ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

właśnie szukałem też ale jakoś nie mogłem znaleźć info o starcie

Coz od takich rzeczy wlasnie sa zebrania organizacyjne :x No ale coz, z info ktore ja mam to startujemy o 7:00

właśnie szukałem też ale jakoś nie mogłem znaleźć info o starcie

http://archeageonline.pl/news/nowinki/275-rozpoczecie-obt-w-rosji.html

kupiłem te 600 kryształów co teraz?

kupiłem te 600 kryształów co teraz?

Logujesz się i kupujesz tu http://aa.mail.ru/earlyaccess

Coz zapraszamy na ts. obgadac kto jaka role bedzie pelnil. wolftail.ren.info.pl:9986

Zawiesili sprzedaż EA do 7 rano.

jaki serwer tylko napiszcie

w ru

i jak zrobić the best :

tankly tankly

mage dmg

mele dmg

informuje ze jak tylko wszystk oarne zakladam gildie Alpha Legion chyba ze cos sie zmieni wtedy dam znac :)

Wybaczcie mi moje placze ale nie rozumiem "dziwnego" zachowania ludzi na tym forum. Widze, ze zainteresowanie jest jednak jak probuje zebrac grupe ludzi to pojawiaja sie 2 osoby. Rozumiem, ze wszyscy poszliscie do IX Kohorty w takim razie powodzenia ^ ^ Bo gra solo niema sensu, nawet gildie 20+ nie maja racji bytu na dluzsza mete chyba ze planujecie dojsc do jakies Rosyjskiej gildi. Tym bardziej nie rozumiem pana wyzej O.o

informuje ze jak tylko wszystk oarne zakladam gildie Alpha Legion chyba ze cos sie zmieni wtedy dam znac

Jesli nie masz zgranej grupki ludzi ktora szybko porobi strachy i zajmie miejsce dla gildi to nie masz co sie za to zabierac, aczkolwiek powodzenia.

W kazdym razie co jesli chodzi o WolfTail, ja umywam rece skoro tak bardzo niechcecie razem grac, razem z grupka znajomych planujemy dojsc do "International" gildi wiec jak ktos chce z nami pograc (gra pierwszy raz i potrzebuje pomocy) to zapraszm serv 4 "ТАЯН" Tayang po stronie Ludzi/Elfow ts ciagle ten tam.

Ode mnie to tyle odmeldowuje sie i zycze wszystkim milej gry ;)

Bo długich namysłach sam wybrałem serwer "ТАЯН" więc jeśli ktoś się również zdecyduje i chce pomóc niedoświadczonemu graczowi który nic nie rozumie po rosyjsku chętnie przyjmę pomoc

Info o gildii

Phoenix Rising
Server: Server 4 - "ТАЯН" Tayang
Continent: West Continent (Elf or Nuian)
http://pnxrising.guildlaunch.com/index.php?gid=363438

na tarh nie mozna juz :( gdzie teraz

Wydaje mi się, że sytuacja będzie jak z Blade and Soul. Dopiero za 2-3 dni będzie wiadomo gdzie można wejść. Czyli early access skończy się tym, że i tak wszyscy przeniesiemy się tam gdzie nowicjusze mogą nadal się rejestrować.

Przyjazd z nocki. Szybki bieg do kompa. Bum, a tu 3819 w kolecje;) Czekamy

1599191_719663554733126_734303720_o.jpg

Hehe a my juz gramy xD

Ups.. to nie wiem czy nawet jak wejde to mi to coś da ;)

I dlatego nie brałem EA; kolejki + walka o moba i pewnie jeszcze inne wpadki się znajdą

+ "kochanie idziemy do kościoła na 10"

- "nie kupiłem EA i akurat mi się kolejka skończy musze expić"

+ " ty to jesteś jakich #$%#$%^^"

-"jesteeeeeeeeeeeeeeeeeem w grzeeeee"

up choreee, dla normalnego człowieka z rodziną EA to strata czasu, ale gimby mogą sobie tracić czas... żebym miał 10 lat mniej i nie pociągały mnie bardziej kobitki, tylko gry eeeech XD

Ole, ole.

I dlatego nie brałem EA; kolejki + walka o moba i pewnie jeszcze inne wpadki się znajdą+ "kochanie idziemy do kościoła na 10"- "nie kupiłem EA i akurat mi się kolejka skończy musze expić"+ " ty to jesteś jakich #$%#$%^^"-"jesteeeeeeeeeeeeeeeeeem w grzeeeee"up choreee, dla normalnego człowieka z rodziną EA to strata czasu, ale gimby mogą sobie tracić czas... żebym miał 10 lat mniej i nie pociągały mnie bardziej kobitki, tylko gry eeeech XD

Hihihi a potem bedzie placz "Nie moge znalesc miejsca na farme >

ja i parę innych osób wzieliśmy najmniej oblegany serwer, zreszta grę tutaj nie będę traktował "serio" (raczej lubie czytać Questy ,a nie grać jak w przeglądarkową z AA) pogram i zobacze z czym to się jje a poźniej RoS i może TitanFall :)

Edit:

Pamiętam jaka kiedyś była spina jak się płaciło abonament i trzeba było czekać średnio 2 godziny w kolejce (AION), zanim można było zagrać... bardzo uciążliwe jak ktoś wraca z roboty po 22