ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Normalnie grasz bez ograniczeń

bardzo dziękuje za odpowiedź. już myślałem że będę musiał dzielić weekend z Wildstaram jeszcze z AA :)

Wgl można stworzyć sobie już postać ?

Będziesz mógł dopiero 22 lutego

po włączeniu gry zaczyna się filmik i wyskakuje error. niestety ani nie znam rosyjskiego ani nie mogę screena zrobić :/

po włączeniu gry zaczyna się filmik i wyskakuje error. niestety ani nie znam rosyjskiego ani nie mogę screena zrobić :/

Nic nie zrobisz bo na chwilę obecną nie masz dostępu do gry. Czekaj do soboty.

Nic nie zrobisz bo na chwilę obecną nie masz dostępu do gry. Czekaj do soboty.

nie ma to jak mega zamuł po całym dniu w pracy. zrozumiałem że chodzi o godzinę 22 xD

Prawdopodobnie nie chodzi o godzinę 22 tylko o 22 luty kiedy to będzie miała miejsce open beta.

od której godz w sobotę?

Prawdopodobnie nie chodzi o godzinę 22 tylko o 22 luty kiedy to będzie miała miejsce open beta.

domyśliłem się już tego :)

Od 7 rano 22 lutego sobota naszego czasu.

W sobotę akurat wolne, gemy na premę już przygotowane, a że będzie masa darmozjadów, to nie martwię się, o miejsce :) i od 7 zaczynam... pewnie wybiore ostatni z nowych serwerów jak będą jakoweś

Moja opinia o zangielszczeniu. Nie kupujcie, a jak już musicie to może zbierzmy się ekipą na jedną paczkę. Wtedy to będą groszowe sprawy.

http://aragmor.pl/2014/02/21/archeage-ru-podejrzane-zangielszczenie/

A czy tą premke będzie można kupić za kase w grze ?

Myślicie że po weekendzie będzie już spokojniej? Dzisiaj i tak rozpoczynam weekend z W* więc wpadnę pewnie dopiero w poniedziałek.

W celu przygotowanie serwerów do startu OBT będą one zamknięte od 21 lutego od godziny 15:00 (naszego czasu) do 22 lutego do godziny 7:00.

Myślicie że po weekendzie będzie już spokojniej? Dzisiaj i tak rozpoczynam weekend z W* więc wpadnę pewnie dopiero w poniedziałek.

Będzie, ale dopiero po 3-4 dniach od startu. Sam planuję zacząć przygodę gdzieś w okolicach środy. Wtedy wszystko się uspokoi i będzie można wybrać otwarty serwer dla naszej społeczności.

A czy tą premke będzie można kupić za kase w grze ?

Premke kupuje się za kryształy. Kryształy za ruble. Były pogłoski o tym, że można je jakoś dropić. Jednak to tylko pogłoski.

Ktoś inny zajął się już tłumaczeniem, ma jeszcze pewne problemy, ale wszystko na dobrej drodze i to za darmo, po więcej zapraszam tutaj

I already have all of the data extracted. I tried doing an automatic translation of the data but the program I used didn't work correctly (type conversion it looks like). I'm going to setup my own today to run the data against googles translate service but I expect it to take some time. I can post up the data somewhere if other people want to work on it but its something in the neighborhood of 300k+ records. After that my only obstacle will be patching the data back into to the pak.

http://www.reddit.com/r/archeage/comments/1ydczs/russian_to_english_translator_patch/cfk7duw

@edit:

Tylko, że ludzie z tej podejrzanej strony sobie poradzili, przynajmniej tak pokazują filmy, więc jest nadzieja, że i jedmu się jakoś uda :)

Czyli ma ten sam problem co inni. Rozpakować można ale spakowanie tego juz sprawia problemy.

Ja bym się już cieszył gdyby udalo się z "interfejsem", żeby można statystyki zoabaczyć :>

http://www.youtube.com/watch?v=Z7KOkvBtYhE#t=175

Dokładnie potrzeba jedynie tłumaczenia podstaw. Resztę i tak robi się intuicyjnie.