Anime

Troszkę za dużo obejrzałem żeby wypisywać.

Ale te które teraz oglądam to:

One Piece (śmiechowe bardzo, a jak się znudzi śmianie to zawsze jest kilka odcinków gdzie jest całkowita nawalanka)

Bleach (po prostu nie mogę przestać :P)

Naruto Shippuuden (w tym Anime fabuła jest chyba lepsza niż w każdym innym, ciągle coś nowego)

A tak które mi się bardzo bardzo podobały to jest chyba tylko Full Metal Alchemist, Onegai Teacher i oczywiście klasyk Dragon Ball (wszystkie)

szczególnie polecam One Piece no i dragon ball'a jeżeli ktoś nie oglądał jeszcze :P

Odkop!

Co u was nowego w Anime/Manga? Bo u mnie:

http://www.anime-planet.com/users/Singami

Highshool Of The Dead (HOTd :D) FTW!

Co ja oglądałem, hmn...

- Bleach

- Dragon Ball

- Shaman King

- Naruto

- Naruto Shippuuden

- Full Metal Alchemist

- Yu-Gi-Oh

Inuyasha, trochę walki, śmiesznych scenek i gościa który ciągle fochy strzela - lubię na takie coś patrzeć.

B Gata H Kei, o dziewczynie która chce być przed 100 facetów, tyle Wam wystarczy ;D.

W planach Air gear, a naruto, Db, shaman kinga, yu gi oh i innych nie wymieniam gdyż były dostępne na kanałach dla dzieci i osobiście nie traktuje ich jako anime.

W ogóle nie chce mi się rozpisywać...:

Oglądam:

Bakuman,

MM!,

Motto to Love-Ru,

Otome Youkai Zakuro(jak mam czas na takie pierdoły).

Czytam:

Katekyo Hitman Reborn,

Bleach,

Naruto,

Bakuman,

Psyren.

Podbiję. Może jakiś modek to przenieść do "Seriale"?

Moje ukochana anime to FLCL :D nic tago nie przebije. A poza tym to Berserk i Hellsing

Przeniesione :) Jedyne anime ,które oglądałem to Devil May Cry :P

To teraz ja zabawię się w archeologa i wykopie temat :lol: :lol: :lol:

Moja lista jest długa więc zapodam link'a z mojej listy anime:

http://myanimelist.net/animelist/FukuPL i lista ciągle się powiększa:p

http://www.anime-planet.com/users/TasieX - z 2x więcej powinno być wszystkiego no, ale nie używam od dawna takich stron to nie chcę mi się uzupełniać może później ^^(tak samo ulubionych bohaterów itd. z 100 by się znalazło może więcej ^^).

Obejrzałem dziesiątki anime, a aktualnie oglądam One Piece, Beelzebuba, Guilty Crown, Shippudena, Bleacha, Nurarihyon no Mago i jeszcze pare, nie chce mi się wymieniać, wychodzą coraz to lepsze anime, nie wiem, w którym roku życia skończę je oglądać ^.^

Z mojej strony mogę polecić Berserka (Manga), Gantza (tym bardziej Manga), Serial Experiments Lain i Noein. Trochę Anime oglądałem, ale bardzo często przy ciekawszych tytułach bywa, że są ucięte (Berserk i Gantz kończą gdzieś tak na początku mangi, zakańczane w dziwny sposób ).

Także aktualnie oglądam One Piece i muszę przyznać, że żałuje że aż do tej pory odkładałem ;p (103 jak na razie za sobą). Beelzebuba, Guilty Crown, Shppudena, Bleacha - też oglądam ale jak na razie przerwa po 1 ep'ie Guilty Crowna'a (bardzo dobrze się zapowiedziało, ale jestem zajęty One Piece'm ^^)

Naruto Shippuuden (w tym Anime fabuła jest chyba lepsza niż w każdym innym, ciągle coś nowego)

Każdym innym? Proszę nie żartuj sobie... Jest masa, ale to masa anime z fabułą, kreską i w ogóle wszystkim innym, które są lepsze od Naruto. Jest to dobre anime na start, lecz w końcu naprawdę, wierz mi, nudzi się.

mod_ico.png
Masz świadomość, że cytujesz posta, napisanego 1,5 roku temu? W dodatku, użytkownik jest nieaktywny od ponad 3 miesięcy. Trochę to bez sensu... - Kubox

ja tam uwielbiam ecchi:P

Heh ja tam znalazłbym chyba w każdym rodzaju anime coś dla siebie. No oprócz hentaiów, bo tak w większości przypadków fabuła skrócona jest do treści erotycznych. Obecnie nie oglądam niczego. Nic na razie mnie nie zainteresowało to co miałem obejrzeć to obejrzałem, a nie chcę robić sobie śmietnika z tytułami, które w ogóle mnie nie ciekawią :P Ehh... może na nowo obejrzę OP dużo odcinków przybyło od momentu kiedy oglądałem go ostatni raz.

Póki temat jest aktywny, wypowiem się o Naruto. Do samego anime nie mam nic, a manga jest jest lepsza od anime. Natomiast główny bohater to porażka i nigdy tego nie wybaczę twórcom.

Dla mnie najlepszym anime jest Full Metal Alchemist, żadne naruto, bleach itp. nie przebije tego. Oczywiście to tylko moja subiektywna opinia i możecie się z tym nie zgadzać.

Seto no hanayome - według mnie najlepsza komedia romantyczna :)

Fairy tail - standardowy shonen ale wolę to od naruto :)

katanagatari dziwna kreska ale mistrzowsko poprowadzone tempo fabuły (http://www.youtube.com/watch?v=QidkRyDR9io nie oglądać jak nie chcecie spojlerów)

Bakemonogatari

Utawarerumono ( cholera chyba obejrze to jeszcze raz :))