ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Ja bym się już cieszył gdyby udalo się z "interfejsem", żeby można statystyki zoabaczyć :>http://www.youtube.com/watch?v=Z7KOkvBtYhE#t=175

W statystykach nie ma problemu. Weź alfabet do ręki i przetlumacz sobie kilka podstawowych słów.

Szkoda, że dziś serwery off. Akurat mam wolne popołudnie przed pracą.

Jaki najwyższy lvl widzieliście? Ja sam mam 34. Natomiast widziałem już 48lvl.

Najwięcej nabili ci co się nie wylogowywali, bo wiadomo czym to groziło,... większym czasem kolejki niż samej gry XD

Mam nadzieję, że wyciągną wnioski i nie będzie failu z OB

btw. może by tak temat zmienić na coś w stylu ArcheAge RU - Tamt ogólny, skoro i tak tu o wszystkim co związane z AA się pisze

W statystykach nie ma problemu. Weź alfabet do ręki i przetlumacz sobie kilka podstawowych słów.Szkoda, że dziś serwery off. Akurat mam wolne popołudnie przed pracą. Jaki najwyższy lvl widzieliście? Ja sam mam 34. Natomiast widziałem już 48lvl.

Ja widziałem 50. Nawet padłem na 3 hity od tego pana.... :D

Na 3 hity to ja padam swoim magiem od typków z powrównywalnym lvl.
Wygląda to troszke na brak balansu. Nie mniej jednak balans na 30tych 40tych lvl to mało istotne. Oby balans był na endgame :)

@Ukryty

jak Ty ten procek do 4.0 wykręciłeś

@Aragmor

i jak się AA podoba? :D

Mi średnio to nie moja bajka. Wymaga zbyt dużego zaangażowania do normalnej gry

Mi średnio to nie moja bajka. Wymaga zbyt dużego zaangażowania do normalnej gry

No masz racje. W porownaniu do innych mmorpg do archeage potrzeba dużej ilości czasu. Sam nie wiem jak to w praniu wyjdzie za miesiąc, dwa.

Wtedy dopiero jakiś pogląd będzie czy da się pracować i grać na w miare dobrym poziomie.

Serwery off :) właśnie mnie wywaliło. Idzie ktoś postrzelać w BF4? dodam, że nie ogarniam

oh oh dodaj mnie na originie dedacz97 dodam że bez skype albo jakiegoś komunikatora nie gram :D

kurde musi ktoś ogarnąć sprawe z premką czy jednak da się ją zdobyć grając normalnie tak jak np aion :D

oh oh dodaj mnie na originie dedacz97 dodam że bez skype albo jakiegoś komunikatora nie gram kurde musi ktoś ogarnąć sprawe z premką czy jednak da się ją zdobyć grając normalnie tak jak np aion

Za premium trzeba płacić i nie ma innej opcji. Nie ma możliwości zakupu za walute ingame. Jedynie Gold>Allegro>konto bankowe>premka. Tyle, że jest to nielegalne.

Więc jeśli chce ktoś grać serio na rosyjskiej wersji to musi liczyć się z aktualnym kosztem 30zł/miesiąc. Z tego co wiem to ceny z CBT przy wykupie za 3mc z góry wychodziło to 25zł za miesiąc.

Czyli, bez premki nie ma co grać, bo z tego co czytałem to ograniczenia duże są, mimo, że nie wpływają jakoś mocno na rozgrywkę?

Potrzebuje Jakiegoś klucza zeby wejść do gry? :D

Potrzebuje Jakiegoś klucza zeby wejść do gry?

nie.

Dzieki :D

może ktoś przesłać link do rejestracji do samej gry ? (Mam już maila mail.ru i muszę się do gry zalogować ale musze się zarejestrować najpierw)

może ktoś przesłać link do rejestracji do samej gry ? (Mam już maila mail.ru i muszę się do gry zalogować ale musze się zarejestrować najpierw)

http://aa.mail.ru/user/register

dziękuję, to chyba widocznie muszę zmienić hasło :)

Pomimo cyrylicy i kompletnego braku znajomości języka rosyjskiego, można połapać się w grze, czy dostaje się, po pewnym czasie, wprawy ?

szybko połapiesz się o co chodzi, a do tego ludzi Ci pomogą (albo nie pomogą, ale przynajmniej nakierują na odpowiednie strony) ^^

Pomimo cyrylicy i kompletnego braku znajomości języka rosyjskiego, można połapać się w grze, czy dostaje się, po pewnym czasie, wprawy ?

Ja uważam że można, nawet z czasem cyrylica przestanie straszyć (a gdyby się z nią zapoznać to większość rzeczy bezproblemowo można zrozumieć) ale wiadomo, każdy reaguje inaczej.

Dzięki za poradnik.

Znacie może jakąś stronke z gotowymi buildami ? szczególnie interesuje mnie ranger i tank 1h+shield.