Ja raz płynąłem z gildią. Drugi raz czekałem i pojawila się randomowa gilida. Zapytałem po angielsku, dodali mnie do grupy i po 10min wypłyneliśmy. Było nas z 15osób. 14 z gildi i ja na gape
Zależy na kogo trafisz. Na jakim serwerze grasz?
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Ja raz płynąłem z gildią. Drugi raz czekałem i pojawili się. Zapytałem po angielsku, dodali mnie do grupy i po 10min wypłyneliśmy. Było nas z 15osób. 14 z gildi i ja na gape Zależy na kogo trafisz. Na jakim serwerze grasz?
Na jakim servie gram? Ty tak serio? xd Noo serio jak zbieram grupę to nikt tego nie czyta
A tak na serio napisze jak wrócę z uczelni bo nie znam na pamięć xd
edit: co ja tu napisalem xD Tak to jest jak odpisujesz na posta, idac na swiatlach do McDonalda kupic chamburgera cheeseburgera
Ja gram na Kiprozie tutaj typowo rosyjskie community. Przynajmniej tak mi się wydaje
Dzięki za info naprawdę pomogło
Jak tam wam idzie? Cisza w temacie. Wszyscy przenieśli się na Kohortowy temat
Drewno na Kiprozie poszło troszke w dół. 100szt drewna 8g. Wczoraj 12.5.
Dodam, że 300 potrzeba na duża farme.
Cisza bo większość ludzi czeka na 22. Wtedy zobaczysz jak serwery zaczną płonąć.
ponoć jest już zangielszczenie (bankowo tylko podstawy), ludzie dość sceptycznie do tego podchodzą, bo typy chcą 20$ i możliwe, że mogą konto haknąć.
Zawsze to jednak jakieś info
Strona
Filmik
http://www.youtube.com/watch?v=qhe-jVnjtDE#t=26
Ja tam nie zaryzykuje czytając toto
What does this Paid Service include?
1) English patch to play on official Russian servers
2) Taking care of your Account on Russian ArcheAge servers by providing Support and solving:
∙ Game Account related issues
∙ Technical issues
∙ Help with recovering lost password
∙ Writing tickets in Russian language to AA.Mail.ru Support Center instead of Player
∙ Help Top-up Game Account
3)ArcheAge-En Forum Access
4) Free future patch Updates
Jest to jakaś informacja. Jednak ja podchodzę do niej sceptycznie. Jeśli jakiś patch się pojawi to wstawimy go tutaj za free. Niech nikt tego nie kupuje za 20 euro. Bo mi jakoś to śmierdzi przekrętem.
Dokładnie. Ktoś próbuje zrobić interes. Pewnie trochę osób da się zrobić.
Zresztą płacić 20$ za patch, który zangielscza kilka podstawowoych tekstów. Please..
mnie martwi to, że oferują pełna obsługę konta xD
nie będę nic instalowałał, a na pewno żadnych patchy, dokładnie nie sprawdzonych , już mnie raz oczyścili w AIONIE jak zakupiłem bota
Tu info jak ktoś dał raporta
Hey all, received an e-mail back from Scott Hartsman about the website, this is his response:
Hi - Thanks very much for reporting. We noticed it too and sent it off for investigation this afternoon, along with their FB page. If not an outright scam, it's definitely not legit.
- Scott
Jak tam wam idzie? Cisza w temacie. Wszyscy przenieśli się na Kohortowy temat Drewno na Kiprozie poszło troszke w dół. 100szt drewna 8g. Wczoraj 12.5.Dodam, że 300 potrzeba na duża farme.
Rynek jest wspólny dla 3 serwerów.
Na chwile obecną drewno na Tajanie (Aranzebii i Ollo) kosztuje +/- 12golda, zależy od godziny
Co do tłumaczenia....naprawdę szkoda ryzykować i do tego płacić za przetłumaczenie kilku podstawowych elementów. Rosyjski aż tak nie gryzie a sama gra jest tak zrobiona że po chwili wiele rzeczy robi się już intuicyjnie.
Cisza bo większość ludzi czeka na 22. Wtedy zobaczysz jak serwery zaczną płonąć.
Tak się właśnie zastanawiam między 22 a 25 dostane się wgl na serwer... Już wcześniejszy dostęp pokazał jak wielkie jest zainteresowanie AA... Co będzie gdy do gry wejdzie pozostała część graczy ;-)
Czytaliście? Wszystkie konta premium z early access dostaną dodatkowe 10dni premki. Dodatkowo jutro zostanie zablokowana możliwość tworzenia postaci na najpopularniejszych serwerach.
Mówiłem. Teraz jeśli będziemy chcieli gdzieś grać razem to ludzie z early muszą się przenieść. Szkoda czasu i pieniędzy na early.
pytanie od kogoś kto nie czytał tych wszystkich stron postów a teraz patrzy i nie wie. można grać za darmo ?
Tak już od 22 wyjdziesz i zagrasz
Jest jakis okreslony czas do kiedy ?
Mówiłem. Teraz jeśli będziemy chcieli gdzieś grać razem to ludzie z early muszą się przenieść. Szkoda czasu i pieniędzy na early.
Tylko na najbardziej zaludnionych serwerach będzie wyłączone tworzenie postaci... Czyli chodzi prawdopodobnie o Lucjusza i jeszcze jeden.
Poza tym, zawsze możecie przyjść na Аранзеб ;-)
Jest jakis okreslony czas do kiedy ?
Gra jest F2p. Warto jednak wydać te 30 zł na premium, żeby szybciej rozwijać crafting oraz posiadać dom-farme.
|
|
|
\ /
Free to play - model biznesowy pozwalający grać za darmo...
nie o to mi chodziło. moje pytanie to: Czy od teraz można grać już za darmo bez żadnego limitu czasu? Tak już zostanie? To nie jakiś free weekend czy coś?
edit.
ja wiem co to f2p . wiem że ta gra ma być ale słyszałem ze u ruskich ma być jakoś inaczej. po prostu nie wiedziałem czy to własnie już teraz czy to tylko jakiś weekend.
Normalnie grasz bez ograniczeń