ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Gdzieś wyczytałm, że mają wprowadzić, aby tylko konta premium mogły budować farmy i stawiać budowle ?Prawda czy fałsz ?Mi chyba bardziej by pasowało, żeby to był prawda, rynek z nieruchomościami się trochę ustabilizuje

Nie wiem ale wprowadzili potki ktore odnawiaja Punkty Pracy, wiec smierdzi mi tu p2win

Gdzieś wyczytałm, że mają wprowadzić, aby tylko konta premium mogły budować farmy i stawiać budowle ?Prawda czy fałsz ?Mi chyba bardziej by pasowało, żeby to był prawda, rynek z nieruchomościami się trochę ustabilizuje

To jest już wprowadzone, zarówno w wersji koreańskiej jak i rosyjskiej.

Niema to jak grac na rosyjskiej wersji AA bez eng patcha i do tego p2w :D Wsumie gdyby gra bylaby po angielsku to pewnie bym gral z wami :D

Niema to jak grac na rosyjskiej wersji AA bez eng patcha i do tego p2w Wsumie gdyby gra bylaby po angielsku to pewnie bym gral z wami

Coz, gra jest zbyt innowacyjna zeby strzelic focha na Rosyjki. Po prostu mi by bylo szkoda nie grac...

Jest możliwość aby pograć czy dopiero 22?

Pytanie jak potki i zawartość IS ma się do całego premium. Bo jeśli okazuje się, że premium to jedynie podstawa do gry to jest słabo.

Jest możliwość aby pograć czy dopiero 22?

Dopiero 22

Pytanie jak potki i zawartość IS ma się do całego premium. Bo jeśli okazuje się, że premium to jedynie podstawa do gry to jest słabo.

Jak pisal juz Stellhear bodajze, bez premki to gra na pol gwizdka. Wolna regenreacja Punktow Pracy do tego bazowa ilosc mocno ograniczona :/ Dochodzi do tego mniej expa i dropu. Oczywiscie nikt upartemu nie zabroni. Jak ma zamiar ograniczyc rolnictwo i crafting tylko tyle by miec raz dziennie na kurs z paczka. I miec ciagle odpalona gre zeby sie ona regenerowala to czemu nie. Aczkolwiek ciezko oj ciezko...

W tym układzie to by się chyba więcej kasy na prąd wydało niż na premium.

telefonem tez sie da placic, przy 300 rubinach to wychodzi jakies 20 zl drozej niz normalnie ale mam prawie 200zl na koncie wiec i tak sobie przez telefon kupie:)

Gdzie wy tam macie P2W?

Potka daje 500 pkt pracy, można uzyć raz na 4h. Średnio się to kalkuluje. Wolałbym kolejne konto z PA.

Co do P2W to jest w każdej grze. Zapraszam na ebay, epicnpc i allegro.

Jasne gdyby na tym poprzestali to nie było by tak źle.

Jasne gdyby na tym poprzestali to nie było by tak źle.

No a niby co jeszcze takiego dodali? 30 zł za premium tak was boli?

Okej źle mnie zrozumieliscie, póki co jest ok tylko żeby z czymś nie wyskoczyli skoro zaczęli już takie itemy dawać.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Okej źle mnie zrozumieliscie, póki co jest ok tylko żeby z czymś nie wyskoczyli skoro zaczęli już takie itemy dawać.Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Myśle że będą mieli zbyt wiele do stracenia, szczególnie jak wyjdzie wersja EU ;-) Jak na razie to cieszmy się pięknem świata w AA ;-)

Średnio mogę sie cieszyć bo nie mam gildi jakiej oczekiwałem, próbowałem przepłynąć na drugi kontynent to mnie zabili i okradli z łódki xd Nie bardzo się tym przejolem i próbowałem w plaw to mnie jakaś rybka zabiła xd Tak to jest jak grasz solo :P

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Potki z punktami pracy były już Korei po tym jak gra przeszła na F2P, ale z tą różnicą że kupowało się je za całkiem inną walutę (naliczaną za dni z wykupionym abonamentem - 1 dzień = 10 punktów, a potka kosztowała 200 punktów).

Niestety takie rzeczy zaczynają się dziać gdy ludzie nie chcą płacić abonamentu (który często jest tańszy i daje wszystkim to samo), ale na konta premium i inne dodatki są gotowi wydawać więcej.

A co do zawartości samego sklepu, to w dużej mierze zależy to od wydawcy. Trion mówił że żadnych ulepszaczy nie planuje (ale jak będzie to się dopiero przekonamy).

Średnio mogę sie cieszyć bo nie mam gildi jakiej oczekiwałem, próbowałem przepłynąć na drugi kontynent to mnie zabili i okradli z łódki xd Nie bardzo się tym przejolem i próbowałem w plaw to mnie jakaś rybka zabiła xd Tak to jest jak grasz solo Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Zrób to bananowe wino, idź na brzeg w Махадеби. Tam nad miastem. Czekaj na plaży, często tam zbierają się gildie i płyną statkami. Można się dołączyć :)

Ja już zrobiłem dwie duże farmy. Jedna w miare dobrym miejscu. Druga tak średnio.

Tak gram na dwa konta ;)

Zrób to bananowe wino, idź na brzeg w Махадеби. Tam nad miastem. Czekaj na plaży, często tam zbierają się gildie i płyną statkami. Można się dołączyć Ja już zrobiłem dwie duże farmy. Jedna w miare dobrym miejscu. Druga tak średnio. Tak gram na dwa konta

Ale ci dobrze, mnie nie stać :c

Spoko, ale idz tam gdzie Ci napisalem. Czesto ktos odplywa.

Spoko, ale idz tam gdzie Ci napisalem. Czesto ktos odplywa.

Ja tam tak nie ide do każdego, jak komuś wszedłem na statek to mnie pk na dzień dobry.