mnie dobiła ,w ogóle odniosłem wrażenie że miałem lekkie lagi..
Wydaje mi się że tzw. "taktyczność" nie przypadła mi do gustu ,mimo to w Atlantice Online podobała mi się ona bardzo.
pzdr.
Hej, grałem wczoraj w tego całego Allodsa i walka ze szczurem która trwała 40 sekund mnie dobiła ,w ogóle odniosłem wrażenie że miałem lekkie lagi..Wydaje mi się że tzw. "taktyczność" nie przypadła mi do gustu ,mimo to w Atlantice Online podobała mi się ona bardzo.pzdr.
Mam 18-19 poziom i nie doswiadczylem walki, ktora trwala 20sec. Mowie tu o random mobach, nie bossach. Moby zabijam 1-10sec nie wiecej.
@ prawdopodobnie masz złe itemy lub twoj build jest kompletnie do kitu. Trzeba wbijac full repe i kupować niebieskie itemki.
Hej, grałem wczoraj w tego całego Allodsa i walka ze szczurem która trwała 40 sekund mnie dobiła ,w ogóle odniosłem wrażenie że miałem lekkie lagi..Wydaje mi się że tzw. "taktyczność" nie przypadła mi do gustu ,mimo to w Atlantice Online podobała mi się ona bardzo.pzdr.
Umiejętności są pod cyferkami.
Miło, że mówisz o taktyce na 4-5lvl, który się wbija podczas tutoriala.
Jak ktoś chętny do gry ze mną to piszcie Ork Warrior "Losiek". Serwer ZAK.
Tylko nie możliwe, że jak przy tym tutorailu bił tak długo te szczury... Przecież je było banalnie zabić w kilka sekund...
Łoś, ja narazie gram na ISO. Jak zmienię serwer, to CI napisze .
Tylko nie możliwe, że jak przy tym tutorailu bił tak długo te szczury... Przecież je było banalnie zabić w kilka sekund... Łoś, ja narazie gram na ISO. Jak zmienię serwer, to CI napisze .
Ja też tam gram, gram Xan Warrior, póki co jest spoko.
Ja też tam gram, gram Xan Warrior, póki co jest spoko.
Ty też?! To sam będę grał na tym ISO?
Czemu zmieniliście serwery? Mi się tam dobrze gra . A tak z ciekawości, jest tam dużo osób na pierwszej mapie, które biją się o jelenie i węże
??
Ty też?! To sam będę grał na tym ISO? Czemu zmieniliście serwery? Mi się tam dobrze gra . A tak z ciekawości, jest tam dużo osób na pierwszej mapie, które biją się o jelenie i węże ??
W Imperium póki co ludzi sporo, ale nie ma bitwy o moby.
Da się spokooojnie wyżyć, a czemu przeszedłem do innego serwa ?
Bo wiem co się będzie działo potem... Liga będzie dostawać masakryczne bęcki w PvP, bo Imperialnych tam jest jak mięcha.
A i tak chciałem zawsze grac Imperium, ale jakoś uległem namową znajomych by grac Ligą.
Teraz wracam do Imperium i jest mi z tym gitnie.
Razor chodz do Nas, póki co nawet nie zapisałem sobie Łoska w friend list, ale nadrobie.
W Imperium póki co ludzi sporo, ale nie ma bitwy o moby. Da się spokooojnie wyżyć, a czemu przeszedłem do innego serwa ?Bo wiem co się będzie działo potem... Liga będzie dostawać masakryczne bęcki w PvP, bo Imperialnych tam jest jak mięcha.A i tak chciałem zawsze grac Imperium, ale jakoś uległem namową znajomych by grac Ligą.Teraz wracam do Imperium i jest mi z tym gitnie. Razor chodz do Nas, póki co nawet nie zapisałem sobie Łoska w friend list, ale nadrobie.
No ku*wa, a ty mi biadoliłeś o tym jacy Kanianie są fajni.
Co do ludu, to mi dziś go za mało było . Nawet zacząłem odpisywać do Black Hyena Assasinów na te ich wyzwania...
W Imperium póki co ludzi sporo, ale nie ma bitwy o moby. Da się spokooojnie wyżyć, a czemu przeszedłem do innego serwa ?Bo wiem co się będzie działo potem... Liga będzie dostawać masakryczne bęcki w PvP, bo Imperialnych tam jest jak mięcha.A i tak chciałem zawsze grac Imperium, ale jakoś uległem namową znajomych by grac Ligą.Teraz wracam do Imperium i jest mi z tym gitnie. Razor chodz do Nas, póki co nawet nie zapisałem sobie Łoska w friend list, ale nadrobie.
Kurde... Właśnie kończyłem robić ten głupi quest "Almost For Free". A jakimi gracie rasami w tym Imperium? Bo jak mam zmienić, to żebym wiedział gdzie iść...
Hm.. Na Allodsa nieźle się napaliłem. Niestety obecnie czekam na nowy komputerek i sobie na laptopie śledzę cały przebieg wydarzeń. Allods posiada wszystko co mi się najbardziej podoba i wciąga a jeszcze te statki i walki astralne to jakieś nowe doświadczenie. Gdy dostane komputer od razu ściągnę i zacznę grać. Czytając wasze komentarze wszystko mi się podoba. A czy ktoś napisał mi by ile obecnie jest serwerów na EU i jaki jest ich stan ? Mam zamiar grać na serwerze gdzie gracie wy czyli znajomi z forum, bo w grupce zawsze raźniej. Na jakich wy gracie serwerach i czy wam się podoba ? A polaków można znaleźć w Allodsie ? Miło by było pograć ze swoimi.
A co do Cash Shopa. Grałem we Flyff'a, który też jest grą twórców GPotato i można w nim było znaleźć sporo itemków upiększających naszego chara i pewna ilość "wspomagaczy". Z początku mogliśmy się domyśleć, że będą różne rzeczy wzmacniające. Gigantycznej przewagi to nie dawało, ale na pewno milej się gra gdy jest przyjemnie. W Allods nie widziałem jeszcze CashShopa niestety, ale wydaje mi się, że "ziemniaki" rozsądnie zarządzają tego typu urozmaiceniami. Mam nadzieje, że gdy zagram i poczuję klimacik będę mógł trochę więcej napisać. Jak na razie bazuje na opiniach innych i opisach z internetu.
Póki co są dwa serwery EU, my gramy na ZAK ? Drugi jak coś, a co do ilości Polakow to jest gitnie.
Już jestem w Polskiej gildii, gdzie jest mnóstwo Polaków. Gramy Imperium.
Póki co na drugim serwerze nie ma za dużo ludzi, więc gra się o niebo lepiej niż za pierwszym razem.
Bo było przeludnienie, człowiek siedział na człowieku.
Dla mnie też dobrze, że nie ma aż tylu osób. Wcześniej to zabicie 10 moobów sprawiało problem... Buli, jak będziesz chciał grać, to wbijaj na ZAK, tylko do imperium.
Hm.. Rzeczywiście jak już zacznę grać to wbije na serwer ZAK bo widzę, że na nim większość gra.
A jak wygląda na serwerze ZAK problem z noobkami i innymi osobami co utrudniają granie ?
A jakimi rasami gracie w Imperium ?
Bo z tego co pamiętam Kebra ty dużo pisałeś o Lidze ?
I czy interesująco wyglądają te rasy w Imperium ? Na pewno spróbuję grać i Ligą i Imperium, ale jednak trochę info muszę uzbierać.
I ostatnia prośba, moglibyście zapodać screeny swoich postaci i opisać jak wam się gra ?
I wracając do tego, że ktoś pisał o strategii. Wydaje mi się, że nie tyle tu chodzi o strategie a o taktykę. Dawno nie widziałem tak interesującego tytułu, ale jedyne co mnie zniechęca to ta niby zła dynamika chociaż grałem w gorsze gry i mi się podobały.
No i oczywiście jak już straasznie chce mi się w to pograć to kompa jeszcze nowego nie mam. Eh.. Chociaż warto sobie trochę poczekać i mieć świetny komp.
@Kebra
A jak się nazywa ta polska gildia w której jesteś ? ;>
Zagrałem, sprawdziłem, po 2 godzinach - męczarnia.
Fajny tutorial, wartka akcja, a potem lądujemy na "Ziemi".
Z 6 na 7 lvl potrzeba 10k expa, za moba dostaniemy niecałe 50, questów jest sporo, ale to takie typowe grinderskie zadania.
Podobno jest jakieś pvp po tym 20 lvlu, ale to trzeba być zahartowanym w azjatyckich hack n slashach żeby tak daleko dotrwać.
Podoba mi się klimat, mimo, że jest trochę jaskrawo. Może po za "gumisiową muzyką" (w imperium wtf), której miałem dosyć po 10 minutach.
Do tego wszystkiego na postać przypadają 3 skille na krzyż.
Yanglegend, z tą muzyczką to się zgodzę. ALe wystarczy puścić sobie mp3 jakieś i jest gitnie .
Co do ras, które chciałeś zobaczyć Buli. Wejdź sobie na http://allods-online.pl/ i tam masz jak wyglądają rasy i ich opis. Ja osobiście gram paladynem, i gra się dobrze. Niektóre skille ma fajne. Grałem też magiem w Lidze, ale zrezygnowałem .