ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Trudno się dostać do testów ? i jak się tam dostać oraz czy będzie jakiś "inglisz" patch bo ja ruskiego za cholere nie rozumiem xD ?

Cholerka stwierdzam że gra jest fenomenalna, nic mnie tak nie urzekło od czasów jak pierwszy raz zobaczyłem World of Warcraft,co do Języka Ruskiego nie przeszkadza mi on w żaden sposób, muszę nawet stwierdzić iż głos pani która udziela porad jest bardzo przyjemny oraz czasem coś tam zrozumiem co tłumaczy ;) , Questy robi się banalnie ma się wszystko na mapie, więc zero problemów. Jedynie czego bym pragnoł to eng łatki na drewko skili oraz profesji. Reszty idzie się domyślić, co do czego służy ;)

Trudno się dostać do testów ? i jak się tam dostać oraz czy będzie jakiś "inglisz" patch bo ja ruskiego za cholere nie rozumiem xD ?

Kluczyki rozdawały 2 polskie gildie , w sumie kolega wyżej pisał ze w przygotowaniu jest jakiś patch. No nic powoli uczę sie alfabetu rosyjskiego :D

edit: To koledzy z gildi WolfTail na jakim wkońcu serwerze gramy bo niewiem gdzie robić postać :)

A do bety ciężko się dostać ogólnie ? bo po przeczytaniu komentarzy mam ochotę zagrać :)

U mnie klepsydra nadal na szaro :/;

Cholerka stwierdzam że gra jest fenomenalna, nic mnie tak nie urzekło od czasów jak pierwszy raz zobaczyłem World of Warcraft,co do Języka Ruskiego nie przeszkadza mi on w żaden sposób, muszę nawet stwierdzić iż głos pani która udziela porad jest bardzo przyjemny oraz czasem coś tam zrozumiem co tłumaczy , Questy robi się banalnie ma się wszystko na mapie, więc zero problemów. Jedynie czego bym pragnoł to eng łatki na drewko skili oraz profesji. Reszty idzie się domyślić, co do czego służy

30% do konca pobierania i zobaczymy z czym to sie je jedyne co wychodzi na +1 to jest ping :P

Z tego co widzę to wystarczy nauczyć się ruskiego alfabetu i będzie kolejny język obcy do kolekcji ;p

Wygląda na łatwy do opanowania

umnie tez klepsydra na szaro D: no nic to ide grac w B&S :D

Azz skąd wiem ??? bo sam mam na dysku rozpakowany client. Kilka grup pracuje nad rozszyfrowaniem pliku językowego. na razie żadnych konkretnych danych nie ma bo jest walka o prestiż miedzy nimi, normalka. A samo tłumaczenie jest gotowe wystarczy skopiować z jap lub kr patcha.

To super , gdybyś wiedział coś więcej proszę bardzo daj znać , w sumie próbuje tłumaczyć sobie teksty ale nie bardzo to wychodzi :(

Mam jeden dodatkowy klucz. Jutro opublikuję go na FanPage Facebook i Google+ o godzinie 22:00. Zasada kto pierwszy ten lepszy.

klepsydra na szaro :D jeszcze trzeba poczekac ... moze juz jutro bedzie mozna zagrac? :P

Mam jeden dodatkowy klucz. Jutro opublikuję go na FanPage Facebook i Google+ o godzinie 22:00. Zasada kto pierwszy ten lepszy.

można o linka do fp na face ?

Aragmor na jakim serwerze wkońcu gra nasza gildia ?? Lucjusz ??

Wchodzimy na drugi serwer. Kiproza bo nie bawimy się w blokady i problemy z przeludnieniem. Wybieramy Kotki lub Kintajców.

hasło na tsa gramyrazem

Całe info na fanpage tam odpowiadam na bieżąco i na google+

Wybaczcie chaos, ale sytuacja mnie trochę zaskoczyła. Dopiero wróciłem ze świątecznego obiadu i postaram się opanować to wszystko.

Dostęp jest ^^ - tylko czekać aż AA się skończy pobierać,zapowiada się kolejna nieprzespana noc

Dla zainteresowanych questy farmerskie krok po kroku:

Posiadanie własnej działki pozwala nam na bezpieczną hodowlę. Jedynym sposobem na jej zdobycie jest wykonanie serii questów.Pierwsza seria questów (wspólna dla obu kontynentów) pozwala nam zdobyć małą działkę (8x8m). Wykonując następną dostajemy osiołka do przewożenia towarów a za wykonanie całości - dużą działkę (16x16m). Questy farmerskie można odebrać przy publicznych farmach (znajdują się na każdej startowej lokacji). NPC dający quest ma nad głową charakterystyczny symbol roślinki:

01.jpg

Cały tekst.

Jak genialne oprogramowanie nie zawiedzie to tutaj:

https://plus.google.com/b/114225499515747942353/114225499515747942353/posts

i tutaj:

https://www.facebook.com/aragmorblog

Pojawi się klucz. Wpis zaplanowany na 22:00 naszego czasu. Oczywiście kto pierwszy ten lepszy.

Najlepiej byloby klucz napisac na kartce, zrobic zdjecie i wstawic na fb jako zdjecie, bo wklejac klucz jako zwykly kod to jest za latwo.

Niech gracze sie pomecza i przepisza go z obrazka, a nie kopiuj / wklej. Wg mnie taka opcja jest sprawiedliwa.

jakiś tsik jest ?