http://archeagesource.com/topic/2531-guide-if-you-have-any-difficulties-in-purchasing-crystals-for-aa-early-access-from-mailru-main-website/ jak ktoś ma problem z zakupem.
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
http://archeagesource.com/topic/2531-guide-if-you-have-any-difficulties-in-purchasing-crystals-for-aa-early-access-from-mailru-main-website/ jak ktoś ma problem z zakupem.
Polac temu panu
ps. soku jablkowego
ArchAge ma dobrą optymalizację? Jakieś spadki fps, czy coś? Bo jak włączyłem wildstara to tam wgl nie ma optymalizacji jeszcze i zastanawiam się czy w ArchAge będę miał tak samo
Wiesz jak masz maszynę do grania a nie kalkulator to nie, nie ma spadków fps i to nie jest sarkazm. ArcheAge niestety ma spore wymagania, ale przytym ładnie wykorzystuje sprzęt i dane mu możliwości przez co spadki fps praktycznie nie występują, sprawa ma się inaczej na wojnach. Optymalizacja w mmo nice joke.
ArchAge ma dobrą optymalizację? Jakieś spadki fps, czy coś? Bo jak włączyłem wildstara to tam wgl nie ma optymalizacji jeszcze i zastanawiam się czy w ArchAge będę miał tak samo
Optymalizacja jest. Znaczy na CBT musiałem troszke zmniejszyć cienie żeby mi to wszystko dobrze chodziło. Chodzi mi o zaludnione miejsca.
Dodam, że mój komputer radzi sobie na full z Tera i BF4. Nie mniej jednak to mmo i na początkowych lokacjach warto zmniejszyć cienie.
Chodzi głównie o tłumy ludzi. Swoją drogą już jutro, ewentualnie w przyszłym tygodniu sobie sprawdzisz;)
Sildu jesteś geniuszem. Poradnik po naszemu ze wszystkimi opcjami transferu. Jak ktoś chce to VIPa kupi nawet w Żabce.
http://aragmor.pl/2014/02/15/archeage-ru-jak-kupic-krysztaly/
a ja zadam takie pytanie czy jest już może jakiś english patch ?
a ja zadam takie pytanie czy jest już może jakiś english patch ?
nie.
Hej
Mam pytanie czy można nadal zakupić early access ? i jak rozumiem aby go otrzymać trzeba zakupić 600 kryształów ?
Czy całość tych kryształów pójdzie na jeden miesiąc vipa czy połowa a za drugą ewentualnie będę miał możliwość ponownego zakupu premium
Jeśli ktoś o to już pytał to sorrki pisze z telefon i za bardzo mi muli żeby wszystko przelatywać od początku
HejMam pytanie czy można nadal zakupić early access ? i jak rozumiem aby go otrzymać trzeba zakupić 600 kryształów ?Czy całość tych kryształów pójdzie na jeden miesiąc vipa czy połowa a za drugą ewentualnie będę miał możliwość ponownego zakupu premiumJeśli ktoś o to już pytał to sorrki pisze z telefon i za bardzo mi muli żeby wszystko przelatywać od początku
Można jeszcze dziś tylko(chyba). Cała ilość kryształów idzie na EA, a w nim masz 40 dni premium. No i jeszcze jakieś duperele.
czy WolfTail będzie używało TS'a ? Czy używają teraz innego komunikatora ?
czy WolfTail będzie używało TS'a ? Czy używają teraz innego komunikatora ?
Bedziemy uzywac ts. ja juz czekam na was ^ ^
185.5.97.93:9986 << albo jak ktos woli bardziej ludzko wolftail.ren.info.pl:9986
Przypominam 20:00 zebranie
Można jeszcze dziś tylko(chyba).
Chyba nigdzie nie dawali informacji o zakończeniu sprzedaży.
hmm długo czeka się na kryształy ? Trochę czasu temu zrobiłem już przelew i jak aktualnie nic nie weszło na konto jeszcze.
hmm długo czeka się na kryształy ? Trochę czasu temu zrobiłem już przelew i jak aktualnie nic nie weszło na konto jeszcze.
U mnie byłą chwila moment (Mtransfer)
Szybciutko kryształki przylecą do ciebie. Przy mTransferze to jest błyskawica.
wszystko już ok pakiecik zakupiony
wszystko już ok pakiecik zakupiony
Gratuluje udanego zakupu ^ ^
Im nas więcej tym weselej ;-) Jutro 7 rano start ? ;-)
właśnie szukałem też ale jakoś nie mogłem znaleźć info o starcie