ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Chyba im serwery padły z przeciążenia :D Jak idzie panie/panowie... Które już lvl macie ?

nie padły tylko podobno do 18.30 zaplanowano prace konserwacyjne jest news na stronie

a tu było wcześniej wspomniane że dziś takowe będa

http://aa.mail.ru/news/306648.html

Edit:

po 18 czasu moskiewskiego mieli sklepik znowu otworzyć zobaczymy jak to będzie

Offline przedłużony o 30 minut. Do 16 czasu naszego.

Gdzie gracie i gdzie najmniejsze kolejki ?

btw info z forum ruscy gracze zrobili petycję nie sa zadowolenia z wczesnego dostępu xD, zapłacili i chca grać a tu kolejki na 6500 ludzi XD

petycja

http://aa.mail.ru/forums/fredirect.php?url=https://www.change.org/ru/петиции/aa-mail-ru-чтоб-майл-ру-принесли-всем-игрокам-ожидающим-преддоступ-на-обт-официальное-извинение-и-в-качестве-морального-ушерба-возместили-стоимость-набора-раннего-доступа-на-обт#share

Ed

Wstrzymano sprzedaż wczesnego dostępu, żeby umozliwić normalną grę już grającym.... mają problemy ze stabilnością serwerów :>, dodatkowo wchodzi problem o ile dobrze zrozumiałem, że gracze kupują po kilka farm

EDIT:

Jak tam kolejki na KRIP, jak czytam u ruskich to po 3h średnio czekają, a zdażają się przypadki, że po 3h miejsce 830 i bardzo wolno schodzi... xD

@up

No wolno schodzi. Właśnie wstałem sobie o 18:30 żeby przed pracą jeszcze pograć, a tu 20:15, a ja 500tny w kolejce.
Nie narzekam, wiedziałem, że tak będzie;) Zawsze tak jest na początku. W Aionie kilka lat temu było podobnie.

Zapomniałem dodać, serwer Кипроза

To wiem, ale na ruskim forum dym, że ludzie zapłacili za wcześniejszy dostęp, a tu nie dość, że połowa nie gra to masakryczne kolejki, wywalanie z gry i ponownie kolejki.... i chca zwrotu pieniędzy nawet petycja jest.

Jak tak dalej pójdzie to zagrają dop przy OB, gdzie dopiero się zrobi masakra.

Dzisiaj miałem kupić wczesny dostęp (nawet już na koncie czeka 607 rubinów), ale się ciesze, że tego nie zrobiłem i tak bym nie zagrał, a tak to zostaje kesz na 2 miechy abonamentu jak się wsio ustabilizuje (podobno mają dać nowe serwery XD

@up

No wiem, sam czekałem po 2,5h w kolejce do Aiona a tu trach człowiek przeoczył i go wylogowało i pupa od początku (To był jeden z powodów sprzedaży AIONA - płaciłem, a nie grałem)

To wiem, ale na ruskim forum dym, że ludzie zapłacili za wcześniejszy dostęp, a tu nie dość, że połowa nie gra to masakryczne kolejki, wywalanie z gry i ponownie kolejki.... i chca zwrotu pieniędzy nawet petycja jest.Jak tak dalej pójdzie to zagrają dop przy OB, gdzie dopiero się zrobi masakra.Dzisiaj miałem kupić wczesny dostęp (nawet już na koncie czeka 607 rubinów), ale się ciesze, że tego nie zrobiłem i tak bym nie zagrał, a tak to zostaje kesz na 2 miechy abonamentu jak się wsio ustabilizuje (podobno mają dać nowe serwery XD@upNo wiem, sam czekałem po 2,5h w kolejce do Aiona a tu trach człowiek przeoczył i go wylogowało i pupa od początku (To był jeden z powodów sprzedaży AIONA - płaciłem, a nie grałem)

Ciekawe jak zamierzasz grac bez farmy :3 Do tego ludzie z EA dostali odrazu domek, wiec bedzie jeszcze trudniej, jak znajdziesz potem miejsce zeby sie roztawic to bedziesz dobry.

pisałem, że będa nowe serwery, ludzie już o tym wsponiali na forum, że część graczy pokupowało po kilka "farm" obok siebie i ludzie płączą, że licho.... ot jak zaczne grać na najmniej obleganym nowym serwerku, bez kolejki :)

skoro ludzie mają zacząć grać na ob i chcieć grać to jakoś sie da... tak to by nie było sensu nawet zaczynać jak by każdy myślał tak jak ty :)

Edit:

ile udało ci się dzisiaj pograć, a ile stałeś w kolejce ?

pisałem, że będa nowe serwery, ludzie już o tym wsponiali na forum, że część graczy pokupowało po kilka "farm" obok siebie i ludzie płączą, że licho.... ot jak zaczne grać na najmniej obleganym nowym serwerku, bez kolejki skoro ludzie mają zacząć grać na ob i chcieć grać to jakoś sie da... tak to by nie było sensu nawet zaczynać jak by każdy myślał tak jak ty

No bez EA praktycznie niema sensu grac... chyba ze faktycznie zaczniesz na nowym serv

Do OB sytuacja się trochę ustabilizuję i będą wiedzieli ile jeszcze serwerów otworzyć ,ja mam trochę inne pytanie - czy jest szansa na zangielszczenie klienta ,bo płacić abo czy jak to sie tam nazywa i niewiele rozumieć mało ma wspólnego z normalnym graniem .

Do OB sytuacja się trochę ustabilizuję i będą wiedzieli ile jeszcze serwerów otworzyć ,ja mam trochę inne pytanie - czy jest szansa na zangielszczenie klienta ,bo płacić abo czy jak to sie tam nazywa i niewiele rozumieć mało ma wspólnego z normalnym graniem .

Szczerze? To wątpie w jakieś większe zangielszczenie. Na horyzoncie widać AA od Trionu.

Jedynie co to może jakieś fanowskie spolszczenie UI, skili i podstawowych zakładek.

Właśnie przyszedłem z nocki, godzina 7:45 i 50ty w kolecje;) ide grać

kolejki: http://aaplay.ru

AA od Trion-u? XD, w tym roku nawet cbt nie planują więc premiera najwcześniej 2015-16

Ukryty to, że udajesz konesera nie oznacza abyś opowiadał bzdury EU/US w tym roku CB maj czerwiec..

Tu możecie sprawdzić obciążenie serwerów http://aaplay.ru/

Co nie oznacza, że w tym roku premiera... napisałem co przeczytałem, tak czy inaczej gry nie należy się spodziewać w tym roku... nick pasuje jak ulał NEO

k nvm trolu

warn_ico.png
Warn za spam. - Might

Mam pytanie. Można zresetować wybrane podklasy?

tak było już o tym wspominane.

Tak BTW kope osób tak płacze na kahorte a nawet zebrać się nie potraficie na jednym z serwerów,

Mam pytanie. Można zresetować wybrane podklasy?

tak przy monumencie mozesz wybrac inne klasy, ewentualnie w menu skili zresetowac

Każdy się zbiera gdzie jest miejsce, nie wszyscy kupili EA i raczej większości nie w smak stać po 5h w kolejkach, wyjdzie OB, lub jak podadzą jakie serwery będa na 100% to się ktoś uzbiera, a Kahorta jak to KAAAAhorta ma chorą politykę i tyle

Raczej większość potraktuję tu grę jako "lekcję" przed angielską cbt od trionu w 2015

tak było już o tym wspominane.Tak BTW kope osób tak płacze na kahorte a nawet zebrać się nie potraficie na jednym z serwerów,

Hihihi tu sie zgodze ale to wina naszych kochanych forumowiczow, kilka razy psialem ze pomagam nowym wystarczy wejsc na ts, napisac na pw a pomoge jesli bede mogl ^ ^ Kohorta jest dobrze zorganizowana :) Co do resetu klas/profesji robisz to przy tej kaplance u ktorej sie respisz jak padniesz. A tak btw odnosnie tej ekhm "lekcji" to ciekaw jestem jak niektorzy chca sie nauczyc AA ktory ma ogromny kontent bez aktywnego uczestnictwa w jakies gildi :3 Ale ok nie osadzam moze tu sa jakies koxy pokroju Kirito

edit: w sumie fajny sie temat zrobil, dobijemy do 1000? xD