do usuniecia
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Dzięki za poradnik.Znacie może jakąś stronke z gotowymi buildami ? szczególnie interesuje mnie ranger i tank 1h+shield.
Popularniejsze buildy:
A jak z Item Shopem? Jest Pay to Win? Warto pograć za darmo?
A jak z Item Shopem? Jest Pay to Win? Warto pograć za darmo?
Jeśli chcesz tylko pobiegać i sprawdzić czy gra Ci się podoba to wersja bez premki wystarczy. Jeśli chcesz sprawdzić wszystkie aspekty gry i pograć na poważniej, nie obędzie się bez płacenia.
Od którego poziomu mniej-więcej przydaje się premka?
Od którego poziomu mniej-więcej przydaje się premka?
W sumie to od początku. Daje Ci regen punktów pracy, czyli możesz np. zbierać surowce a na początku to duży i łatwy zarobek.
No i lipa znowu fajnie zapowiadająca się gra, którą spierdzielą przez P2W. D:
Czyli nie da się bawić na end game za darmo? D:
No i lipa znowu fajnie zapowiadająca się gra, którą spierdzielą przez P2W. D:
Raczej p2p z opcją triala, bo gra na początku była z normalnym abonamentem.
Ile kosztuje konto premium, i czy co miesiąć trzeba je doładowywać?
http://aragmor.pl/2013/12/30/archeage-ru-jak-kupic-vip-co-daje/#respond
Tu masz wszystko o vipie. Moim zdaniem lekko przesadzili z ograniczeniem dla graczy niepłacących bo różnica między 500pk. a 3000pk jest kolosalna, dodatkowo boost do dropu o 50%..
W wersji ruskiej nie mam zamiaru opłacać vipa, ale jak wejdzie wersja eu/us to zastanowię się nad tym.
http://aragmor.pl/2013/12/27/archeage-ru-early-access-vip-i-jego-koszt/
http://aragmor.pl/2013/12/30/archeage-ru-jak-kupic-vip-co-daje/
Premka to 300 rubli (około 30 zł). Jeśli grasz aktywnie to bez tego się nie obędziesz. Jeśli chcesz przetestować to można też wykupić premke na 1 dzień (ale nie pamiętam ile to kosztowało).
Czyli nie da się bawić na end game za darmo? D:
Może się da, zależy co chce się robić.
Do 50 można grać bez premium... Tyle że wbijasz sam poziom... Jęsli będziesz chciał zrobić sobie eq to polecam już zakupić premium
Do 50 można grać bez premium... Tyle że wbijasz sam poziom... Jęsli będziesz chciał zrobić sobie eq to polecam już zakupić premium
To akurat jest pocieszające, może ktoś jeszcze wypowiedzieć się w tej sprawie, czy na prawdę tak to wygląda jak opisuje for3v3r1993? A słyszałem, że w internecie krąży z angielszczenie do AA na qesty na początku rozgrywki i lokacje, coś ktoś o tym słyszał?
Premka to 300 rubli (około 30 zł). Jeśli grasz aktywnie to bez tego się nie obędziesz. Jeśli chcesz przetestować to można też wykupić premke na 1 dzień (ale nie pamiętam ile to kosztowało).Może się da, zależy co chce się robić.
Jeśli interesuje Cię cfart, gathering, chcesz mieć swoją farmę lub dom to potrzebujesz premki. Jeśli nie to może z regenem z f2p dasz radę.
Chcesz grać normalnie na rosyjskiej wersji to musisz płacić 30zł miesięcznie - koniec KROPKA.
Bez premki możesz pociupać. Przygotować się w miare do wersji EU.
Jak kogoś nie stać to niech idzie grać w Tere lub Aiona. Tam jest za darmo.
Chcecie nowości - płaćcie. Nie chcecie płacić to idźcie do gameforga.
To już jest męczące. Każda gra mmo i ten sam problem. Czy trzeba zapłacić kilka złotych. Nie róbcie z siebie takich biedaków i ofiar polskiej gospodarki.
Chcesz grać normalnie na rosyjskiej wersji to musisz płacić 30zł miesięcznie - koniec KROPKA. Bez premki możesz pociupać. Przygotować się w miare do wersji EU. Jak kogoś nie stać to niech idzie grać w Tere lub Aiona. Tam jest za darmo. Chcecie nowości - płaćcie. Nie chcecie płacić to idźcie do gameforga.To już jest męczące. Każda gra mmo i ten sam problem. Czy trzeba zapłacić kilka złotych. Nie róbcie z siebie takich biedaków i ofiar polskiej gospodarki.
O co ci teraz chodzi, to, że ktoś pyta się o formę płatności i o ograniczenia, wyraża swoją opinie na ten temat, nie znaczy, że nie chce kupić premki, udaje biedaka, czy ofiarę gospodarki... Dodam jeszcze, że w nie każdym mmo wystarczy wydać kilka złoty, często trzeba wydać nawet kilkanaście złotych, a to może stwarzać problem osobie mającej rodzinę, życie prywatne(wypady ze znajomymi itp.), studiującej, niepełnoletniej, osobie która nie chce siedzieć 24/7, żeby nie mieć poczucia straconej kasy na premki/abonament. Wiele jest możliwości, więc nie mierz wszystkich równą miarą...
@EDIT; Poza tym widzę drogi james'ie, że bardzo negatywnie nastawiony jesteś do ludzi i wszędzie szukasz zaczepki, wyluzuj, bo to w niczym ci nie pomoże.
@EDIT2; @Elesse może gry pobędę trochę w AA i zobaczę, czy przez te cyrylice nie dostane na łeb, wtedy możemy jakoś się zgadać na wspólną grę.
Jeśli interesuje Cię cfart, gathering, chcesz mieć swoją farmę lub dom to potrzebujesz premki. Jeśli nie to może z regenem z f2p dasz radę.
skoro ludzie traktuja ruski server jako przedserver eu to raczej ja bym nie kupywal premki bo to strata pieniedzy skoro i tak bedziecie zmieniac server, a tak z innej beczki gralem w lineage przez 7 lat od czasow c4 ale archeage jest dla mnie nowe rosyjki ogarniam z czytaniem i rozumieniem , z kumplem jutro mamy zmaiar pograc poogarniac gre czy istnieje jakas grupa osob co tez to planuje w grupie razniej mam ??
skoro ludzie traktuja ruski server jako przedserver eu to raczej ja bym nie kupywal premki bo to strata pieniedzy skoro i tak bedziecie zmieniac server, a tak z innej beczki gralem w lineage przez 7 lat od czasow c4 ale archeage jest dla mnie nowe rosyjki ogarniam z czytaniem i rozumieniem , z kumplem jutro mamy zmaiar pograc poogarniac gre czy istnieje jakas grupa osob co tez to planuje w grupie razniej mam ??
Zagracie i sami zobaczycie że bez premki wielu rzeczy po prostu nie da się zrobić. Czy wydać 30 zł to taka straszna strata kasy? Pewnie większość osób wydaje tygodniowo więcej na alkohol i fajki Ja wolę zapłacić i cieszyć się każdym aspektem gry a nie denerwować się ograniczeniami.
Grup pewnie znajdziesz tu kilka, mniej lub bardziej zorganizowanych.
Dlatego mam zamiar kupić jednorazowo premium, żeby zobaczyć jak to jest i czy będzie się opłacało grać na wersji eu. Premium zamierzam kupić po 40 lvl, lub po prostu, gdy będę czuł potrzebę i zbyt duże ograniczenia.