Dużo by pisać.Ale aktualnie oglądam
-Gulity Crown
-Fairy Tail
-Bleach
-BenTo
-Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai
-Beelzebub
i jeszcze pare tytułów które wychodzi ;d.
Dużo by pisać.Ale aktualnie oglądam
-Gulity Crown
-Fairy Tail
-Bleach
-BenTo
-Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai
-Beelzebub
i jeszcze pare tytułów które wychodzi ;d.
mi ostanio troche gry sie znudzily i siedze ogladam anime P jak dla mnie jedyne z najlepszych to naruto bleach saint seya fairy tale full metal alchemist naprawde polecam
Death Note - END
Full Metal Alchemist - END
Full Metal Alchemist Brotherhood - END
Soul Eater - END
Green Green - END
Dragon Ball wszystkie odcinki(KAI też) i filmy - END
Shaman King - END
Duel Master - END
One Piece - oglądam na bieżąco najnowsze odcinki
Fairy Tail - tak jak wyżej
Naruto - czytam na bieżąco najnowsze chaptery
Bleach - tak jak wyżej
Jakis rok temu ogladalem specyficzne anime typu 'litry krwi' o nazwie 'Gantz'. Tutaj zdecydowanie +18. Z nowszych to 'Rainbow'(+16) i 'Black Lagoon' warte obejrzenia. Nie wiem czy ktos oglada sportowe anime, ale z wszystkich ktorych ogladalem polecilbym 'Major' ktore jest malo popularne(o baseball'u) i calkiem dlugie, cos kolo 150 odcinkow. Tutaj jest plus bo losy bohatera sa pokazane od malego do bodajze 27 latka.Niestety w sieci znalazlem odcinki po polsku tylko do 4 serii(cos kolo 90 odcinkow), a dalej to trzeba po angielsku szukac.
Anime, które właśnie poddaję analizie (czyt. oglądam):- Fullmetal Alchemist (najlepsze anime jakie widziałem)- Naruto (jak akurat się trafi)
Zgadzam się, FMA the best
Obejrzałem:
- Dragon Ball ( wszystkie odcinki )
- Shaman King
- Fullmetal Alchemist ( 2 razy od początku do końca )
Aktualnie oglądam Naruto Shippuuden ( co tydzień nowy odc. ) xd
HighSchool of the Dead polecam dla ludzi o mocnych nerwach , Bleach - Nowy Arc , osobiście polecam mangę ,Death Note koniec extra dobrze sie skonczylo
Akane-iro ni Somaru Saka -- 9
Angel Beats! -- 11
Ano Hi Mita hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai --- 11
Asu No yoichi -- 10
Bleach -- 11
B Gata H Kei -- 9
Chaos;Head -- 9
Clannad -- ??
Clannad after story -- ?
Da Capo -- 8
Da Capo IF -- 9
Da Capo Second Season -- 9
Da Capo II -- 7
Da Capo II Second Season -- 7
Death Note -- 11
Dragon Ball -- 6
Dragon Ball Z -- 10
Dragon Ball GT -- 9
Elfen Lied -- 10
Final Approach -- 3
Full Metal Alchemist -- 9
Full Metal Alchemist 2 ;Broothershood -- 10
Futakoi -- 8
Futakoi Alternative -- 7
Girls Bravo -- 9
Goshuushou-sama Ninomiya-kun -- 9
H2O~Footprints in the sand -- 10
High School of the Dead -- 9
Higurashi hi na noko ni -- 9
Kanon -- ?
Kaze No Stigma -- 9
Kämpfer -- 10
Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de -- 9
KissXsis -- 10
KissXsis ova -- 10
Mayo Chiki! -- 9
MM! -- 10
MM Specials! -- 6
Naruto -- 10
Naruto Shippuuden -- 10
Nogizaka Haruka No Himitsu -- 9
Nogizaka Haruka No Himitsu Purezza -- 9
Nyan Koi -- 3
Omamori Himari -- 9
Steins;Gate -- 12
School Days -- 10
Seikon no Qwaser -- 7
Seikon no Qwaser II -- 7
Seitokai Yakuindomo -- 7
Sola -- 10
Suzuka -- 8
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu -- 9
Suzumiya Haruhi no Shoushitsu -- 10
Tayutama Kiss on my Deity -- 10
True Tears -- 5
Zero no Tsukaima -- 9
Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi -- 10
Zero no Tsukaima: Princesses no Rondo -- 9
Łapcie moją listę anime z ocenami(własnymi)
Najlepsze anime jakie ja ogladalem to:
-Death note
-Code Geass
-Fate Stay/Night / FSN:UBW / FSN zero
Reszta:
-Bleach
-Naruto/ Naruto Shipuuden
-Berserk
-Neon Genesis Evangelion
-Angel Beast
-High school of the dead (czy jakos tak to bylo:P)
-DBZ
-Pokemony (jak bylem maly:P)
-Tsubasa Chronicles
-Spice and Wolf (jakos tak)
-Shingetsugan Tsuhikime (jakos tak )
-Higurashi no koro ni (jakos tak:P)
-Kanokon
A ja polecę Full Metal Panic!. Jest po prostu świetna - i akcja, i komedia, i mecha, i jeszcze parę innych o których nie chce mi się wspominać.
Jedyne anime jakie oglądałem to Bleach i chyba najlepsze:)
Zero No Tsukaima
Code Geass
Elfen Lied
Death Note
Neon Genesis Evangelion
Full Metal Alchemist
Dragon Ball
Hellsing (w sekrecie powiem że jest on częścią mojej prezentacji maturalnej ; ])
Devil May Cry
i kilkadziesiąt innych tytułów, których nie chce mi się wymieniać.
Dlatego polecam stronę myanimelist. Strona ta wiele ułatwia, nie musicie ciągle pisać tytułów tylko dodajecie do listy i jak chcecie się pochwalić ileż to anime oglądaliście to tylko kopiujecie link:p
Proszę o to moja lista, która ciągle się powiększa:P
Dlatego polecam stronę myanimelist. Strona ta wiele ułatwia, nie musicie ciągle pisać tytułów tylko dodajecie do listy i jak chcecie się pochwalić ileż to anime oglądaliście to tylko kopiujecie link:pProszę o to moja lista, która ciągle się powiększa:P http://myanimelist.net/animelist/FukuPL
W malu brakuje mi wyszukiwarki z anime-planet.
A w anime-planet brakuje mi stylów css :< no i niema niektórych pozycji.
A oto lista
HighSchool of the Dead polecam dla ludzi o mocnych nerwach , Bleach - Nowy Arc , osobiście polecam mangę ,Death Note koniec extra dobrze sie skonczylo
HOTD-Elementy echi z elementami zombie i nawet pośmiać się czasami idzie.Co tam dla ludzi z mocnymi nerwami , krew ?Ogólnie anime fajne i też polecam każdemu obejrzałem to z 3 razy i dalej mi się to nie nudzi
Polece jeszę od siebię bleach , naruto , fairy tail , elfen lied , higurashi no koro ni , toradora , infinite stratos , code geass , beelzebuba , myako chiki , angel beats , air i wiele innych (jak będę miał czas to wam mogę wypisać naprawdę pare fajnych anime)
@up A co z Hellsingiem O.O? Wg mnie jedno z lepszych mang/anime.
Ogólnie oglądam/oglądałem Bleach, Naruto, Dragon Ball, DBZ, DBGT, DBKai, Death Note, Busou Renkin, FMA, Devil May Cry, Elfen Lied i wiele innych, których nie pamiętam.
Jedyne anime jakie oglądałem to Bleach i chyba najlepsze:)
Jeśli to jedyne, to jednocześnie najgorsze, prawda?
A tak serio. Bleach jest dobry ale mniej więcej do momentu, gdy kończy się walka w Soul Society. Cała reszta wydawała mi się mocno naciągana (Hueco Mundo, Karakura, New Arc - nie zamierzam zdradzić spoilerów) i przedłużana na siłę. Z tygodnia na tydzień każdy nowy chapter obrzydza mi tą mangę (anime jest chyba na podobnym poziomie jeśli chodzi o akcję) i zastanawiam się czy kompletnie nie rzucić czytania jej. Najzabawniejsze (i najgłupsze) jednocześnie jest kilka pierwszych chapterów z bratem Inoue, gdzie w dwóch kolejnych chapterach/odcinkach manga/anime zaskakuje brakiem logiki... no ale cóż.
Jako że o FMP! już pisałem, to wspomnę jeszcze o dwóch zabytkach - Berserk i Claymore. Zacznę od drugiego: do pewnego momentu zdecydowanie wiernie podąża za mangą, ale kończy się o wiele za szybko i z tego co słyszałem w głupi sposób (tak to jest kiedy anime dogania mangę). Niemniej warto jest poświęcić jej uwagę. Za to anime Berserk raczej odradzam, bo nie dość że nie jest dokończone (tak jak Claymore - obie mangi nadal wychodzą), to jeszcze... nie wiem, jakoś marnie mi to wyglądało na przykładzie mangi. I tutaj dochodzę do sedna - mimo że ktoś tu pisał o anime, bardzo gorąco polecam te dwa tytuły jako mangi (zaznaczam, że Berserk zdecydowanie nie nadaje się dla osób poniżej 18 roku życia - nie tylko ze względu na bardzo duży poziom brutalności).
Kapitan Tsubasa, Pokemony, Beyblade, Death Note, Naruto, Shaman King, Trinity Blood i Dragon Ball i Z (w trakcie).
Poza tym Bleach, ale znudziło się po paru odcinkach Jak skończę DB (całe Z, Kai i GT) to myślę o Fairy Tail i Soul Eater, chociaż bardziej wolę z PL dubbingiem bo jak czytam to się na akcji nie mogę skupić.
Za bardzo na anime nie mam czasu bo średnio 2 odcinki dziennie, do tego muszę w nocy bo do mnie kumple przychodzą i się śmieją, że 'bajki' oglądam
Soul Eater cała seria niesamowita ale koniec idiotyczny ;P daje jej 9/10 POLECAM
Naruto (pierwsze serie przed shippudenem), Shaman King(wszystkie odcinki), Beyblade (jeżeli się to zalicza do anime, bajka mojego dzieciństwa)
Ja oglądałem:
- całe Shaman King
- całe DB, DBZ, DBGT
- oglądam Bleach'a
- cały Devil May Cry
- połowa FMA