Z najnowszych informacji, 2 faza CBT zaczyna się już dzisiaj! Ale dostęp do serwerów będzie rozłożony na dwa dni.
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Mam Już ikonę wstępu na koncie Archeage
Ja również mam wejście jak się połacze to cóż jutro na rano do pracy ale i tak nocke dziabnę!!!
Cóż jestem w kreatorze postaci wybrałem ten 2 ( nie wiem czy dobrze gdyż na 1 nie można każdej rasy wybrać) , ktoś teraz zaczyna grać pisać
Cóż prawda na Lucjuszu nie można wybrać kotka, ale Gildia w której jestm gra na Lucjuszu więc i ja tworzę tam właśnie postać.
Jeśli ktoś czyta to z WolfTail , proszę na PW hasło na ts, nigdzie nie mogę go znaleść, lub jestem ślepy
Może wybierzmy 2 serwer nie Lucjusza. Bo jak mam być ograniczony do wyboru pomiędzy 2 rasami z 4 możliwych, to czuje złość. A ja tak chciałem zagrać kotem.
P.S. nie napisałem najważniejszego na 2 serwie można stworzyć kota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gracie na Lucjuszu czy na tym nowo powstałym ?
hehe szybko te fazy lecą w takim tempie to 5 cbt będzie do połowy stycznia. Słodko zapowiada się szybki start oby od marca ^^
Aktywne konta są z losowania czy macie od Aragmora ???
Wbijać na Kiproze bo na Lucjuszu blokada ras. Kody od Aragmora mamy.
Ehh.. za AA oddałbym konto na HS :<
Szkoda że nie dostałem klucza
dajcie screny "gildyjne" jakieś xD
Aktywne konta są z losowania czy macie od Aragmora ???
To zależy kto. Z losowania to nie wiem czy ktoś dostał.
Część osób dostała klucze od od Aragmora, a część od Kohorty.
Kohorta dostała 40 kluczy więc trochę nas jest. Do zobaczenia na szlaku
A Kohorta gra na lucjuszu z blokadą ras?
Tak się tylko pytam bo na razie moje jeszcze nie aktywowane eh.
Jak by ktos potrzebował to clienta archeage można już rozpakować 22gb zajmuje
Niestety jeśli chodzi o tłumaczenie to to jest z tym drobny problem. potrzeba otworzyć plik bazowy sqlite3 zaszyfrowany aes 128bit
niby wiadomo gdzie jest klucz do tego. No ale potrzebna jest wiedza z zakresu Asemblera
ja czekam na aktywacje ... moze jutro ? to ktory server jak cos ? ten nowy czy lucjusz ?
A Kohorta gra na lucjuszu z blokadą ras?
Na czas CBT również poszliśmy na nowy serwer Kiproza. Aby grać razem i nie osłabiać gildii wszyscy będziemy po jednej stronie grać.
IX Kohorta gra na zachodnim kontynencie tam gdzie są do wyboru Nuian, oraz elfy.
Na Lucjuszu można każda rase zakładać , wszedłem teraz i mialem wszystkie prócz ludzi dostępnych, nie wiem od czego to zależy, może od danej ilośći graczy w startowych lokalizacjach. Ja wybrałem elfkę , tak więc czekam w grze.
Tak jak by ktoś nie wiedział serwer Kiproza to: Кипроза
Na nim gramy
I jak sie gra ? ruski nie przeszkadza za bardzo ? Bo pewnie english patcha to szybko nie bd
ENG już jest w przygotowaniu.
ENG już jest w przygotowaniu.
Witam , a kolega up skąd takie info ma że juz w przygotowaniu ??