ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Z najnowszych informacji, 2 faza CBT zaczyna się już dzisiaj! Ale dostęp do serwerów będzie rozłożony na dwa dni.

Więcej informacji.

Mam Już ikonę wstępu na koncie Archeage

Ja również mam wejście :) jak się połacze to cóż jutro na rano do pracy ale i tak nocke dziabnę!!!

Cóż jestem w kreatorze postaci wybrałem ten 2 ( nie wiem czy dobrze gdyż na 1 nie można każdej rasy wybrać) , ktoś teraz zaczyna grać pisać :)

Cóż prawda na Lucjuszu nie można wybrać kotka, ale Gildia w której jestm gra na Lucjuszu więc i ja tworzę tam właśnie postać.

Jeśli ktoś czyta to z WolfTail , proszę na PW hasło na ts, nigdzie nie mogę go znaleść, lub jestem ślepy :)

Może wybierzmy 2 serwer nie Lucjusza. Bo jak mam być ograniczony do wyboru pomiędzy 2 rasami z 4 możliwych, to czuje złość. A ja tak chciałem zagrać kotem.

P.S. nie napisałem najważniejszego na 2 serwie można stworzyć kota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gracie na Lucjuszu czy na tym nowo powstałym ?

hehe szybko te fazy lecą w takim tempie to 5 cbt będzie do połowy stycznia. Słodko zapowiada się szybki start oby od marca ^^

Aktywne konta są z losowania czy macie od Aragmora ???

Wbijać na Kiproze bo na Lucjuszu blokada ras. Kody od Aragmora mamy.

Ehh.. za AA oddałbym konto na HS :<

Szkoda że nie dostałem klucza

dajcie screny "gildyjne" jakieś xD

Aktywne konta są z losowania czy macie od Aragmora ???

To zależy kto. Z losowania to nie wiem czy ktoś dostał.

Część osób dostała klucze od od Aragmora, a część od Kohorty.

Kohorta dostała 40 kluczy więc trochę nas jest. Do zobaczenia na szlaku ;)

A Kohorta gra na lucjuszu z blokadą ras?

Tak się tylko pytam bo na razie moje jeszcze nie aktywowane eh.

Jak by ktos potrzebował to clienta archeage można już rozpakować 22gb zajmuje

Niestety jeśli chodzi o tłumaczenie to to jest z tym drobny problem. potrzeba otworzyć plik bazowy sqlite3 zaszyfrowany aes 128bit

niby wiadomo gdzie jest klucz do tego. No ale potrzebna jest wiedza z zakresu Asemblera

ja czekam na aktywacje ... moze jutro ? :D to ktory server jak cos ? ten nowy czy lucjusz ?

A Kohorta gra na lucjuszu z blokadą ras?

Na czas CBT również poszliśmy na nowy serwer Kiproza. Aby grać razem i nie osłabiać gildii wszyscy będziemy po jednej stronie grać.

IX Kohorta gra na zachodnim kontynencie tam gdzie są do wyboru Nuian, oraz elfy.

Na Lucjuszu można każda rase zakładać , wszedłem teraz i mialem wszystkie prócz ludzi dostępnych, nie wiem od czego to zależy, może od danej ilośći graczy w startowych lokalizacjach. Ja wybrałem elfkę ;), tak więc czekam w grze.

Tak jak by ktoś nie wiedział serwer Kiproza to: Кипроза

Na nim gramy

I jak sie gra ? :P ruski nie przeszkadza za bardzo ? Bo pewnie english patcha to szybko nie bd

ENG już jest w przygotowaniu.

ENG już jest w przygotowaniu.

Witam , a kolega up skąd takie info ma że juz w przygotowaniu ??